sâmbătă, aprilie 23

Strawberrynet?sau cumparaturi in Romania?

Am vazut ca in ultima vreme foarte multe fete au cumparat de pe strawberrynet. Am citit numai review-uri generoase si in spatele cuvintelor, am simtit numai fete fericite si foarte fericite. Cu coduri, cu reduceri, cu surprize, cu cele mai mici preturi, cu cadouri surpriza, de bun-venit...
De obicei, eu imi cumpar cosmeticele din strainatate, dar as vrea si o a doua varianta(just in case).
Asa ca as vrea parerea voastra sincera in acest caz: credeti ca e mai ok sa comandam de pe strawberrynet decat sa achizitionam din magazine si lanturi de magazine din Romania -de tipul Sephora de exemplu?
Sunt mai multe avantaje? In ce ar consta acestea? Se simte vreo diferenta?
Credeti ca in Romania viitorul se scrie online?
Si daca da, este aceasta o veste buna?
Giveaway Joico va continua pana pe data de 1 mai 2011, pentru inscrieri va rog intrati aici

29 de comentarii:

Chocolate spunea...

Prefer Strawberry.

ABeautyTale spunea...

nu cumpar de pe strawberry decat daca-mi doresc produse care nu se gasesc in magazinele de la noi. in rest, prefer sa vad/testez produsul si sa-l am fix atunci cand mi-l doresc :D daca-l iau de pe strawberry, chiar daca poate e mai ieftin, dureaza ceva pana-l primesc. si diferentele de pret sunt de obicei foarte mici.

adela sirghie spunea...

@Chocolate: voi incerca si eu...

adela sirghie spunea...

@A Beauty Tale: eu m-am uitat doar la cateva produse-e vorba de creme foarte scumpe, dar diferentele mi s-au parut foarte mari...de fapt acest lucru m-a pus serios pe ganduri, deoarece eu folosesc creme scumpe.

ABeautyTale spunea...

pai atunci chiar merita sa cumperi de pe strawberry. sunt seriosi! n-am auzit vreodata pe cineva care sa nu fi fost satisfacut de serviciile lor :)

Camelia Andrasescu spunea...

Pentru ca eu stau in Timisoara si nu exista Sephora sau Douglas, ajung f. rar in Bucuresti deci prefer sa comand de pe Strawberry. In plus am o fetita mica si in ultimii 2 ani am ajuns doar de 2 ori pana la Budapesta, vacanta din vara trecuta am anulat-o in ultimul moment datorita unei enterocolite deci pica si calatoriile de unde si eu ma intorceam cu multe cosmetice. In plus chiar am fost multumita de acest site.

Agnes spunea...

Absolut Strawberry! Pe langa faptul ca eu nu am Sephora in oras preturile lor sunt ft bune! Am comandat de 6 ori pana acum si nu o sa ma opresc! Fa-ti curaj si comanda, vei fi ft incantata!

Denisa spunea...

si eu am aceeasi dilema.. vreau sa iau ceva de be strawberry dar nu stiu deca sa am incredere sau nu.. am auzit numai lucruri pozitive, asa ca totusi voi face o comanda sapatamana viitoare.. te tin la curent .. dar un alt feedback in afara de cat de repede vin produsele sau in ce conditii nu pot sa iti dau.. deoarece vreau sa imi comand niste produse pe care nu le-am avut, si nu am cu ce sa ccompar.. :)

Anonim spunea...

Ieri am depus a 7-ea comanda de pe strawberrynet. Sunt foarte multumita cu serviciile si mai ales de produsele pe care mi le-am comandat, de la poduse de machiaj, produse pt ingrijirea pielii, a parului si parfumuri. Preturile sunt mult mai bune decat in Sephora, Douglas, Privilege etc. Am achizitionat de pe acest site cosmetice, parfumuri la jumatate de pret..si iti trimit in ambalaj original, fara deteriorari, ori daca sunt fara cutii ( despre acest lucru te informeaza pe site) le ambaleaza in folii speciale. In plus, de multe ori primesti mici cadouri:D

Katyna spunea...

