luni, aprilie 4

Bureteii demachianti sunt greu de gasit...

Intrucat imi place sa ma demachiez cu bureteii de celuloza, m-am dus plina de sperante la standul din Carrefour, de unde ma aprovizionez de obicei. Nu mai aveau decat din productie proprie, dar despre acestia am scris AICI, anul trecut, ca sunt extrem de deranjanti cand ii folosesti si i-am trecut la dezamagiri cosmetice. Nu as mai cumpara asa ceva a doua oara.
Dupa ce am iesit de la Carrefour, eram destul de descumpanita, de obicei gaseam mai multe variante. Pentru ca eram la Unirea, am trecut pe la Douglas si am avut o surpriza frumoasa, am gasit buretei de celuloza, dar din cei mari, cum sunt cei folositi de cosmeticiene, la salon. Dubli ca marime fata de cei pe care i-am cumparat eu pana acum, si ovali, nu rotunzi, 10 lei doua bucati. Initial am crezut ca ma vor incomoda din cauza marimii lor (la inceput mi se pareau uriasi), dar acum m-am obisnuit cu ei si cred ca isi fac treaba mai bine si mai rapid decat cei clasici, rotunzi(pe care ii aveti in imagine). Am cautat si la DM, unde i-am gasit in sfarsit si pe cei rotunzi, 3,2 lei-doua bucati. Cei de la Ebelin mi-au placut cel mai mult, pentru ca vin in tipla, ceea ce este mult mai igienic.
Asadar, daca mergeti la Carrefour si nu gasiti, iata doua variante mult mai bune.

16 comentarii:

Katyna spunea...

Si eu ii am pe cei de la Ebelin, care imi plac. N-a fost o problema sa-i gasesc in DM.

Nixia spunea...

Sunt foarte buni, si eu ii folosesc de multa vreme la demachierea cu gel spumant :)

Dana R. spunea...

Si eu tot Ebelin si imi plac f mult. Si sunt si ieftini :D

adela sirghie spunea...

da, cei de la Ebelin sunt cea mai buna varianta!

Anonim spunea...

Adela, dar dupa ce folosesti buretelul cum il pastrezi pentru viitoare demachiere?? cum te poti asigura ca nu aduna microbi (el fiind ud dupa ce termini treaba cu el)?

Anonim spunea...

am uitat sa ma semnez:Daniela

adela sirghie spunea...

@Daniela: ii spal dupa fiecare folosire si inainte de fiecare folosire. Ii las la uscat si ii schimb des.
Face cineva altfel?

Anonim spunea...

da, bineinteles ca il speli inainte si dupa folosire, asta imi era clar! dar dupa folosire, pana se usuca unde/cum il tii..si apoi, cand e deja uscat, il bagi in ambajajul lui? de spalat il speli numai cu apa? eu ma tem ca folosirea acestor buretei pentru demachiat nu este igienica, de asta pun atatea intrebari, sper ca nu am deranjat prea tare..Daniela

adela sirghie spunea...

@Daniela: eu ii pun intr-un loc uscat, nu ii mai introduc in tipla.
Ii spal bine de tot cu apa si gel de maini, dupa fiecare folosire si inainte de fiecare folosire.
La fel cum procedezi cu buretele de corp sau cu prosopul.
Nu stiu sa existe vreo alta metoda, dar daca cineva are o alta solutie, o rugam sa ne lase un comentariu aici...

world of leea spunea...

eu nu am inteles prea bine, folosesti acest gen de buretei in locul dischetelor clasice? ii folosesti cu demachiant normal sau la spalarea cu gel demachiant?

adela sirghie spunea...

@world of leea; da, ii folosesc in locul acelor cosmetic pads, fie ca e vorba de lapte demachiant, gel sau spuma. Curata mai bine si are loc si o exfoliere usoara, esentiala in cazul unui ten gras cu probleme.

natty spunea...

nici mie nu mi se pare foarte igienic, si nici foarte simplu sa tot speli bureteii dar recunosc ca nu am incercat niciodata
eu folosesc dischete demachiante normale, din bumbac - nu o fi prea eco intr-adevar dar nici nu stiu unde as putea tine acel buretel dupa o folosire - pe chiuveta - nu, intr-o sapuniera - nu, in tipla lui - nu, ah cate probleme avem noi femeile :)))

Anonim spunea...

Ti-am scris si ieri, dar eram la serviciu si cred ca n-am mai apucat sa dau "publicati comentariul".
Folosesti vreun produs Alverde sau Balea?(am vazut ca ai mentionat DM-ul).

Corina

adela sirghie spunea...

@Corina: am cautat demachiant de ochi de la Alverde sau Balea, dar nu am gasit in DM.
Am folosit insa creme si demachiante de la Gerovital Plant, Biotem si Elmiplant si mi-au placut si sunt de parere ca daca gasesti ceva romanesc bun, sa ii dai o sansa in fata celor gen Balea si Alverde:)

Anonim spunea...

Ai incercat cumva crema de ochi gerovital plant?(nu antirid)
Si vei mai face un review despre gelul Yes to Cucumbers?
mersi mult pt rasp,tot Corina

adela sirghie spunea...

@Corina: nu, nu am incercat crema de ochi Gerovital Plant, dar nu as ezita:)
Yes to Cucumbers este o varianta foarte buna, eu am folosit-o de cateva ori, o sa ii fac un review-va fi pozitiv, insa deocamdata folosesc Eyeliplex si intentionez sa o folosesc pana la final. Eyeliplex este in cutiute si se ia cu betigasul, iar YTC vine in tub cu un dozator, de aceea am amanat YTC-pentru ca are valabilitatea mai mare:)
xoxo