vineri, decembrie 16

Friday I'm in SPA-love:)

De curand, am avut o mare dilema. Fiindca era ziua frumoasei mele prietene Candice, iar eu nu aveam habar ce/de unde sa cumpar cadouri potrivite (va rog, nu parfumuri, nu haine, nu margele, nici bratari, nici cercei, caci in acest moment mi se par oh so last year!), dar stiam precis ca vreau sa fie ceva deosebit, dichisit, amuzant, am  inceput sa caut inspiratie pe site-uri. Google a fost pentru mine un bun prieten si sfatuitor, asadar  i-am folosit motoarele de cautare si de data aceasta. Am gasit astfel un site de care m-am indragostit la prima vedere, despreSpa.ro care are un boutique extrem de sic cu produse atent selectate, care sa induca atmosfera atat de draga mie, specifica stilului SPA. Nu am gasit niciun lucru pe care nu l-as lua acasa. Aduna in rafturile lui parfumate sute de produse minunate: cosmetice, ceaiuri si fantastice seturi de servit ceai,  decoratiuni interioare, servicii de masa, seturi splendide de tacamuri, obiecte  de iluminat. Mi-au atras atentia ceaiurile, preluate de la furnizorul oficial al Casei Regale Britanice sau Teaforte, despre care auzisem ca e preferatul lui Oprah, care a declarat la un moment dat- "Daca iubesti ceaiul, mai bun ca acesta nu exista" Inca nu l-am testat, nu stiu daca Oprah are sau nu dreptate, insa fiind si eu, la randul meu, mare iubitoare de ceaiuri, intentionez sa il achizitionez pentru Craciun.
Cadoul meu pentru Candice a fost aceasta, o tava pentru servit ceaiul la pat, din gama Botanic Garden de la Portmeirion, decorata cu lalele, foarte usoara si moale in partea de jos, pentru care am platit 130 lei:
Lalele, lalele, lalele...frumoasele mele lalele...

Mi-a placut atat de mult cand l-am avut in fata mea, incat am achizitionat si pentru mine unul:) Candice mi-a scris ca ea aseaza laptop-ul pe tavita, dar eu servesc cu dichis ceaiul sau micul dejun la pat, in dulcele si consacratul stil clasic:)
Un alt cadou care mi-a placut a fost  sapun lichid(250 ml)+lotiune de maini (250ml)din gama Heathcote&Ivory Vintage Mimosa (50 lei pachetul), cu miros ametitor de mimoza si rodie. Intai am fost atrasa de ambalajul vintage si elegantul suport metalic, dar apoi mi-am dat seama ca ar putea fi in cadou extrem de sic, pentru ingrijirea si frumusetea mainilor:

I DO! I DO!I DO love vintage stuff:)
Intrucat mereu am vrut sa scriu despre idei de cadouri de Craciun, mi s-a parut o idee interesanta sa fac acum o selectie cu preferintele mele. Sigur, pe site gasiti idei de cadouri pentru toate evenimentele anului, pentru toate ocaziile, toate fiind sub umbrela ideii SPA, de spatiu valoros, intim si placut. Printre brandurile de beauty extrem de rafinat selectate, care mi s-au parut foarte interesante se numara: La Cremerie, Karin Herzog(care au fost denumite pompos drept "singurele creme din lume cu oxigen activ"), Susane Kaufmann, Charme d'Orient, Styx, Alpin Derm, Kianty si multe altele pe care le puteti descoperi singure, daca scotociti prin rafturile lui atent ordonate, pe categorii:

set cadou cristale de baie si crema de corp cu sunatoare
asa ar arata, in viziunea mea, cel mai vesel si inflorat mic dejun din lume:)
Deocamdata, din Gama Portmeirion de la desprespa boutique nu detin decat tava cu lalele, de mic dejun lenes, pentru domnite care se rasfata si cateva cescute de ceai cu lunile anului, insa colectia mea creste:)






8 comentarii:

mariana spunea...

Adela iti multumesc mult pentru acest site dragut! Are produse foarte interesante si dragute.O sa comand si eu cat de curand

Mihaela spunea...

Ce dragut! Chiar zilele trecute am dat si eu peste Teaforte, cautand un ceainic de tipul "Tea for one". Sunt mare bautoare de ceai, si mi se pare exaltant sa bei un ceai dintr-o ceasca delicata si subtire de portelan fin. Imi incanta toate simturile.

adela sirghie spunea...

@Mariana: ce ti-a placut?
Eu sunt infragostita de toata gama Botanical Garden:)

adela sirghie spunea...

@Mihaela: da, initial si eu tot ceainic as fi vriut sa ii cumpar lui Candice de ziua ei, de fapt asa am purces la drum, insa mi-am adus aminte ca tocmai postase pe facebook un ceainic frumos pe care il primise cadou. Asa ca am ales ceva ce nu avea:)

cosmeticstyle4u spunea...

Buna Adela,

Acest site este absolut genial, parerea mea!Doar pentru faptul ca am de unde sa-mi aleg fel si fel de produse pentru ingrijirea corpului, mai ales creme de corp fara de care eu nu as putea ''trai''.Nu mai zic de scruburi...Chiar in momentul asta m-as ''infige'' intr-un gel de dus cu lavanda si lemongrass, o crema de corp tot cu lavanda si lemongrass si un scrub cu vanilie ( preferata mea ) si avocado :)

Alina spunea...

Adela, exista riscul sa te indragostesti si de frunzulita aia din varful piramidelor de Teaforte :) Iti spun din experienta:)) Am descoperit (fascinata) site-ul lor in urma cu cateva luni, si pentru ca aveam nevoie de un cadou pentru o persoana speciala care bea cu placere atat ceai cat si cocktailuri, am ales setul pentru cocktail. Mi s-a parut geniala ideea. Problema e ca in momentul in care m-am vazut in magazin, printre ceaiuri...si cand am primit destule mostre care sa-mi atate in loc sa astampere curiozitatea...s-a topit in mine si ultima farama de ratiune :)) In general nu-mi place Earl Grey, dar cel de la Teaforte m-a cucerit. Restul...nici nu mai spun, o sa vezi: numai bune pentru momentele de rasfat-de-sarbatori :)

In alta ordine de idei, multumesc pentru blog: fiecare vizita aici mi-e plina de surprize placute :)

adela sirghie spunea...

@cosmeticstyle4u: eu as lua un set de farfurii si restul de cescute si o stropitoare-vaza pentru flori.

adela sirghie spunea...

@Alina: Da, si pentru mine ceaiurile sofisticate au devenit o necesitate.