Eu am comandat doar o data de pe Strawberry.
Fiind si prima data cand comandam online, am fost destul de "speriata". (din cauza statusului comenzii afisat pe site, a lui Paypal..)
Nu eram obisnuita sa astept 3 saptamani pentru o comanda, cu atat mai mult cu cat citeam ca unor fete le ajungeau produsele chiar si in 4 zile lucratoare. Depinde si de locul de unde le trimit.
Am scris aici cateva "probleme" ce mi se pareau mie mortale, pe vremea aia:
http://katynel.blogspot.com/2010/11/comanda-strawberry.html

Referitor la preturi, cateodata au reduceri ffff bune.
Important este sa cunosti dinainte produsul (daca e vorba de creme scumpe, fond de ten, nuante pentru farduri, etc) ca sa nu te trezesti cu vreo surpriza. Asta oricum e valabila pentru orice site cu astfel de produse (desi unele au mai multe poze din care iti poti da seama de nuante).
Eu am avut curaj sa comand o pudra de fata si am nimerit nuanta ( la noi nu exista acel brand ).
Mi-au oferit si cadouri (un creion de sprancene C.K, un fard ca cel mineral, un tubulet de crema Lancome).
Mi-a placut faptul ca puteam alege cadoul, si mai ales nuantele (atat pt creionul de sprancene cat si pt fard).
Mentionam si in postarea respectiva, ca mi-au raspuns foarte repede nelamuririlor mele, ceea ce ma face sa plac Strawberry si mai mult.
Ce nu imi place este...designul cheap si lipsit de utilitate al site-ului in sine, pozele prea putine, traducerea in lb. romana pentru descrierea produselor(sigur e facuta de vreun chinez)
La fiecare comanda ofera un discount, care in timp ajunge sa fie considerabil.
In alta ordine de idei, mie imi plac si chiar voi mai comanda (sper sa am si rabdare sa le mai astept cine stie cat).

marico spunea...

eu sunt deja la a 8-a comanda, si sunt foarte multumita. de obicei,pe langa produsele de ingrijire/machiaj, adaug si un parfumel, astfel coletul il primesc mai repede la posta de care apartin (sau chiar mi-l aduce postasul acasa) si nu mai e necesar sa merg la posta vamala. preturile sunt mult mai mici decat in sephora/douglas. per total aleg strawberrynet.com fara sa ma gandesc mult.

nadir_daffo spunea...

Eu am "ales" sa fac cumparaturi cosmetice de pe strawberrynet, sunt client vechi si constant si motivele mele sunt: nu am acces "live" la multe produse-locuiesc in Suceava, avem Sephora de un an si jumatate si am descoperit cu uimire ca nu comercializeaza nici Too Faced, nici Cargo, nici Urban Decay si nici macar iubitul meu Benefit, ca sa nu mai vorbim de restul marcilor mai putin...accesibile; pretul este semnificativ mai mic pe strawberrynet (la produsele la care am reusit eu sa fac comparatie); nu am niciun dubiu in privinta originalitatii produselor; nu am intampinat niciodata probleme cu ambalarea/livrarea; am fost norocoasa cu produsele pe care nu am avut ocazia sa le vad/testez/pipai (ma refer aici la compatibilitate, culori, etc.)... Un minus ar fi ca pe site nu gasesti game intregi sau orice produs iti doresti de la o anumita marca si altul e reprezentat de faptul ca nu ai minunatia in mana exact atunci cand o doresti/cand platesti pentru ea, dar in legatura cu asta (si cu cumparatul impulsiv) sunt in proces de autoeducare :D

Dincolo de astea, inteleg sensul intrebarii tale in cazul persoanelor care au optiunea sa le cumpere de la un magazin real (si nu virtual, online), dar eu nu o am...si spiritul nationalist mi-a palit de ceva vreme...

Va doresc sarbatori frumoase, cu pace si toti cei pe care vi-i doriti alaturi!

Narcisa

Corina B. spunea...

