joi, ianuarie 26

Guinot Huile Satinee

Nu cred ca pana acum am scris vreun review pentru cremele de corp, deoarece, desi nu le contest calitatile si importanta in ingrijirea zilnica, imi este foarte greu sa le aplic. Sa ma ung zilnic pe tot corpul mie mi se pare o corvoada, pe care o fac numai anevoie.
Va rog nu faceti ca mine!
Insa in ultima vreme, am mai mult spor, deoarece am descoperit Huile Satinee de la Guinot. L-am primit cadou la o lansare si mi-am dat seama ca nu ar trebui sa ma mai bazez pe unt/crema/lotiune, ci pe texturile acestea matasoase, uleioase la prima atingere si non-oily la a doua, care fac mainile sa alunece rapid si usor pe corp, lasand in urma o piele  hidratata, parfumata, matasoasa, insa fara feeling-ul acela putin incomod, pe care il ai dupa  te-ai uns/cremuit. Cel mai mult imi place sa ma dau cu el pe gat si decolteu, deoarece lasa in urma un aspect satinat, se absoarbe extrem de usor si are un miros usor citric, dar care dispare destul de rapid, nu concureaza cu parfumul.
Mie noua generatie de uleiuri cu textura non oily mi se pare fantastica, fie ca ne referim la cele pentru fata, corp sau par. Am auzit la un moment dat si despre un produs denumit Souffle pour le corp(daca imi aduc aminte firma promit sa completez acest spatiu- gata am gasit, este creat de Laura Mercier ), care, la fel -este usor ca puful cand il aplici si uber cool pe piele. De incercat si acesta:)
Iata mai jos cateva detalii, am lasat si micul paragraf denumit "Fragrance", deoarece m-am amuzat sa vad un ulei de corp tratat regeste, ca un parfum:

Guinot Huile Satinée


Main Ingredients
  • Silk extracts softening; leave a subtle sheen on the skin's surface
  • Omega oils 3 and 6 essential for healthy skin; moisturising and replenishing
  • Vitamin E Evening Primrose Oil - anti-ageing; protect skin against damage caused by free radicals
  • Lemon, orange grapefruit essential oils invigorating and nourishing
Fragrance
  • Top notes of lemon, mandarin, orange and grapefruit
  • Middle notes of water hyacinth, apricot and white peach
  • Bottom notes of vanilla and white musk


6 comentarii:

Katyna spunea...

Ah, cum trebuie sa miroasa acest produs...:)

adela sirghie spunea...

ca un parfum:)

cosmeticstyle4u spunea...

Hello Adela,

Eu sunt o fana inraita a cremelor/unturilor/uleiurilor pentru corp...serile in care omit sa ma dau cu crema pe corp sunt acelea in care ori vin obosita de la birou, ori ma simt rau....atat, in rest nu exista seara in care sa fac baie si sa nu ma dau cu vreo crema/unt sau ulei pe corp. Din cate am citit despre acest ulei o sa trebuiasca sa-l am si eu :))))....te pup cu drag!

Adelina Eneșca spunea...

Cred ca minunat acest produs! Sa il folosesti cu drag si perseverenta!

Deea spunea...

Eu folosesc uleiul de corp in timpul verii pentru ca simt ca hidrateaza mai mult corpul mai ales daca esti si bronzata :D In restul anului prefer sa folosesc cremele de corp...p.s. uleiul de la Nivea este superrrrr bunnn :*

adela sirghie spunea...

Nu stiam ca si la Nivea au:(
Mie nu mi-au spus nimik de produsele lor, desi uite, avem si o campanie impreuna. ALO, NIVEA!?