luni, decembrie 12

A new year's resolution:)

A fost un an in care eu am cerut multe de la Ceruri, de la Anul Nou, de la Mos Craciun, de la Fortele Superioare ale Universului, de la Divinitate, de la Dumnezeu, de la fantasticul meu inger pazitor... ce mai incoace si incolo, de la oricine putea sa puna putintel umarul:)
Si s-au infaptuit multe dintre dorintele mele. Nu toate, dar indeajuns de multe si indeajuns de frumoase -vecine cu imposibilul unele dintre ele, incat anul acesta am decis sa nu mai cer nimic. Ci sa multumesc din tot sufletul pentru ce am primit. Asa cred eu ca trebuie procedat. Dupa ce primesti, sa iti acorzi o pauza de bucurie/gandire/meditatie/singuratate. Sa incerci sa iti temperezi teribila dar umana lacomie, care te impinge catre excese.

6 comentarii:

Hanna spunea...

how nice!! cu totii ar trebui sa fim mai recunoscatori chiar si pentru cele mai mici lucruri, si cred ca astfel am avea o viata un pic mai frumoasa.

hugs! :)

Cupcake Splendens spunea...

pentru mine nu a fost un an ideal,insa sper ca anul viitor sa fie...complet diferit intr-un sens bun

blueroses spunea...

Mi-a placut partea cu pauza: "Dupa ce primesti, sa iti acorzi o pauza de bucurie/gandire/meditatie/ singuratate." si as adauga eu, o pauza pentru a multumi, a fi recunoscator si altruist, pentru a darui altora. Eu incerc sa nu am dorinte de astea arzatoare, nu se indeplinesc si sunt dezamagita; mai bine sa vina ca o surpriza, e mai mare bucuria si multumirea.

adela sirghie spunea...

Trebuie pornit de la ideea ca iti pui o dorinta si apoi lucrezi ca visul sa devina realitate. Iti urmaresti visul si lucrezi in favoarea realizarii lui. Nu iti doresti sa castigi la loto fara ca tu sa cumperi macar bilet:)

The Fairy's Apprentice spunea...

Felicitari, Adela!
Ma bucur pentru tine si sper ca fiecare dintre noi sa fie capabil sa ia cateodata o pauza de recunostinta, uneori chiar si numai pentru ca suntem vii. :)

Denisa spunea...

Felicitari pentru modelul pe care il dai. Ai mare dreptate, o pauza este necesara - mai ales atunci cand ar trebui sa fim mai mult si sa ne dorim mai putine lucruri pentru noi.
Dau mai departe, pe Facebook. Cat mai multi trebuie sa citeasca [postarea aceasta