vineri, februarie 18

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

Martisoare frumos colorate de la Benefit? Sigur ca daaa!!! Spuneti intai cu voce tare care este produsul dorit, ca sa fiti sigure ca nu va razganditi in urmatoarea secunda(mie mi se mai intampla, trebuie sa marturisesc!), make a spell, trimiteti-mi un comentariu, argumentati in doua-trei cuvinte alegerea facuta si puteti fi castigatoarea unuia dintre cele sase cadouri oferite de Benefit cu ocazia Martisorului. Sase cadouri pentru asase fete! Ca de obicei, alegerea produsului va apartine in totalitate. Puteti opta pentru produse din noua colectie, eu pana acum nu am vazut-o, dar vreau sa ajung in magazin sa testez Bellabamba:) Cerintele sunt aceleasi: inscriere feedburner+GoogleFriendConnect(vezi Conditii generale giveaway). Fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.
Just make a Wish!
Castigatoarele vor fi anuntate in seara zilei de 4 martie, pana atunci astept sa va inscrieti, sunt invitate toate, absolut toate  cititoarele blogului:)
Fetele care locuiesc in Bucuresti vor fi invitate la Mall Vitan sa isi ridice premiile, iar castigatoarele din afara Bucurestiului vor primi cadoul dorit acasa, prin curier-cum s-a intamplat si la celelalte giveaway-uri.
Presupun ca stiti micile mele regului, nu vreau sa va plictisesc, le-am scris pentru fetele care sunt new entry:)
Editiile limitate, din anii trecuti(gen Her Name was Glowla, Celebutante, Some Beauty To Love etc) nu mai sunt in stoc din pacate, prin urmare va rog nu le treceti la "dorinte".
Pe cele care inca ofteaza dupa iubirile vechi- Be a Star, Some Beauty to Love, le amintesc de Finding Mister Bright, new entry 2011 la Benefit, care le asteapta cu bratele deschise...
Videoclipul mi s-a parut tare haios, va invit sa il urmariti:

295 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 295 din 295
Camelia Andrasescu spunea...

Buna Adela ,
m-am hotarat foarte greu ce mi-as dori ...si am decis ca mi-ar placea sa incerc "Finding Mr. Bright" pentru ca sunt tare curioasa in privinta acestui set si imi place sa incerc lucruri noi.
Te urmaresc prin GFC cu numele Camelia Andrasescu.
Sunt abonata la newsletter cu mail-ul :andrasescu.camelia@gmail.com
Multumesc inca o data pentru oportunitatea de a participa la acest minunat giveaway.

amelia spunea...

buna! ma numesc amelia si te urmaresc bineinteles cu acest nume.singurul lucru dupa care salivez(bine ar fi mai multe dar acesta imi atrage cel mai tare atentia) este pudra HOLLA!!!! cum poate fi atat de perfecta ????

Oana spunea...

Buna! Felicitari pentru giveaway.
Te urmaresc cu numele de Oana, email: onutzza_88 {@} yahoo {.} com
Mi-as dori sa incerc multe produse Benefit printre care si BADgal Lash Mascara (rich black) l-am regasit adesea in recomandarile rubricilor de specialitate si as vrea si ochisorii mei sa faca un pic cunostiinta cu el.
Multumim Adela pentru surprize :*

IRIS Boutique spunea...

Salut tuturor!

Pentru mine "blogging-ul" e ceva nou, sper ca am respectat pasii. Eu am tenul gras, ca si tine Adela, asa ca blogul tau este o super descoperire pt. mine. Am citit o gramada de postari de cand l-am descoperit si ma regasesc perfect. Chiar imi este de ajutor!

Daca tot exista si aceasta oportunitate, am zis sa-mi incerc norocul, desi nu sunt genul care sa castige ceva...dar who knows :)!

Pt. tenul meu gras si porii mei mari, cred ca s-ar potrivi POREfessional...dar ma multumesc cu orice de la Benefit..pt ca produsele sunt absolut adorabile.

Tnx,

Iris

CrisTiNa spunea...

buna, imi incerc si eu norocul
te urmaresc cu numele CrisTiNa
e-mail cristinatikale@yahoo.com
imi plac f mult produsele de la benefit,eu visez de ceva timp la bella bamba si la dandelion :D

dana spunea...

Buna! Imi incerc din nou, norocul :)
Te urmaresc prin GFC, blog nu am.
Imi doresc "some kind-a gorgeous"-original fiindca sunt curioasa de ceva vreme in privinta acestui produs, imi doresc sa-l incerc.

Multumim pentru martisor! succes fetelor!

daniela spunea...

M-am hotarat sa particip si eu;)).
Imi doresc Some Kind of Gorgeous...Poate am noroc,din nou:P
Am postat si pe facebook despre acest minunat giveaway.Mult succes tuturor!Multumim Adela!xoxo

pic spunea...

hey, te urmaresc prin google cu pic0232, mail pic0232@yahoo.com
nu detin nici un produs de la benefit si desi ma atrag multe, m-am gandit ca ar fi bine sa incep cu that gal highlighting face primer :D

thanks ^^
paula

ioana spunea...

imi incerc inca o data norocul,poate asa am ocazia sa incerc un produs Benefit.te urmaresc cu numele bioana,mail ioanab_9@yahoo.com
imi doresc blush-ul Bellabamba pentru ca nu am un blush de calitate sau care sa imi placa si sunt de parere ca unul poate sa schimbe complet un machiaj in bine sau in rau.l-am vazut pe youtube si mi-a placut foarte mult insa stiu ca pot doar visa la unul:(.
multumim pentru inca un minunat giveaway!

