luni, mai 30

Dezamagiri cosmetice: Boots Mediteranean Mint Melon&Sugar

Nu am cumparat acest produs pentru ca are si ceva "organic" in compozitie, ci pentru ca imi doream si aveam nevoie de un scrub de corp cu o textura usoara, care sa vina intr-o cantitate mare si sa aiba un miros placut de lazy crazy summertime. Sa il folosesc des si cu placere adica. Contine ulei organic de menta, pepene si granule de zahar(cu rol de exfoliere). Imi place cum miroase baia atunci cand il folosesc.
Insa trebuie sa spun ca rar mi-a fost dat sa am vreun produs mai greu de aplicat si de folosit. Ba da, a mai fost unul, mi-aduc aminte, am scris si despre el AICI, e vorba de un anticelulitic dificil si ineficient de la Vichy, care se vindea in pliculete.
Mint Melon &Sugar se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand granulele de zahar incep sa se topeasca. Dureaza o eternitate. Insa nu aceasta este partea cea mai rea si cea mai rea. Dupa ce zaharul se topeste, ramane in urma o pelicula ingrozitor de lipicioasa si destul de consistenta pe toata pielea, care nu se duce nici cu apa, nici cu burete, nici cu gel de dus, doar prosopul aspru o mai tempereaza putintel. Daca te dai cu scrub pe spate si uiti sa prinzi parul, atunci ai o problema mare de tot. Pur si simplu nu mai poti scapa de produs decat dupa doua zile, granulele acelea lipicioase se tin strasnic de bine de firul de par si nu mai vor sa plece. Am samponat de vreo trei ori pana m-am plictisit, si am purtat ponytail sa nu se vada ce unuroasa eram. De-abia a treia zi am scapat de tot zaharul.
Toata pielea de pe corp a ramas lipicioasa, in ciuda faptului ca am frecat temeinic cu prosopul. Am atras toate scamele si gazele si penele si tot praful de pe strada, parca as fi fost data cu gloss de buze peste tot. Hainele se lipeau tot timpul si aveam senzatia aceea ca sunt murdara. Intr-un final, nu mi-a mai placut nici mirosul, pentru ca il asociam cu o alifie unsuroasa. A costat sub 40 lei, 400 gr, dar nu l-as recumpara niciodata. Chiar cred ca nu ar trebui sa se mai fabrice. Nu stiu daca a avut si efect de scrub, deoarece pelicula groasa de zahar topit+uleiurile acopereau mult prea bine toata pielea. Asadar, ca finalitate, e un produs inutil.
I-as da nota 2, deoarecec la inceput mi-a placut mirosul de menta+zahar. Dar este singurul lucru pozitiv pe care il pot contoriza.

24 de comentarii:

Maria Manea spunea...

Buna Adela,sa stii ca nici eu nu sunt incantata de scrub-urile de la Boots.EU sunt inebunita dupa untul de corp cu Mango si Babasu,si acum ceva timp am zis ca daca tot mi se perminase sa il recumpar.Atunci era o oferta cu 70 de lei,si m-am gandit ca daca tot pot sa fac o reducere de ce sa nu profit.Mi-am cumparat untul,dar si scrub-ul.Eu nu vad nicio diferenta inainte/dupa.Nu ramane lipicios,nu ma irita,dar nu curata asa cum as dori.Si eu am zis ca nu o sa mai cumpar niciun scrub de la ei.Hihi!

Katyna spunea...

Cat chin! :))
Chiar daca nu suna tocmai imbietor review ul, parca mai curioasa sunt sa-l incerc, sa vad daca atrag si eu gazele.

adela sirghie spunea...

Dar e vorba de exact acelasi scrub? Ma mir foarte tare ca tu nu ramai lipicioasa....

Maria Manea spunea...

nu,nu este vorba de acelasi,dar este din aceiasi gama...Al meu nu are zahar.Are niste particule negricioase...

Deea spunea...

Doamne cate chinuri poate provoca un scrub...nu-mi vine sa cred:)). Eu folosesc un scrub de la Bottega Verde,Mar Morto se numeste(cica ar contine extracte din Marea Moarta,zic ei), si sunt f incantata:). Miroase f fresh,exfoliaza f bine si se clateste f usor;),asta in caz ca mai vrei sa incerci vreun scrub in urmatoarea perioada...

adela sirghie spunea...

Da, hotarat lucru: zaharul trebuie ocolit:)

Zuzele spunea...

Iri recomand miere zaharisita cu putin ulei de masline sau tarate cu iaurt! Cele mai bune scruburi ever! :D
Cumparat de-a gata, imi place mult scrubul de la Sabon si mai am unul cu nu stiu ce sare de la Marea Moarta, dar de la noi iti poti lua, cam la acelasi pret cu Boots si aceeasi cantitate, scrubul de la Sabon. Daca nu-ti place, ti-l cumpar eu :))

Cristina Shopping Therapy spunea...

pe mine ma tenteaza orice contin menta si pepene, asa ca e bine de stiut ce sa evit :) ms

Camelia spunea...

