joi, iunie 14

Intrucat trebuia sa am si eu un MAC:)

Machiajele MAC nu mi se potrivesc, dar despre MacBook Air am numai si numai cuvinte de lauda. Amesteca eleganta cu performanta si a fost dragoste la prima vedere. Este un byTerry al laptop-urilor:)
Intai a fost un object du desir, dar a fost cumparat din USA de draga mea prietena Alina, careia ii multumesc frumos pentru ca mi l-a adus intact din LA.

11 comentarii:

Stefana Teodoroiu spunea...

Eu am Macbook Pro si mi se pare incredibil de bun, nu l-as da pe nimic :)

adela sirghie spunea...

Big big like:)

MonicaG spunea...

Arata senzational, este f elegant si senzual.Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el cat mai mult timp. Eu mi-am luat de curand Ipad 2 dar m-a dezamagit f tare, cred ca ma intorc la laptop.

Coconut spunea...

Sa-l folosesti cu drag!
Ai nevoie de vreun adaptor pt. priza / transforator de amperraj/voltaj, sau merge si la noi as it is?

Raluca L.C. spunea...

Sa-l folosesti sanatoasa! E o super investitie.

Epurica spunea...

Sa-l stapanesti sanatoasa :) Si eu sunt very much in love cu al meu. Al meu a venit cu incarcator de uk ca de acolo l-am luat. Insa iPad-ul l-am luat din Ro si a venit cu stecherul de Ro asa ca le-am schimbat intre ele, ca laptopul il incarc mult mai des si port incarcatorul cu mine.
MonicaG, o tableta n-o sa inlocuiasca niciodata un laptop, cel putin nu pentru chestii de productivitate. Eu ziua folosesc laptopul (la munca mai ales sau daca am ceva mai mult de scris) iar seara folosesc iPad-ul mereu pentru ca mi-e mult mai usor sa ma car prin casa cu el.

Lili spunea...

Eu vreau sa-mi cumpar unul din Romania. Am inteles ca unul din ele este mai bun, dar nu stiu care, air sau pro.
Cumparat din afara costa mai putin? Am auzit multa lume care isi cumpara macbook din america, dar nu am avut niciodata curiozitatea sa intreb de ce nu din tara. Insa acum cand sunt pe punctul de a imi achizitiona unul, numai la asta ma gandesc:)

adela sirghie spunea...

@Coconut: nu am avut nevoie de adaptor, dar nu imi dau sama daca prietena mea care l-a cumparat a cerut direct varianta pt Europa.

adela sirghie spunea...

Da, in America iese mult mai ok ca pret.

Lili spunea...

Daca nu cer prea mult, mi-ai putea spune cati inchi are al tau si cam cat a costat? Sper sa nu te deranjez..

adela sirghie spunea...

13 inch, pret de catalog-1119 USD.