miercuri, decembrie 21

Jurnalul meu din iarna lui 2011/2012-cea de-a treia parte


De fiecare data, in apropierea sarbatorilor, a perecerilor fantastice si stralucitoare de final de an, a inceperii de sezon de nunti, a miezului dulce si romantic din vartejul ametitor al balurilor de absolvire, primesc pe mail nenumarate cereri de a sugera tinute adecvate. Pe blog sau in particular, insa ideea comuna este scrisa succint "sa arate foarte bine, dar sa nu fie tinute scumpe, te rog mult de tot, Adela"
Pornind de la aceste dorinte, primite de la cititoarele mele dragi, am sugerat mereu optiuni, insa de data aceasta m-am gandit ca nu are rost sa raspund numai in particular, ci sa deschid una dintre paginile jurnalului meu cu o recomandare. Este vorba de un magazin online peste care m-am uitat din curiozitate si interes de cateva ori, inclusiv am dat cu mare drag Like pe pagina lor de facebook. Mi-au placut rochiile si tinutele casual, esarfele inflorate sunt ca un vis intr-un decor de pavilion de ceai si botinele m-au uimit... de fapt am dat Like la tot ce mi s-a parut interesant. Pentru Craciun si Revelion sunt cateva rochii frumoase, cu linii curate, elegante- pana in 200 lei si in plus, pana pe 31 decembrie va puteti inscrie la concursul organizat pe site, pentru a putea castiga un voucher pe care sa il folositi cumparand ce va place de pe AliStore.ro.


6 comentarii:

cosmeticstyle4u spunea...

Buna Adela,

Fain articol.Eu de obicei imi gasesc foarte greu de imbracat si asta se intampla din cauza faptului ca sunt plinuta.Am vazut cateva pulovere foarte dragute si largute,sclipicioase :X:X:X...asa ca pentru party :).
Mi-au placut in special esarfele pentru ca port mai tot timpul si botinele arata foarte bine, acum mai ramane sa fac o comanda mica sa vad cum sunt ;).

Anonim spunea...

te rog sfatuieste ma ce crema anti rid sa cumpar pentru ten gras.Mulutmesc, lili

adela sirghie spunea...

@LIli: la Lierac gasesti o crema antirid pentru ten gras. (in farmacii). Cred ca au si esantioane, sa o p[oti incerca inainte.
xoxo!

adela sirghie spunea...

@cosmeticstyle4u: te-ai inscris si la concurs?

Alexandra G. spunea...

Adelaaaaaa, cand sunt marile reduceri in Viena? prin ce luna? ma bate gandul sa dau o fugaaaaaa, dar nu stiu cand :P

adela sirghie spunea...

Ianuraie este cea mai buna luna pentru reduceri:)
ianuarie si august:)