Eu am comandat de peste 20 de ori de pe strawberry si n-am avut niciodata probleme. La produsele mai ieftine, diferenta de pret e mica, dar la cele cu valoare mare, se simte. Eu mi-am luat un ser de la Estee Lauder si era cu 80 lei mai ieftin decat in Sephora. In cazul produselor de machiaj, ruj, fond de ten, etc, ma duc intai in magazin, testez acolo nuantele, si apoi comand de pe net. Comenzile care contin parfumuri ajung foarte repede, le aduce postasul acasa, pt ca sunt expediate din Suedia. Celelalte vin din Hong Kong, se ridica de la vama, si dureaza ceva mai mult, cam 2-3 saptamani, dar au cod pentru tracking online, asa ca sunt usor de urmarit. :)

camelia spunea...

Pe Strawberry un fard de obraz MAC e 60 de ron. In magazinul din Baneasa e 95. Parfumurile sunt si ele mult mai ieftine, totul e original, transportul e gratis si trebuie tinut minte ca nu toata lumea poate iesi sa-si faca cumparaturile in afara tarii. Eu am cumparat de multe ori de pe strawberry si de fiecare data am fost foarte multumita, de faptul ca in fiecare secunda stiu unde e coletul meu, ca sunt mereu oferte bune, ca primesc reduceri de fidelitate. Prefer sa testez in magazin si sa cumpar de pe strawberry, la un pret vizibil mai mic.

adela sirghie spunea...

@Camelia: da, si eu cred ca este cea mai buna varianta: sa testezi in magazin si sa faci comanda pe strawberry. Sigur, ma refer la cea mai buna varianta pentru noi.
Insa daca cineva de la Sephora sau Douglas ne va citi comentariile, vom fi date afara din magazin data viitoare cand mergem sa testam ceva:)

adela sirghie spunea...

@Narcisa:Eu am vazut in magazinele de aici creme care aveau in plus si 200 lei fata de online... mi s-a parut jaf la drumul mare.
Si da, spiritul nationalist este pentru tv, nicidecum pentru finantele personale:)

iguanitza spunea...

Da, e foarte ok să comanzi de pe strawberryNET pentru că prețurile sunt muuuuult mai mici decât în magazine (am înțeles că Juicy Tubes e 120 în magazin, pe când pe strawberrynet e doar 65...) atât la cosmetice cât și la parfumuri (Cacharel Liberte de 50 ml e 86 de lei!!!! în magazin e 300...) .

Mai ales că ai și o gamă variată de produse, care poate în România nici nu se găsesc.
Într-o săptămână primești pachetul și fiecare produs e ambalat individual cu hârtie de aia roz, gen rochie Barbie :))

Orice întrebare ai avea, trimiți un e-mail și în maxim 24 de ore primești răspuns. Eu primeam la 30 de minute un e-mail de la ei !

Plus că reducerile ce sunt acolo, sunt...incredibile! 75% reducere !?! O_o

Totuși, magazinele noastre au și ele prețurile mai mari pentru că și costurile sunt mari (angajați, chirie magazin etc...)

Adina spunea...

Si-a luat mama un ser Guerlain de pe Strawberry si este super ok. Mi-am luat si eu crema de ochi Clinique si la fel, mi se pare super. A fost prima comanda pe care am dat-o si chiar o sa mai iau de la ei pentru ca au produse foarte ieftine si se pare ca sunt si foarte bune. Paste fericit!

adela sirghie spunea...

@Iguanitza:da, asa este, insa am vazut extrem de multe exagerari in ultima vreme, de aceea ma gandesc si la alte variante.Dupa cum stii, deocamdata nu doresc sa cumpar ceva (Dulapiorul parfumat al Adelei geme si el de lucrusoare), dar vreau sa prospectez piata.

adela sirghie spunea...

@Deci pana acum, Strawberry e invingatoar la puncte. Fara nicio urma de tagada! Bravo lor, au avut si o micuta campanie pe bloguri...

LittleD. spunea...

Cred ca Strawberry este o varianta buna pentru ca multe produse pot fi gasite din start mai ieftin si intr-adevar au multe reduceri si oferte.

