luni, martie 4

Coco Noir

L-am mirosit, plina de curiozitati si "ambetata" de sperante- si  toamna, si iarna si primavara. Ultima oara, chiar astazi, in urma cu doua ore. Pe pielea mea, moscul este cel care domina. Mai simt, destul  de suav, dupa zece minute trandafir, vanilie  si iasomie. Restul-nu mi se dezvaluie. Pare un parfum usurel, realizat intr-o mare graba, sa aiba si cei de la Chanel o sticla neagra cu parfum. Nu i-am prins sensul, apoi am concluzionat ca nici nu are unul. Sunt putin rea, stiu, nu sunteti obisnuite cu aceasta latura a mea, dar parfumul m-a dezamagit de fiecare data cand l-am testat.
No offence.  Dispare repede-dar nu imi pare rau dupa el,  in doar doua ore se pierde, desi am aplicat de doua ori la incheietura. Si nici nu m-am parfumat inainte cu altceva, caci stiam ca vreau sa scriu astazi despre Coco Noir. Si mie imi place Chanel, am dovedit acest lucru cumparand de multe ori de la ei, dar cred ca ar fi trebuit sa mai astepte pana sa lanseze noul parfum.
E un Coco Mademoiselle diluat, subtirel comun si fara personalitate. Nascut sub o zodie neterminata. Partea buna este ca nu ma doare capul de la ei. Partea proasta e ca l-am asteptat cu nerabdare si nu mi-a satisfacut deloc orizontul de asteptare.
Nu e genul de parfum pe care sa il cumperi decat daca tii cu tot dinadinsul sa ai ultima lansare parfumata de  la Chanel. Dintr-un fel de ambitie adica. Daca vrei un parfum cu mosc eu recomand Narciso Rodriguez.

10 comentarii:

carmen elena spunea...

Care rautate? Nu cred ca esti rea ci doar ca parfumul asta nu s-a ridicat la reclama facuta in jurul lui, probabil s-au bazat pe nume si pe ideea ca e doar un parfum din multe altele pe care le avem pe noptiera, nu trebuie sa ne impresioneze.

adela sirghie spunea...

Eu ma gandeam ca poate, printre fetele care ma citesc, ar putea fi cineva care iubeste acest parfum foarte tare-dintr-un motiv sau altul. Si atunci te doare putin cand cineva il vorbeste "de rau"
. De aceea am incercat sa nuantez putin si sa pun in prim plan dezamagirea mea fata de asteptarile mari pe care le-am avut fata de Coco Noir.

Zuzele spunea...

Zuzele amandouale il adora :)

valeria spunea...

exact aceeasi parere o am si eu. mi se pare genul de parfum foarte plictisitor..

adela sirghie spunea...

L-a mai incercat cineva? Cum l-ati gasit?

Lili spunea...

Eu l-am cumparat pentru sora mea. Si-l dorea si l-am testat si eu in magazin insa nici mie nu mi-a rezistat mult pe piele, in schimb la ea a rezistat. Cred ca tine destul de mult si de ph-ul pielii.

adela sirghie spunea...

Da, evident. Dar ti-a placut?

Lili spunea...

Sincer nu mi-a placut, este exact cum spui tu "diluat", insa sora mea era foarte incantata de el.

adela sirghie spunea...

E de inteles. Chanel e un miraj, un obiect al dorintei.

Anca spunea...

L-am testat de cateva ori, dar m-a dezamagit si pe mine. Mi l-am dorit mult, dar am decis sa nu il cumpar. Pentru mine a fost mult sub asteptari.Rezista putin pe piele, iar mirosul nu m-a dat deloc pe spate.