Anitta spunea...

Buna! Te urmaresc cu Anitta pe GFC si mailul de abonare este anita.cojocaru@yahoo.com.
Mi-ar placea foarte mult sa incerc HighBeam pentru ca vine primavara si un iluminator este perfect pentru aceasta perioada a anului!
Linkul unde am postat despre giveaway-ul tau:

http://viciicontemporane.blogspot.com/2011/02/martisorul-adelei.html

Te pup!

MikyAndy spunea...

Buna, te urmaresc cu numele Mihaela Andreea, sunt abonata si la newsletter si as dori pudra Dandelion deoarece imi place faptul ca este translucida si nu cred ca da un aspect de masca.

Eugenia Siameza spunea...

hey, te urmaresc cu numele de ragabeja anca , e-mail: thesweet_rockgirl@yahoo.com. imi doresc de mult un fond de ten care sa se potriveasca texturii pielii mele si l-am gasit, some kind a gorgeous de la benefit. so that's my wish :D.

Unknown spunea...

Buna, Adela! Te urmaresc de multa vreme, dar este pentru prima data cand imi incerc si eu norocul la un giveway. Produse Benefit nu am incercat, desi imi doresc demult acest lucru. Mi-as dori "big beautiful eyes palette", deoarece am ochii mici si mi s-ar potrivi nuantele respective, usor neutre, sau mi-ar placea un parfum mai fresh, de la Benefit. Te urmaresc cu numele de Alina Tanase, email: alinatanase11@yahoo.com
Mersi pt. sansa, cat si pentru posturile tale deosebite, cu recenzii utile. O seara frumoasa!

Raluca spunea...

buna, te urmaresc c numele de raluca..mi-as dori dandelion asta dupa ce am citit review-ul tau de aici..adresa de mail: pucca
_ralucca@yahoo.com

s.o.n.b.b spunea...

te urmaresc sun numele s.o.n.b.b iar adresa mea de mail e zakanel@yahoo.com. am scris despre giveaway pe www.cipendsic.blogspot.com.
eu mi-as dori "you rebel lite" -SPF 15 tinted moisturizer, pentru ca am acnee si puncte negre de cand ma stiu, si am nevoie de ceva care sa imi acopere cat de cat zonele cu probleme, plus ca nu am incercat niciodata produse benefit. multumesc.

Jules spunea...

Buna Adela,
Multumim pentru inca un giveaway minunat!
Nu am cum sa nu visez cu ochii deschisi la Benefit, de fiecare data apare ceva nou, cu o denumire mai mult decat tentanta!
De cand am vazut anuntul pentru Finding Mr Bright obsesia mea pentru iluminare a luat-o razna (din nou, as putea adauga). Unele fete au obsesii cu mascara sau rujuri, eu...am cu iluminatoarele si nu ma dezmint nici de data aceasta. Mi-as dori Finding Mr Bright,pentru ca in momentul asta am nevoie de ceva glam in viata mea, ceva care sa-mi spuna ca viata nu e asa cum se vede, ci e cum vreau eu sa fie (si va deveni asa cum vreau eu sa fie).
Conditiile pentru participare le indeplinesc deja, de la giveaway-urile anterioare, despre noul giveaway am scris aici: http://beautybyjules.com/anunturi/giveaway/primavara-pe-blogul-adelei-cu-un-giveaway-benefit/

Anonim spunea...

inca o sansa din partea ta sa castigam un produs de la benefit...ma inscriu si eu, din nou, cu speranta ca poate de aceasta data voi fi mai norocoasa!
Te urmaresc prin GFC cu numele munteanuluiza, abonata prin email cu adresa de munteanuluiza@yahoo.com.
Daca ar fi sa castig mi-as dori sa-mi recomanzi tu produsul de la Benefit pe care ar trebui sa-l incerc. Dar ca sa respect fiecare regula a giveaway-ului si sa nu risc sa fiu descalificata :P aleg Confessions of a concealoholic!
Multumim pentru oportunitate!

Matza spunea...

Buna,este prima data cand iti scriu.Te urmaresc cu nickul Matza,email:monstruletzblanos@gmail.com
Mi-as dori brows a-go-go pt ca sprancenele mele sunt mereu ravasite (si sincer nu am nici un produs benefit :( )si astfel voi putea avea grija de ele oriunde ma duc fara sa ma stresez k mi-am uitat penseta aksa.Mi se pare un setulet compact si practic,iar marimea lui se incadreaza perfect in portfardul meu de toate zilele care nu se dezlipeste de mine.Multumesc si bafta fetelor!

Alexandra spunea...

Hello! OMG! Suuper! Eu te urmaresc prin Alexandra Z., iar mailul meu e alexandrazeres@yahoo.com.