Singura problema din punctul meu de vedere (o problema valabila pentru orice fel de website dedicat shopping-ului de cosmetice) este ca este greu sa nimeresti nuantele in cazul in care vrei sa cumperi make up. Ceea ce inseamna ca ori te lasi pe mana norocului :P, ori testezi in magazine inainte ceea ce inseamna automat si timp pierdut.

Insa, din punct de vedere al serviciilor, Strawberry e super :). Produsele ajung repede, daca vrei sa le trimiti cadou, iti ofera si posibilitatea sa adaugi o felicitare cu text personalizat, etc :).

Pupici!

Felicia spunea...

Hai ca apare si Gica contra:
Adela ,ca si tine folosesc produse cosmetice f.f.scumpe.Eu nu m-am incumetat sa fac vreo comanda pe strawberry din mai multe motive:
1.gasesc pe site produse ce nu mai sunt fabricate de ani buni(de 7-8 ani unele)deci este posibil ca produsele sa fie vechi,mai ales ca acum nu se mai scrie termenul de valabilitate pe produs doar cate luni de la deschidere.Mie si cremele din Bucuresti imi dau o senzatie de disconfort sa le utilizez stiind cat de statute sunt.Si tu pleci des din tara asa ca nu este o problema sa iti achizitionezi cosmetice.
2.Cand cumperi un produs cosmetic scump si momentul achizitionarii este un "ritual".Mie imi place sa cumpar din El corte(merg cel putin o data pe an in Spania) si din Sephora(US,FR,It si pe unde mai calc).Modul cum esti tratata,curtata de vanzatoare(de obicei o doamna f. eleganta in El corte),si cate sfaturi primesti pe langa MOSTRE,conteaza f. mult ptr. psihicul meu.De ce sa ma duc sa ridic la posta printre coletele pline praf,un produs atat de fin cum este crema ce o pun pe fata mea.
3.Cand iti permiti sa dai cel putin 200 ron pe o crema, te mai uiti la 80 ron?

adela sirghie spunea...

@Felicia: vreau o tara ca afara!

Anonim spunea...

Buna fetelor!

Am comandat si eu pentru prima oara pe Strawbbery si azi am primit un e-mail de la ei cum ca ar dori sa le trimit o copie dupa o factura pe numele meu. Voua vi s-a cerut asa ceva?E ok?Multumesc!

Anonim spunea...

Un site foarte bun care te poate ajuta este asta
viaddress.com este cel mai ieftin comparativ cu celelalte, poti sa cumperi inclusiv de pe ebay si amazon,
pentru mine a fost foarte bun. Nu trebuie sa platesti nimic la inceptu, poti sa cumperi direct.

Unknown spunea...

Eu una prefer sa îmi cumpăr cosmeticele scumpe din duty-free-uri - cele mai fascinante din câte am avut ocazia să vizitez mi -sau părut la Dubai și Abu-Dhabi. Dar sunt momente când produsul X pe care îl folosesc se termină și nu am drum în afara țării în perioada respectivă, iar produsul în cauză nu se găsește în orașul în care locuiesc (în cazul meu - Brașov) - în astfel de momente apelez la Strawberrynet, și trebuie să mărturisesc că niciodată nu m-a dezamăgit. Produsele au venit la timp, iar calitatea este ireproșabilă....

adela sirghie spunea...

Pana acum nu am ramas "in pana", uite ca suntem deja in 2013 si inca nu am cumparat de pe Strawberrynet. Am luat insa niste produse de pe BeautySpell: un lac Opi, o masca Acad'Aromes Academie si sampon +balsam Label M. A fost prima experienta online si a fost perfect.

geanina spunea...

se platesc taxe suplimentare la comenzile de pe Strawberry?

adela sirghie spunea...

@Anonim: da, am citit, trista rau experienta… lumea e din ce in ce mai nebuna, sunt multe plangeri inregistrate si pentru Sephora Romania. cred ca cel mai bine este sa cumperi editii limitate-de Craciun, de vara, de toamna-iarna, din anul respectiv, ca sa ai mai multe sanse sa fie ok.