marți, aprilie 10

DIADERMINE servetele demachiante

Daca nu am servetele demachiante, simt ca imi lipseste ceva. Nu le socotesc drept inlocuitor de gel+lotiune tonica, nu le folosesc nici macar zilnic, insa nu au ajuns sa se usuce vreodata pe masuta mea de toaleta. Imi place sa le folosesc dimineata, sau cand nu m-am machiat peste zi. In caz de maxima urgenta si in cazuri extrem de rare, noaptea tarziu cand imi este foarte greu,  aproape imposibil sa ajung si sa efectuez o demachiere clasica. Cand sunt plecata in strainatate, apelez mai des la ele. Am cumparat Diadermine pentru fata si ochi de la un supermarket din Spania, era o oferta care m-a atras: 20+20 gratis. Cred ca pretul a fost pana in 2,50 euro. Am ales varianta piele uscata si sensibila, sperand ca acest tip de ten necesita sevetele imbibate in lotiune. Fara alcool. Nu am fost dezamagita. Sun eficiente, elimina suav un machiaj lejer, chiar si in jurul ochilor dizolva destul de bine cele trei generoase straturi de mascara negru carbon pe care le aplic eu de obicei.. Ca sa fie perfect, trebuie sa dedici cu un servetel numai pentrui ochi. Au marele avantaj ca sunt hidratante si un miros discret, placut, care nu m-a deranjat deloc. Nu am vazut Diadermine in supermarketurile din Romania, dar as recumpara oricand, cu drag acest produs. As incerca si varianta pentru ten mixt, sunt curioasa daca sunt la fel de interesante precum acestea. Pana acum nu am folosit servetele demachiante din categoria celor scumpe, dar daca vreuna dintre cititoarele blogului a incercat, o rog sa ne spuna parerea, sa stim daca merita investitia.
Nici apa micelara nici sevetelele demachiante nu pot inlocui produsele clasice pentru curatarea corecta si profunda a tenului, dar se pare ca avem nevoie de variante. Eu le recomand ca produse complementare.

15 comentarii:

Mimoza spunea...

eu nu prea folosesc servetele demachiante... dar mi-ai dat o idee buna pentru urmatoarea calatorie.

dar ce sa cumpar?

aceasta e intrebarea.
parca ai mai scris de alea de la elmiplant... cred...

endre spunea...

N-as putea inlocui demachiantul cu servetele.Eu am folosit cu placere gama Diadermine pentru ten normal sau mixt.Sunt foarte eficace,au un parfum proaspat si un pret bun.De fapt,gasesti mereu oferte tentante.Pacat ca nu se gasesc la noi. Maica-mea e dependenta de gama pentru ten matur,cred ca o foloseste de mai bine de 4 ani.

Gavriloi Adina spunea...

Interesant.Eu nu prea folosesc servetele,dar atunci cand esti in criza de timp sau esti plecata,sa nu mai cari totul dupa tine....

adela sirghie spunea...

@Mimoza: pentru vacanta sunt foarte potrivite: sunt usoare si oricum te intorci fara ele:)
Da, Elmiplant mi-au placut si am scris despre ele: sunt ieftine si bune.

Anonim spunea...

Si eu folosesc uneori servetelele Diadermine, dar si o crema de fata din gama asta si-mi par mai bune decat multe altele, mai scumpe.
Parintii mei locuiesc in Spania si asa am marele noroc sa incerc produse care nu se gasesc la noi, dar foarte bune.

cosmofever spunea...

Da, si eu am folosit tot asa, mai ales seara tarziu la intoarcerea de la vreo petrecere. In momentele cand chiar simti ca nu mai ai putere pentru ritualul complet. Si eu le consider tot o solutie "de urgenta," si nu le folosesc in mod regulat, poate si pentru ca in Romania nu am gasit vreunele care sa mi se para chiar bune. Cel mult ok...

Mimoza spunea...

sa incerc Elmiplant? sau...Nivea? sora mea foloseste servetele demachiante nivea de ani de zile si e super multumita de ele.
sau ce se mai gaseste pe la noi din seria mai scump? ca nici nu stiu.
dar pentru calatorie e mult mai potrivit, si asa am multe de carat mereu, macar cu treaba cu demachiatul sa fiu mai practica, daca nu se poate si la pantofi sau haine :))

adela sirghie spunea...

Cele de la Nivea nu mi-au prea placut, ma asteptam la mai multe de la ele. Servetelele erau uscate, aspre putin cand incercam sa ma demachiez. Dar cere-i surorii tale sa incerci inainte sa cumperi. Cele de la Elmiplant sunt imbibate cu demachiant, catifelate, surprinzator de delicate.

Mimoza spunea...

nu locuim din pacate in acelasi oras, avem o relatie la distanta :)

o sa incerc probabil elmiplantul. demachiantul lor este nesperat de bun :)

Calin Andreea Daniela spunea...

eu folosesc si demachiant si servetele, iar cand sunt mai lenesa folosesc servetelele, care sunt la fel de bune...

cosmofever spunea...

Da, eu am incercat si Garnier, si Bourjois, groaznice amandoua! Tot Elmiplant au fost mai bune.

Madalina spunea...

Eu folosesc servetele demachiante in mod constant, insa dupa aceea folosesc fara nicio exceptie si un produs solubil in apa (cleanser sub forma de gel sau spuma, dupa care clatesc). Cred ca aceasta rutina e ideala pentru un ten ca al meu, mixt spre gras, cu probleme minore si destul de rare in ultima perioada. Am descoperit si eu de curand servetelele Elmiplant si tot spre varianta pentru ten uscat m-am indreptat pentru ca au mai multa cantitate de solutie imbibata.

Lavi spunea...

Eu foloseam doar servetele demachiante intr-o perioada, ani de zile cred. Le stiu pe toate, cel mai mult imi plac cele verzi de la Elmiplant si cele roz de la Pon Pon. Trebuie insa clatita fata cu apa dupa folosire pentru a elimina orice urma de impuritate.
Totusi, o demchiere corecta se face cu un produs mai puternic, gen lotiune, spumant sau bifazic dar pentru urgente sunt perfecte.

dumitrescuana46 spunea...

eu le folosesc pe cele de la Elmiplant si sunt foarte multumita, sunt foarte delicate si pline de demachiant! Am mai incercat si altele dar mi s-au parut foarte uscate....abia se simtea demachiantul din ele...

A.M.M. spunea...

Pentru Diadermine încercați magazinele DM.