Ahhh, fingers crossed! ^.^

xoxo

Alexandra spunea...

A, ce mi-as dori? Orice, you name it! Nu sunt pretentioasa DELOC! :):***

Georgia spunea...

Buna Adela, te urmaresc cu numele Georgia, email:georgiafrangulea@yahoo.com
mi-as dori foarte mult "Big beautiful eyes palette" pentru ca imi plac nuantele acestei palete si mi se potrivesc.

Georgia spunea...

Buna Adela,
mi-as dori foarte mult "big beautiful eyes palette",pentru ca imi plac nuantele si mi se potrivesc.
Te urmaresc cu numele Georgia
email:georgiafrangulea@yahoo.com

Irina spunea...

Buna, am participat si la celelalte giveawayuri, asa ca intrunesc toate conditiile. Te urmaresc cu numele irina, email anirylooc@yahoo.com. De data asta imi doresc primerul "That Gal". Sper sa am noroc :X

Unknown spunea...

Buna, as dori sa particip si eu pentru prima data la un concurs de al tau, pana acuma nu mi-am facut curaj:).
Te urmaresc prin GFC cu numele de galu si mailul este crisstynaaa_19@yahoo.com.
Mi-as dori sa castig blush-ul Coralista deoarece nu posed pana in acest moment niciun blush si din majoritatea articolelor de beauty pare cel mai indicat cu care sa incep.
O seara faina.

Adelina e.p spunea...

imi incerc si azi norocul ca la toate giveaway-urile tale :))
te urmaresc cu adelina e.p., mail tuborg_ada@yahoo.com
m-am orientat catre Confessions of a Concealaholic!

sper sa fie cu noroc :*

gabyparasca spunea...

si din nou eu:)
nu sunt obisnuita sa castig nimic dar poate poate:)
imi doresc Bella Bamba...anul asta vom avea si nunta so...poate ma va imbujora in ziua cea mare:)
te citesc de mult...de pe vremea cand invatam pt rezi...am devenit si pediatru intre timp:)
deci gabyparasca email gabyparasca@yahoo.com
multumesc pt oportunitate:)

Anka spunea...

Buna!
Indeplinesc conditiile mentionate deoarece am participat si la celelalte concursuri organizate de tine.

Te urmaresc cu numele Anka!
Adresa mea de e-mail: ankablog@yahoo.com

Eu imi doresc Confessions of a Concealaholic pentru ca din pacate am probleme cu cearcanele.

Am scris despre giveaway aici: http://fashionbeautylifebyanka.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Multumesc!!!

WhisperOfSecret spunea...

Ok. Mai incerc o data,vorba ceea: incercarea moarte n-are!
Imi doresc mult Coralista. Am cautat de mi-au iesit ochii din cap un dupe si nu a fost chip sa il gasesc. Mi-l doresc enorm de cand l-am vazut prima data. Cred ca e blush-ul perfect pentru culoarea tenului meu.

Te urmaresc cu numele WhisperOfSecret,mailul cu care sunt scrisa la newsletter este acelasi + @gmail.com .
Si nici acum nu mi-am facut un blog. Nu mi-am facut curaj inca.

Alexandra spunea...

Buna Adela!
Am participat si la concursul ivatherm,desi nu am castigat inca mai sper...
Nu am avut ocazia sa incerc produsele Benefit,insa mi-am dorit intotdeauna. Te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra,email:al3xya_kiss.
Este foarte frumos ce faci si sunt incantata.
Ar fi multe produse care mi-as dori sa le incerc paleta Big beautiful eyes palette . Multumesc!

Oana-Lucia spunea...

Sa ne bucuram de primavara si de un nou give-away Benefit!
Am mai participat la concursurile tale incantatoare asa ca indeplinesc conditiile de participare.
Mi-as dori de la Benefit BADgal liner waterproof pentru ca primavara si vara aceasta as vrea sa recreez look-ul din prezentarea CHANEL Paris primavara/vara 2011(ten de portelan, eyeliner,blush rozaliu, buze nude, "glossate" ) iar pentru asta am nevoie de un creion de ochii de incredere, care nu se intinde.
Kisses and hugs.

Monica - Pisica albastra spunea...

hmmm...pare a fi un moment norocos sa ma inscriu si eu la concurs :)
multumiiiiim, Adela!!!
te urmaresc sub numele the_blue_cat, si sunt abonata la newsletter cu adresa rheea_taiki[at]yahoo[dot]com.
iar daca sortii ma aleg, mi-as dori cu ardoare sa incerc noul blush - Bella Bamba. ma obsedeaza de cand a aparut, pare nuanta perfecta pentru mine!
iar eu cred ca Benefit face cele mai grozave blushuri disponibile la ora actuala pe piata romaneasca, deci daca l-as avea, i-as face altar :)))
iar tie, Adela,iti multumesc mult-mult pentru sansa de a participa!

Cami spunea...

Te urmaresc cu numele Cami87 si adresa blogulcuhainutze@yahoo.com. Am postat despre giveaway aici http://blogulcuhainutze.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html
Sunt curioasa sa incerc confessions of a concealaholic pentru ca vreau un ten perfect.
Giveaway-urile pe care le organizezi sunt foarte tentante, multumim!