Adela, il am si eu. Si da, pielea ramane lipicioasa, insa daca aplici gel de dus dupa (mi se par deja prea multi pasi insa asta e alta poveste), dispare toata senzatia lipicioasa dupa piele si nu mai am nici o problema. Si nici n-am atras scame si gaze.

Eu nu iti recomand scrubul de la Sabon, cel putin nu pe cel cu menta si lamaie pe care l-am incercat, e aceeasi senzatie lipicioasa, doar ca are o consistenta mai lichida.

adela sirghie spunea...

Un scrub de corp pe care eu il detest! Insa sunt foarte curioasa daca l-a mai testat cineva. Si ce parere are, evident.

adela sirghie spunea...

@Katyna: nu-l cumpara, ti-l daruiesc! E un produs pe care il detest, dar ti-l dau cu drag, stiind ca nu te las sa dai banii pe asa ceva:)
xoxo

adela sirghie spunea...

@Camelia: poate am aplicat eu o cantitate mai mare decat tine, tocmai pentru ca nu imi dadeam seama daca exfoliaza. Oricum, sper sa il vrea Katyna sa nu mai aud de el!

Camelia spunea...

Adela, iti inteleg senzatia de respingere. Eu prima data cand l-am folosit am crezut ca e expirat si d-aia se comporta asa. :)

adela sirghie spunea...

@Camelia: mie nu imi vine sa cred ca asemenea produse mai intra in fabricatie. Nu au feedback? Cat de greu este pentru un colos precum Boots sa schimbe compozitia? Cu ce se ocupa mult-prea-laudatii lor cercetatori?

Crinutzz spunea...

Eu am scrub`ul cu Mango si Babasu..si imi place.Initial am vrut sa il iau pe acesta, dar m`am razgandit ,doar pt ca miroase mai bine cel de mango in opinia mea.

Camelia spunea...

Adela, probabil ca nu a facut nimeni scandal si atunci de ce sa se deranjeze? Eu il am si pe cel cu migdale, fistic si masline/ ulei de masline (nu-mi amintesc acum exact) si ala imi place. Nu seamana deloc cu uleiosul de care e vorba aici.

Insa si mai mult mi-au placut scruburile sau body polishurile din gama Botanics. Nu stiu de ce am renuntat sa le folosesc. Insa alea chiar le recomand.

mariana spunea...

Ce produs scarbos!! Cum naiba a primit acest produs aviz de a fi scos pe piata?

adela sirghie spunea...

@Crinutzz: eu imi doream ceva mentolat, ca sa ma racoresc. Am si un parfum de la Guerlain, Mentafollia se numeste. Pesemne ca daca era iarna, as fi optat pentru altceva

adela sirghie spunea...

@Camelia: scrubul acesta este o rusine, serios!
@Mariana: si eu m-am intrebat acelasi lucru, cum ajung astfel de produse absolut aiuritoare, sa ajunga pe raft?

Nimphetamin spunea...

Intr-o vreme, scrubul asta (ca si alte din aceeasi gama)se gasea in borcanase mici, tip tester/ travel size. Atunci l-am testat si da, nu mi-a placut. Nu am avut aceeasi experienta neplacuta, dar nu am dorit sa-mi iau varianta full size si asta spune suficient :)
Evident, si eu votez pentru scruburile handmade, gen tarate, malai, zahar, zat de cafea, saruri :D

adela sirghie spunea...

@Nimphetamin: da, zatul de cafea imi place si mie mult.

Dana R. spunea...

Eu am scruburi de la Reverto, unul cu menta si rozmarin si altul cu grepfruit parca. Amandoua miros demential si sunt foarte bune. Au zahar, dar chiar nu lasa niciun fel de particula pe piele, se clateste tot cu apa.

Anca Constantin spunea...

Hey.obisnuiesc sa citesc rewie-uripentru produsele de care am nevoie si cred ca tocmai m-ai salvat de la a cumpara unul de proasta calitate:D;)stii ceva insa de scrubul de la Olivellenic?eu am dat de el aici http://www.sanafarm.ro/olivellenic-scrub-organic-pentru-corp-cu-ulei-de-masline-p-4262.html si are un prospect promitator, dar as vrea si parerile altora inainte de a cheltui niste bani..deci, daca stii ceva despre el, ti-as fi recunoscatoare:D:*multumesc anticipat:*

adela sirghie spunea...

@Anca Constantin: Din pacate, nu ma ce sfat sa iti dau, nu am folosit Ollivelenic. De fapt nu am folosit nimic de la ei pana in acest moment.