miercuri, ianuarie 23

Cum se aplica OPI Liquid Sand?

Simplu:

Iar rezultatul ar trebui sa fie acesta:

5 comentarii:

Hanna spunea...

mie personal nu-mi place aceasta tendinta.. adica oja crapacioasa era cu adevarat uimitoare, cum s-ar fi putut crapa o oja si sa arate totusi placut? :)) but i'm not a fan of the matte nailpolishes in general.

x

Anonim spunea...

Mi-am luat un mini set cu cele patru culori si chiar nuanta pe care ai aratat-o mi-a placut si mie cel mai mult.

Chiar e un rezultat interesant :)

Cea fuschia o s-o fac cadou cuiva pt ca nu se potriveste neaparat cu stilul meu.

Ana Maria, hehehe aici chiar se aplica zicala "gusturile nu se discuta" Mie nu mi-a placut trend-ul de oja crackle suficient incat sa-mi cumpar una :P

adela sirghie spunea...

Ah, ce bine ca ai intrat la comentarii!
De unde ai luat mini-setul?
Ai aplicat si topcoat? Am vazut ca rezultatul se schimba cu 180 grade cand aplici topcoat:) Seamana cu lacurile de la deborah Lippmann, acelea cu mii de stelute...

Anonim spunea...

Buna Adela,

Eu le-am cumparat din Douglas, dar din Olanda, unde am dat 18.5euro. Marime normala sunt 14.95/buc.

Le-am mai gasit si pe un site din UK, din greseala. Acolo sunt de la 12.95 lire la 9.5 in prezent (cu cat cumpara mai multe persoane cu atat ajung mai ieftin, pana la 7.50). Daca ai pe cineva in UK si ti le poate cumpara, pt ca nu transporta in alte tari, iti pot da link-ul.

Da, am incercat si cu topcoat (cu toate ca tipa de la Douglas mi-a zis sa nu fac asta) si arata intr-adevar ca un lac cu mii de stelute dar cam prea grosut pt gustul meu. Nu le cunosc pe cele de la Deborah Lippmann, dar o sa le caut.

Le-am purtat de Sambata pana azi si fara topcoat zboara nonchalant de pe unghiile mele, dar eu am facut baie...dus..spalat vase...curat prin casa...

Se curata destul de greutz chiar si cu base coat, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fara.

In schimb se aplica f usor si se usuca in vreo 10min. Daca intre timp ai atins ceva se vede f urat.

Sunt absolut pt un look de seara, oricare dintre ele. Pe timp de zi mwoah. Se vad cel mai bine pe unghii scurtute si "patrat natural"

adela sirghie spunea...

Da, intre timp au aparut si pe Beautyspell.ro. Eu le-am vazut la Topline. As incerca una, pentru un NOTD. Am inteles ca or sa mai apara si alte nuante in seria liquid sand.
Dar sunt mai mult o curiozitate pentru mine. Acum m-am indragostit de un rosu frumos-The spy who loves me:)