AndreeaC spunea...

Buna.Te urmaresc cu numele de Andreea, email:broscutza_verde214@yahoo.com.
Este pentru prima data cand particip si sper sa fie cu noroc :). Mi-as dori Confessions of a concealaholic, pentru ca am cearcane :( si, in plus, ambalajul e foarte cute.

Aurelia spunea...

Buna!Te urmaresc cu numele de Aurelia, sunt inscrisa la feedburner si Google Friend Connect .Nu am blog.Mi -as dori parfumul "Something about Sofia".In orasul unde stau nu avem magazin Sephora si nu prea le cunosc produsele.Mi-as dori acest parfum ,deoarece am citit despre el pe internet si imi place combinatia de arome din compozitia sa.

Aurelia spunea...

Am uitat:adresa mea de email este aureliaeftene@yahoo.com.

Kitty spunea...

Acest giveaway e o surpriza tare placuta, multumim Adela.E greu sa alegi doar un produs insa eu am ales Erase Paste.
strange_girl_4ever@yahoo.com

Oana Cristina spunea...

Visez la Confessions of a concealaholic. Machiajul fetei este foarte important, iar acest kit iti ofera tot ce iti trebuie pt un look natural,fara cusur.
Te urmaresc cu numele de oanaaradi92.
Adresa ed e-mail este : oanaaradi92@yahoo.com

Simina Dumitrache spunea...

Buna, Adela!
Te urmaresc cu Simina Dumitrache, sunt abonata la beautynews si bineinteles ca am scris un post cu lik'ul spre acest giveaway: http://beautyluv-xoxo.blogspot.com/2011/02/giveaway.html
TENUL MEU isi doreste foarte mult "Confessions of a Concealaholic.Nu numai ca-si doreste, ci are nevoie extrema de acest kit si cum detinatoarea lui stie ca numai aici are o sansa de a-l avea...uite cum eu si tenul meu participam la primul giveaway din viata noastra.
Te pupam, Simina D.

LoRy. spunea...

Buna.
E prima oara cand particip la un giveaway care include produse Benefit :x :-s si sunt sigura ca n-am sanse de castig,da macar imi incerc norocul :))
Te urmaresc sub numele de LoRy. email lj_danger@yahoo.com
Imi doresc mult mult , foarte mult paleta finding mr. bright deoarece am citit pe blog-uri ca produsele care le contine,lasa buzele catifelate si eu am maree problema cu buzele,mi se tot usca :( indiferent de cat de hidratata sunt ... :-s si in + toata ziua am luci pe buze :D cred ca , consum un luci de buze intr-o saptamana :-" de 8-10 ml :D:"> .Cam obsedata,stiu..de aceea paleta asta mi-ar prinde fff bine :D
O seara placuta,papa.

irene boutique spunea...

Buna Adela,de ceva timp tot citesc review-uri despre Matterial girl si cred ca incep sa ma indragostesc.Am tenul foarte gras si imi pun toate sperantele in pudra asta.
Simt ca trebuie sa fie a mea:))
Te urmaresc prin GFC cu numele: irene boutique , adresa mea de mail e castraveti_murati13@yahoo.com
O seara frumoasa iti doresc!
Am postat despre giveaway aici: http://irinagazolina.blogspot.com/2011/02/un-martisor-de-la-adela.html

Andreea's blog spunea...

Te urmaresc cu numele de Andreea's blog,mail: brissu@yahoo.com
Am postat despre giveaway aici:http://andreea9123.blogspot.com/2011/02/un-nou-giveaway-de-la-adela.html



Imi doresc Kit-ul Finding Mr. Bright,cred ca acest kit este perfect pentru ca astfel voi avea sansa de a testa mai multe produse Benefit(iar in cazul in care acest kit este sold-out Pudra matifianta Matterial girl).

Butterfly spunea...

Dupa lupte seculare care au durat cateva zile :)) m-am decis si eu ce sa imi aleg de la Benefit, si anume setul Brows a go-go, pentru ca vreau sa imi perfectionez aspectul sprancenelor si sper sa ma ajute in acest sens. Te urmaresc cu numele de Butterfly iar despre giveaway am scris aici http://butterfly9999.blogspot.com/2011/03/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html Multumim Adela pentru surprizele frumoase.
xoxo

Deea spunea...

trebuie sa particip si eu...stiu,sansele sunt mici,dar chiar nu-mi pasa,sunt norocoasa de fel:)si uite ca incep:
1- te urmaresc cu numele: deesboudoir
2- mail : deesboudoir@yahoo.com
2- am postat despre giveaway aici:http://deesboudoir.blogspot.com/2011/02/givaway-by-adela.html
ce-mi doresc eu? ei bine "confessions of a concealaholic",motivul cred ca este mai mult decat evident...ramane de vazut cat noroc am:P
pupici

Pensule Sigma spunea...

Buna.
Te urmaresc cu numele Oanna, email pensulesigma@gmail.com, imi doresc te porefessional pentru ca sunt obsedata de toate produsele care micsoreaza porii si pe asta chiar nu l-am incercat. Merci!

Schumitza spunea...

