luni, ianuarie 23

Giveaway Tigi

Rog insistent volumul buclelor voastre sa ma ierte deoarece trebuie sa aman extragerea celor 15 castigatoare Giveaway Tigi Star Volume...pana maine pe-nserat:)
Asadar, inca un bob zabava... nu mai mult, promit!
Sigur, in continuare va puteti inscrie AICI daca ati ezitat sa o faceti pana acum!

17 comentarii:

Sabina Dragomir spunea...

Asteptam si 7 zile, doar, doar ...

adela sirghie spunea...

maine, pe-nserat:)

Raluca spunea...

ne mai putem inscrie?

adela sirghie spunea...

Sigur ca da, pana maine seara primesc inscrieri. O sa specific acest lucru si in text, ma bucur foarte tare ca mi-ai trimis acest comentariu, deoarece eu vreau sa las libera inscrierea.
xoxo!

Milena spunea...

Buna Adela,

Sunt una dintre castigatoarele concursului OPI si nici pana astazi nu am fost contactata de Topline. Imi poti spune te rog daca voi mai primi premiul?

Multumesc,

Elena

Alexandra. spunea...

Buna! Scuze de deranj, imi poti spune daca inscrierea mea este ok?

Multumesc mult :*

adela sirghie spunea...

@Milena: sigur ca da, Topline este un sponsor foarte serios si cu care am lucrat foarte mult in ultima vreme. Va cer scuze tuturor pentru intarzierea cu OPI, am anuntat acest lucru si pe blog, sper ca la finalul lunii ianuarie sa avem toate nuantele cerute de voi. Promit sa va tin la curent, va rog sa nu va nelinistiti, este vorba doar de o intarziere.
xoxo

adela sirghie spunea...

@Alexandra: sigur, te poti inscrie!

asias spunea...

Am asteptat atat, sigur ca mai asteptam putin. Eu una sunt insa tare nerabdatoare, recunosc...

adela sirghie spunea...

Si eu sunt la fel de nerabdatoare, primesc zilnic intrebari, dar nu avem-, nici eu, nici Topline, alta solutie deocamdata, trebuie sa vina nuantele care nu erau pe stoc:)
Nu a fost o idee stralucita cu alegerea nuantelor in lunile acestea.

Milena spunea...

Multumesc pentru raspuns Adela. Sigur ca asteptam:). Am fost plecata din tara cateva zile, nu am avut telefonul la mine si ma gandeam sa nu fi fost sunata in acea perioada:).

Laura spunea...

Scuze pentru offtopic,dar sunt putin nedumerita.
Dimineata ma demachiez cu un gel pt ten mixt/gras Mineral Flowers, dupa folosesc ceai de rozmarin de la frigider, dar nu tot timpul. Apoi aplic Photoderm 50+ si dupa crema coloranta Nivea. E prea mult daca folosesc si photoderm si crema col? Si o alta nedumerire: daca ma demachiez dimineata si dupa amiaza ma demachiez cu Bioten, seara mai e nevoiede ceva? Sau e suficient un puf de ceai de rozmarin?
Multumesc mult:)

adela sirghie spunea...

@Laura: nu e prea mult, chiar e indicat sa folosesti crema cu spf+colorant, sa protejezi mai bine tenul. Insa ceaiul de rozmarin trebuie folosit tot timpul. Dimineata ajunge un puf, doua, insa seara trebuie sa il aplici din abundenta. Daca dupa-masa te demachiezi cu Bioten, trebuie sa folosesti ceai de rozmarin din abundenta, apoi seara, dupa alte cateva ore, tot ceai de rozmarin, tot din abundenta. Daca iesi afara nemachiata in acest interval, seara faci o demachiere completa.

Andul. spunea...

FB: Alexandra Girleanu
Share FB: http://www.facebook.com/andul.punct/posts/143006762482770

Alexandra. spunea...

Eu m-am inscris deja mai de mult.. Vroiam doar sa stiu daca inscrierea mea este corecta..

M-am inscris cu numele: Simon Alexandra


Multumesc!

Laura spunea...

Am inteles. Eu am 19 ani si uneori aveam impresia ca exagerez, dar avand tenul deschis la culoare si cu alunite, ma gandeam ca e bine sa folosesc SPF, mai ales ca toata lumea recomanda asta.

adela sirghie spunea...

@Laura: draga mea, nu exagerezi. Probabil fetele din preajma ta nu se ingrijesc indeajuns de bine, de aceea ai impresia aceasta.