miercuri, iunie 6

Jurnalul epilarii mele definitive-partea a cincea


Am aflat apoi ca Lumea are 10000(zece mii)de impulsuri si am decis ca trebuie folosite pana la ultima picatura. M-am ras asadar pe picioare, inghinal si axila, am folosit aparatul si am inceput sa astept sa vad ce se intampla. Prima oara nu s-a intamplat nimic, nici a doua oara. Poate au cazut vreo trei-patru fire, nu zic nu, dar eu nu am observat. Poate ca dupa a patra sesiune am inceput sa vad niste portiuni micute-micute. Am perseverat. Ma radeam, apoi din doua in doua saptamani foloseam IPL. Am inceput direct cu intensitate maxima. In acest moment, pot sa spun ca am scapat de jumatate din parul de pe corp(radacina e inhibata, parul nu mai creste). Nu pastrez un ritm aranjat. Ma epilez cand am timp si cand am chef. Dureaza putin peste o ora sa duc toata treaba la capat. Prima oara e ok, a doua oara la fel, pentru ca esti curioasa sa vezi cum functioneaza, apoi ajungi sa mori de plictiseala impuscandu-ti parul de pe picioare. Asa ca am trecut la executia pe portiuni: azi piciorul drept, poimaine piciorul stang, saptamana viitoare-inghinal. In carte nu scrie asa ceva, dimpotriva-ei te incurajeaza sa ai sesiuni sustinute. Dar avand aparatul mereu la indemana, esti tentata sa nu respecti indicatiile cerute. Te epilezi cand ai tu chef. De cand folosesc Lumea IPL, nu am mai avut de-a face cu ceara. Parul care a mai ramas e mai subtire si nu este deanjant. Sau pur si simplu am ajuns sa ma invat cu el. Pot sa spun ca rezultatele corporale au fost mult mai bune decat cele faciale. Pe maini nu am incercat niciodata sa ma epilez, tot promit ca voi lucra si zona aceea, insa parul de-abia se vede, in ciuda faptului ca folosesc, de un an de zile, exclusiv lama. Dupa cum vedeti, multe dintre obiceiurile pe care le aveam la inceputul blogului au disparut, ca si cum nici nu ar fi fost. Insa au trecut trei ani de atunci. In ceea ce priveste Lumea, ma declar destul de multumita. Se putea si mai bine, dar in cazul meu, am mai spus, brosura cu indicatii nu functioneaza. Daca ei spun ca dupa cinci sedinte cade parul, eu spun ca dupa douazeci. Si tot asa. Cam aceasta este proportia corecta din punctul meu de vedere.
Nu pot sa neg faptul ca poate alte fete au avut alte rezultate. Mai proaste, sau, dimpotriva, mai bune si mai rapide. Eu va impartasesc parerea mea.
-va urma-

4 comentarii:

Coconut spunea...

Eu zic ca sunt excelente rezultatele. Am doua curiozitati. Dupa ce termini impulsurile trebuie sa cumperi alt aparat sau se schimba lampa? Cum e/era parul tau pe corp, mai inchis la culoare sau mai deschis - cred ca si culoarea parului influenteaza rezultatul?

adela sirghie spunea...

Da, dupa ce termini impulsurile, trebuie sa cumperi alt aparat. Pielea mea e alba si parul inchis la culoare, nici gros nici subtire. Detalii despre aceste lucruri gasesti in link-ul oficial, pe care l-am postat saptamana trecuta in Jurnal.

Alexandra G. spunea...

aproape ca m-ai convins sa imi iau =))))))))))))))))))))))))))))

adela sirghie spunea...

Nu uita insa ca am descris si at de greu a fost pana cand am ajuns la cateva rezultate. Sunt inca in plin proces dupa atata timp...