GFC: schumitza
email subscriere cu raluca_morariu2000 (at) yahoo (dot) com
(user vechi)
am scris pe blog http://cutiacucosmetice.blogspot.com/2011/03/adela-sirghie-si-un-martisor-de-la.html
si mi-as dori finding mister bright sau brows-a-go-go daca este

ALINA spunea...

Desi pana acum spuneam "Confessions of a concealaholic" fara prea mari ezitari, filmuletul cu Bella Bamba m-a dat pe spate. :) Asa ca optez pentru Bella Bamba si sper sa am noroc.

Oana Cimpeanu spunea...

Te urmaresc cu numele de Cimpeanu Oana;
E-mail: the_nasty_panther@yahoo.com
Mi-as dori confessions of a concealaholic deoarece am cearcanele adanci si inchise la culoare si imi doresc sa se acopar cat mai bine. :)
O zi buna!

Lira spunea...

Wow! Nu ma asteptam la alt giveaway minunat, sau cel putin nu prea curand:D
Te urmaresc cu numele Lira emailul mis.scuppycake@yahoo.com si am postat despre giveaway aici http://prettywind.blogspot.com/2011/03/benefit-adela-sarghie-giveaway-take-2d.html
si desi cred ca l-am gasit pe Mr.Right, acum imi doresc setul Finding Mr. Bright.

O zi frumoasa si mult noroc participantelor!

pucca spunea...

initial nu am vrut sa particip,deja sunt multe fete inscrise,dar totusi nu am nimic de pierdut.
ce imi doresc eu? Tot de la Benefit,dar cred ca nu e un raspuns asa bun:))
Trusa Big Beautiful Eyes chiar ca m-a facut sa deschid laaarg ochii.Culorile sunt superbe,are si primer,produs pe care inca nu-l detin si in plus,pensulele par de buna calitate.
Baba mea este pe 5,sper sa am o surpriza atunci si sa vad ca am castigat paletuta;)).
Te urmaresc prin twitter cu numele puccadd si adresa de mail de la feedburner e pucca_dd@yahoo.com
te puup si iti doresc o primavara superba.

Fluturas euforic spunea...

Buna Adela! Am mai participat la concursurile tale si indeplinesc toate conditiile. Raman la aceeasi optiune blush-ul Coralista. M-ai fascinat cu descrierea facuta. Te pup si iti doresc o primavara frumoasa.

Fluturas euforic spunea...

Buna Adela! Am mai participat la concursurile tale si indeplinesc toate conditiile. Raman la aceeasi optiune blush-ul Coralista. M-ai fascinat cu descrierea facuta. Te pup si iti doresc o primavara frumoasa.

Anonim spunea...

Buna..te urmaresc cu numele Didy...am postat pe http://unghii-gel-marmotzite.blogspot.com/

App..imi doresc orice, doar sa castig si eu ceva pentru ca nu am castigat niciodata :( Pupicei

Dana spunea...

Buna Adela,
Imi incerc si eu norocul din nou :)) hhhmmm....mi-as dori setul Stay Put Set....
Va doresc tuturor o primavara incantatoare!
Te urmaresc cu numele Dana, idanyella@gmail.com

Peli spunea...

Sa speram ca de data asta va fi cu noroc :)
Te urmaresc cu Id:Peli, iar adresa de mail este alexandra[dot]pelivan[at]gmail[dot]com si imi doresc din suflet Benetint, in speranta ca va fi singurul produs ce imi va rezista pe buze :))

O primvara superba!

Magda spunea...

imi incerc si eu norocul :D
pe mine ma tenteaza blushul CORALista
Mult succes!

Magda spunea...

imi incerc si eu norocul :D
pe mine ma tenteaza blushul CORALista
Mult succes!

cricket spunea...

Buna Adela,

Te citesc in fiecare seara pt ca primesc pe adresa de email (dorina_moisa@yahoo.com) ultimele stiri intr-ale frumusetii postate de tine; m-am abonat acum ceva timp, de fapt blogul tau este intre primele 3 accesate frecvent de mine (un motiv ar fi ca suntem cam de aceeasi varsta apoi imi place varietatea subiectelor propuse de tine si poate cel mai mult modul lor de abordare.
de la Benefit cred ca mi-as dori sa incerc Finding Mr. Bright intrucat la 36 de ani nu mai am nici rabdarea nici timpul sa invat sa ma machiez complicat, in multi pasi. tot ce-mi doresc e sa adaug acel detaliu (fie o umbra de blush, fie putina stralucire pe pometi, fie camuflarea unor mici pete/urme de la cosuri pe care nu mi le-as fi imaginat ca vor exista pe la 25...:))sa le am pe toate intr-o caseta e a dream come true.

multumesc pt sansa de a participa. o seara frumoasa. sau noapte buna.te urmaresc sub apelativul cricket.

Simina spunea...

Salut! Mie mi-ar placea un blush...coralista..sau daca nu bella bamba :D Am un ten ok si nu am nevoie de mult machiaj, doar blush in obraji si luciu de buze..sunt norocoasa :D Te urmaresc cu numele simina, adresa siminnapop@yahoo.com O primavara frumoasa!

Mihaela spunea...

