vineri, septembrie 17

Azi imi place....Flowerbomb!


...noul look al parfumului Flowerbomb De la Viktor und Rolf(Rolf Snoeren&Viktor Horstling), creat cu ocazia aniversarii a cinci ani de la crearea sa, din 2005. In 2006 a aparut si varianta pentru barbati, Antidote.
Nu mai descriu Flowerbomb, pentru ca are deja un review generos pe blog inca de anul trecut si ramane, in continuare, in inima mea, unul dintre marile favorite
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

4 comentarii:

Raluca Fabuloasa spunea...

Flowerbomb miroase genial! Oricum creatorii sunt pur si simplu adorabili in sine si iubesc orice lucru iesit din mainile lui Viktor & Rolf, insa parca, cu acest design ultra-feminin, s-au intrecut pe sine! :)

Irina M. spunea...

Pun o intrebare cam naiva, dar cum tine parfumul?

adela sirghie spunea...

Irina, nu prea imi dau seama la ce te referi...

purple spunea...

apropo de Viktor&Rolf...colectia de vara 2010...cu rochiile/fustele alea maxi din tulle taiate in cele mai bizare moduri au fost geniale...stiu ca mi-a mai placut la o alta coletie de acum cativa ani cand au invitat-o pe Tory Amos sa cante la pian live in timp ce modelele defilau cu rochii albe gen mireasa doar ca patate cu rosu...de zici ca era desprinse din Lucia di Lammermoor...orice ar fi in coletia lor stiu ca astept cu nerabdare tema pe care o interpreteaza pt ca nu dezamagesc.