miercuri, ianuarie 25

In ultima vreme am folosit Joico

In ultima vreme am folosit aproape zilnic samponul pentru volum de la Joico. Saptamanal, si balsamul.  Sampon mai am putin-putin, balsam-muult:)

Apoi am folosit uscatorul de par(eu sunt mai degraba genul care se sperie de raceli, febra, curent scl, decat de aparate de uscat rapid si eficient) si un strop din Restorative Styling Oil(K-Pack Color Therapy.
Sincer, eu nu cred ca va cadea Apocalipsa asupra parului meu daca il spal zilnic si folosesc foehn-ul, cum anunta zgomotos multe site-uri de frumusete. Am intrebat multi stilisti de renume international si m-au asigurat ca nu am niciun motiv de panica. Parul meu a protestat si s-a deteriorat din cauza vopsitului indelungat, nicidecum din aceste doua motive. Intrucat vorbesc din experienta, cer dictatorial,  sa fiu crezuta pe cuvant de onoare:)
Insa astazi mi-am propus sa scriu despre samponul+balsamul+uleiul pentru cuticule de la Joico, deoarece mi-au placut mult. In primul rand, samponul curata parul cu delicatete. Sunt adepta unei singure samponari zilnice(sau o data la doua zile) si eficacitatea lui a fost probata cu succes. Lasa parul moale si matasos, iar textura este cu adevarat luxoasa. Da volum parului, dar nu il face de hmm... sa zicem 15 ori mai bogat, ca reclamele mincinoase pentru mascara de la televizor (oricum sper ca nu mai crede nimeni in asa ceva, poate doar fetitele care au sub patru ani). Diferrenta se vede, parul sta altfel, cade frumos si elegant  pe umeri, eu cred ca i se potriveste denumirea Body Luxe. Parfumul lui e placut si rafinat. Balsamul netezeste firul de par si important este ca nu strica deloc efectul de volum al samponului. Parul nu ramane nici incalcit, nici disperat dupa putina hidratare. Este exact ceea ce trebuie sa fie. Mi-a facut mare placere sa folosesc aceste doua produse complementare. Insa preferatul meu este uleiul de la Joico.

Este cel mai performant de pana acum. Intrucat nu folosesc placa sau perie decat foarte rar, acesta este de fapt produsul meu cheie in ingrijirea parului. Ordoneaza suvitele si varfurile ca nimeni altul, chiar daca au trecut aproape trei luni de cand ai fost utima oara la un hair-styling. Din fericire, are 100 ml, ma astept sa tina mai mult de un an, sa se comporte ca o adevarata investitie, deoarece am parul fin si folosesc putin, cu mare zgarcenie, sa nu incarce inutil si sa contribuie in mod cu totul si cu totul nefericit la sporirea activitatii glandelor sebacee.

13 comentarii:

felicia spunea...

iarasi suntem pe aceeasi lungime de unda...dupa ani de zile de kerastase ,m-am indreptat si eu spre Joico mi-am luat de pe feelunique samponul body luxe si spuma din aceeasi gama.M-ar tenta si pe mine un ulei stau varfurile cam "sculate"daca intelegi ce vreau sa spun,dar imi este frica sa nu-mi ingrase parul

adela sirghie spunea...

Nu incarca parul, il aplic doar la varfuri. Le cuminteste instantaneu:)

Zuzele spunea...

si mie imi place la nebunie uleiul!!!!! Cu siguranta ajunge mai bine de un an pentru ca, ai vazut, este suficienta o singura pompare, o picatura micuta cat un bob de mazare pentru tot parul :)

Katyna spunea...

Ce pofta mi-ati facut cu uleiul asta...
Deocamdata sunt incantata de efectele keratinei lichide si n-as mai aplica si un alt produs dupa ce usuc parul, dar cine stie pe viitor...

Alexandra spunea...

Si eu imi spal parul zilnic si nu am murit pana acum si nici cheala nu am ajuns:) Decat un par imbacsit in fum, miros de mancare etc..mai bine unul curat, hidratat si tuns la timp.

MihaelaC spunea...

Unde pot gasi aceste produse? Recunosc ca pana acum nu am mai auzit de ele.

adela sirghie spunea...

Eu pe toate le-am luat de la showroom Topline.

speranta spunea...

buna.super joico.singuru cu care ma impac.uleiul nu l-am incercat inca n am stiut ms.eu folosesc de la nivea si inca unu adus nu i la noi.si ma impac bine.e bine de stiut.ms.

adela sirghie spunea...

@Speranta: nu stiu daca s-a inteles din text, dar uleiul acela este MAXIM.(scuze, alt cuvant n-am gasit)

ABeautyTale spunea...

Fix astazi mi-am luat si eu doua produse Joico. Sper sa nu fiu dezamagita de ele. Daca o sa fiu multumita, cred c-o sa incerc si uleiul.
Pups

Tediana spunea...

Si eu foloseam Joico si de curand am inceput sa folosec Tigi. Pot sa spun, clar si raspicat, ca Joico e de 10 ori mai bun decat Tigi!
Ambele, si Tigi si Joico, din gama pentru hidratare. MARE DIFERENTAQ

mariana spunea...

Eu de cand am castigat pe blogul tau acel produs-tratament JOICO,folosesc doar asa -ceva ,insa de ulei nu am stiut.Nu imi poti spune cum il cheama exact,pentruca sa-i zic ficei mele sa imi cumpere din Germania intrucat la noi nu exista asa-ceva si daca comand on line trebuie sa platesc KM suplimentari peste 80 lei,deoarece nu avem centru de curierat
Multumesc!

adela sirghie spunea...

@mariana se numeste K Pack Color Therapy-Restorative Styling Oil.