Buna, o primavara cat mai frumoasa :)
GFC: Mihaela
mail: mihaelatudor2010@yahoo.com
E greu sa alegi un sigur produs Benefit :( insa daca ar fi sa ma numar printre castigatoare as alege: confessions of a concealaholic
am postat pe blogul meu: http://mihaela-sunshine.blogspot.com/2011/03/giveaway-adela-sirghie.html

little_termy spunea...

Buna Adela! Te urmaresc cu numele de little_termy, sunt abonata la newsletter-ul tau iar adresa mea de e-mail este ionicutza21@yahoo.com
"Finding Mr. Bright" - cine nu vrea asta?:)
O primavara frumoasa iti doresc!

little_termy spunea...

Am uitat sa-mi argumentez alegerea: vreau acel kit pentru ca...pur si simplu, ma atrage ambalajul. Stiu, ma comport ca un fluture de lampa.:) Cred ca la vara, pe un ten bronzat, produsele din kit vor avea multe de spus.

maria madalina spunea...

De cand ai postat giveaway-ul ma tot gandesc ce mi-as dori eu cel mai mult si mai mult de la benefit :-<. Si sunt atat de multeee....Uof! Totusi m-am gandit la ceva ce nu am si mi-ar placea un "brows a-go-go" ca am auzit eu prin lume ca niste sprancene frumoase fac aproape jumatate din machiaj :D. Te urmaresc sub numele maria madalina si sunt inscrisa si la newsletter. Deci indeplinesc conditiile.
P.S. nu stiu cum reusesti dar ai niste giveaway-uri extra, super, nemaipomenite...
Multumim!

Annamaria spunea...

Ia sa fac si eu o vraja... :D

Hocus-pocus, flipity-flam, razamataz, and alakazam! Accounting hocus-pocus....checking corporate trickery...cooked books..... siiii rezultatul este... smokin' eyes (am manta si palarie, plus matura....mai lipsesc ochii de vrajitoare)!!

Daca nu castig....I'll put a spell on you, te transform in pisicuta si inchid un soricel in cusca ca sa nu ajungi la el! :D Multumim pentru Martisor!

P.S. Indeplinesc toate conditiile (sunt inscrisa la GFC si primesc in fiecare zi beautynews by Fairy Adela).

Anonim spunea...

Buna.. ai organizat un concurs foarte frumos asa ca m-am hotarat sa particip si eu.. sunt noua pe aici.. dar m-am documentat :D
Te urmaresc prin GFC, cu numele: ancka
Adresa mea de e-mail este: anculici_ancka@yahoo.com , cu care m-am scris si pt feedburner.
Dorinta mea este de a avea: Erase Paste .. am citit ca este un corector 3 in 1 care ascunde foarte bine imperfectiunile. iar eu as avea mare nevoie de un astfel de corector, ca orice am incercat pana acum nu a fost suficient de bun incat sa zic "wow".. as vrea macar 60% putere de acoperire, daca nu mai mult ;)).. si sper ca acest corector sa fie "The One" :)
Iti multumesc.. te pup

Deea D. spunea...

Adeee, aproape ca uitasem sa particip!
Felicitari celor de la Benefit pentru ca sunt atat de deschisi idei de giveaway si ne ofera [pentru a multaaa oara] ocazia sa savuram produsele lor minunate for free!

Eu mi-as dori sa incerc the POREfessional [desi au atat de multe produse delicioase, ah!]

andreea c spunea...

Buna!! te urmaresc cu numele de andreea, mail sweet_andreea_1987@yahoo.com
oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?:D mi-as dori...The POREfessional, ca sa asesz mai bine machiajul..am incercat si primerul de la loreal, dar no good..sper ca acesta sa fie mai potrivit ptr mine!
multumim de cadoul de inceput de primavara!!

Alexandra spunea...

Buna Adela,

te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra.
adresa de e-mail de pe feed este alexandra.ionescu87@yahoo.com

si blogul meu+acest giveaway: http://alexandra-make-up.blogspot.com/2011/03/six-giveaway-benefit.html

Sper sa castig, chiar si cel mai mic lucru pt ca nu am castigat niciodata nimic:)

10x si bafta tuturor!

El Kryss spunea...

imi doresc"big beautiful eyes palette"pentru ca nu am posibilitati materiale s mi-o cumpar singurik

te urmaresc cu numele El Kryss
l_kryss_me@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna.. ma uitam acum sa vad dak ai primit comentariul meu si se pare ca apar ca anonim.. si nu asta era intentia mea:| .. sper ca poti sa ma iei in considerare nu? chiar daca apar asa :-s..
Te urmaresc cu numele:ancka ..cu adresa de mail: anculici_ancka@yahoo.com .. si scuze ca mai trimit o data acest comentariu, vreau doar sa vad daca mai apar tot ca anonim.. O seara placuta :)

Andreea D.D. spunea...

Hahaaa! Ce funny! Codul pe care trebuie sa il tastez la verificare pentru a lasa comentariul este "derea". Asa mi se spunea cand eram mica, diminutiv de la "Andreea". ♥♥

Siacum sa trecem la fapte... I wish, really, really wish za "10" bronzing & highlighting face powder duo pentru ca... e pur si simplu de nota 10.

Thankies! ♥

Madalina spunea...

Buna, Adela! Te urmaresc prin GFC cu numele Madalina, sunt abonata la newletter cu adresa okicaprui_m@yahoo.com.
Produsul Benefit care ma tenteaza este Bella Bamba, pentru ca mi se potriveste culoarea, iar ambalajul ma atrage prin aspectul "pretios". Frumoasa initativa de inceput de primavara :)

Bia'a spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele Bia'a si m-am abonat cu adresa biasaysno@yahoo.com
Am postat aici: http://biasaysmakeup.blogspot.com/2011/03/adela-sirghie-giveaway-benefit-de.html

Cel mai mult imi doresc Confessions of a Concealaholic.Mi-l doresc de cand l-am vazut prima oara,deja am incercat ceva anticearcane si nu prea ma ajuta niciunul.Creacanele mele sunt la fel de incapatanate ca mine,din pacate :( Nu-mi place sa arat mereu obosita si sa ma intrebe profii dimineata daca sunt bolnava sau nu am dormit :))

O primavara frumoasa sa ai!

SunshineDiva spunea...

Buna Adela,
Te urmaresc cu numele de SunShineDiva, email:sunshinedeeva@yahoo.com
De data aceasta imi doresc Big beautiful eyes palette.Mi se pare perfecta pentru un machiaj natural de zi.

http://priceless-style.blogspot.com/2011/03/martisoare-de-la-adela-opi-si-benefit.html

O primavara minunata!

mada spunea...

Buna Adela,


Sunt inscrisa la newsletter si pe GFC cu adresa mmmadaaa@yahoo.com. (nu am blog)

Daca ar fi sa castig as alege produsul "Erase Paste" pentru ca imi doresc un anticearcan eficient si care sa se aplice usor pe zona sensibila din jurul ochilor. Am citit numai lucruri bune despre el si momentan nu am un astfel de produs.

Multumim pentru ocazia de a castiga martisoare asa frumoase :)

Geanina Besliu spunea...

Multe martisoare...te urmaresc cu numele de Geanina Besliu, mail: besliu_geanina@yahoo.com.
My wish..."smokin' eyes" :d
O zi cat mai insorita!

Ioana-I. spunea...

Buna Adela!
Tare mi-as dori sa pot castiga paleta "Big Beautiful Eyes" de la minunatul Benefit!!! Si de ce o vreau asa de mult?! Pai, tocmai pentru ca ochii mei sunt mici si ii vreau mari ;) Sa nu ma mai intrebe lumea daca eu tin ochii deschisi in momentul in care rad...Caci ii tin DESCHISI!!! :D
Te urmaresc cu numele: I.-I.
Iar e-mail-ul este: ioana_pascu2001@yahoo.com
Te pup si iti multumesc mult!

Ioana spunea...

Buna Adela,

Este a treia oara cand imi incerc borocul pe blogul tau la un concurs cu produse Benefit. Daca la primele doua imi doream foarte mult "Her name was Glowla", acum imi doresc foarte mult "Confessions of a Concelaholic", deoarece in ultimul timp am cearcane, cel mai probabil din cauza orelor putine de somn. Te urmaresc prin GFC, cu numele Ioana, iar maiul-ul meu este: vishinik_90@yahoo.com.

O zi buna!
Ioana Visanescu

ally spunea...

La multi ani si o primavara frumoase pentru toata lumea, inclusiv pentru baieti :).
Vreau si eu sa particip, pana acum n-am castigat asa ca poate de data asta e cu noroc.
As vrea Tinted love (o vazusem eu la Sephora si avea mai multe si era si acel luciu minune pentru buze, dar acum nu stiu daca mai e). Sau Finding mr. bright pentru ca are tot ce-ti trebuie si pasta corectoare si sunt mai multe.
As vrea tare mult si eu ceva de la benefit.
Pupicei la toate fetele si o primavara frumoasa.

Lyanna spunea...

Buna produsul pe care mi-l doresc este bronzerul Dallas pentru ca mi se pare ca mi s-ar potrivi :) te urmaresc cu numele de Lyanna in GFC iar adresa de mail este: lyannapop@yahoo.com

Roxana Coriciuc spunea...

Bună din nou, Adela!

Îmi doresc enorm de mult - Benefit Brows a-go-go Brow & Eye Shaping Kit - Motivul e mai mult decât evident. Visez la acele sprâncene perfecte care contează enorm de mult pentru structura feţei şi evidenţierea trăsăturilor cât mai frumoase. Am pus ochii pe acest set de mai bine de 4 luni, dar tot nu reuşesc să îl cumpăr.


Te urmăresc cu numele de Roxana, iar adresa mea de email e roxeanne_g@yahoo.com

Anonim spunea...

iti multumesc pt raspuns.Imi doresc paleta smokey eyes...daca nu o castig aici, o sa o cumpar, mai ales ca mi se potriveste acest tip de machiaj...te urmerc cu numele de ala_bun, si prin feedburner cu mailul lexutza_cvd@yahoo.com.
O seara frumoasa!

elena serban spunea...

buna!

Eu indeplinesc deja conditiile (GFC prin Elena Serban, mail elena_serban87@yahoo.com)
Mi-as dori o trusa de farduri, poate Smokin' Eyes? daca nu e in stoc, orice alte farduri.
thanks! :*
And keep up the Great work!

Gabitza spunea...

Buna, te urmaresc prin google friend connect cu numele de Gabitza iar newsletter primesc la adresa de mail: bu_gabriela@yahoo.com
Mi-as dori foarte mult "finding mr. bright" deoarece am citit ca produsele din set sunt minunate si as dori sa le incerc. Sunt noua intre ale machiajului si cred ca acele produse m-ar ajuta mult acum la inceput :) Multumim pt aceste minunate GIVEAWAY-uri

Kitty spunea...

Buna. Imi incerc si eu norocul. Nu am folosit nici un produs Benefit pana acum. Te urmaresc prin google friend connect cu numele kitty si m-am abonat cu adresa kitty1000k@yahoo.com. Mi-as dori mult kit-ul finding mr bright pentru ca vreau ca tenul meu sa fie fara imperfectiuni si sa reflecte lumina. Multumesc.

diddle spunea...

Din pacate eu abia acum descopar produsele Benefit, dar mi-ar placea sa incerc Confessions of a Concealaholic :)
Acum te urmaresc cu adresa pinkdidlee pe yahoo , iar in GFC Diddl. Sper ca nu-mi voi petrece toata noaptea pe blogul tau! :D
Multumim de giveaway si iti doresc o primavara frumoasa!

Ane spunea...

Buna dimibeata Adela,

Nu am avut pana acum noroc la niciun astefl de concurs dar poate ca asta o sa se scjimbe.

Ma inscriu si eu pentru fardul de obraz Coralista, de care am auzit numai de bine dar nu k-am incercat inca.

te urmaresc ca si Malina si adresa de mail este malina8@gmail.com

NinaG spunea...

Buna Adela!
Mi-as dori bella bamba, te urmaresc prin GFC cu numele Nina si sunt abonata la feedburner ( alina_ag2@yahoo.com ).
O zi frumoasa!

Florina spunea...

te urmaresc prin GFC cu numele "ptr_floryna". Mi-as dori paleta Smokin' eyes, de fapt imi doresc asa ceva de mult timp:) adresa de mail ptr_floryna@yahoo.com

daniela spunea...

Buna, Adela!
Ma primesti si pe mine pe ultima suta de metri? Poate este cu noroc....imi doresc de la BENEFIT STAY DON'T STRAY PRIMER.
te urmaresc cu id-ul Daniela Mihai, primesc newsletter pe adresa danielamiha@gmail.com

alex_and_ra spunea...

Buna Adela

Am vazut ca ne tot indemni sa participam la giveaway, asa ca mi-am zis why not, mai sunt cateva ore :))

Nu am folosit niciodata produse Benefit, dar am vazut ca sunt laudate de toata lumea. Sunt curioasa. Dintre produsele lor mi-a facut cu ochiul paleta "smokin' eyes - sexy eye & brow makeover kit". E produsul care mi-a sarit prima data in ochi, sunt nuantele care ma reprezinta cel mai bine si arata foarte dragut. Cred ca m-as simti bine scotand-o din poseta.

Te urmaresc cu Alexandra pe GFC si sunt abonata la newsletter cu alex_and_ra(at)ymail(punct)com.

Multumesc pentru sansa de a participa! :*

adela sirghie spunea...

@Alexandra: da, sigur ca indemn fetele nehotarate, pentru ca acest giveaway este pentru cititoarele mele si nu vreau sa va para rau pe urma ca nu v-ati inscris.
so...welcome!!!

alexity spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele alexity (email:alexity_b@yahoo.com)
Imi doresc corectorul boi-ing (nuanta 02 medium) pentru ca tocmai am ramas fara corector iar in perioada aceasta as avea multe de "ascuns" din cauza noptilor pierdute cu invatatul. Nu am mai folosit acest corector, insa il remarcasem de mai demult datorita review-urilor pozitive pe care le-am gasit despre el.

Make-up by Dina spunea...

Buna! Tare dragut giveaway-ul !
Te urmaresc sub numele:Make-up by Dina
Mi-ar place tare mult sa castig "Finding Mr. Bright" fiind exact ceea ce mi-ar trebui acum.
Am postat despre concurs aici:http://make-upbydina.blogspot.com/2011/03/giveaway-benefit.html
email:n_dina22@yahoo.com

biky.cullen spunea...

Gen: Salutare. Am dat intamplator peste site si avd ca e data limita. Fondul de ten adaptabil, ireal !, da asta e chestia care m' ar incanta pe mine. Ar fi fain sa am un fond de ten. Fiind mai tanara, am probleme cu tenul, iar asta e unul din lucrurile pe care le' as folosi ca ajutor.

deea283 spunea...

Wow Adina,numai de surprize te tii si sunt convinsa ca sunt pe placul tuturor.Te urmaresc cu numele de Don't wanna See, adresa de e-mail supradoza_de_nebunie96@yahoo.com .Mi-as dori sa incerc Stay Don't Stray Primer ,am auzit lucruri bune despre el sisunt taaare curioasa.Multumesc mult pentru aceasta sansa,te pup!

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 295 din 295   Mai noi› Cele mai noi»