miercuri, aprilie 3

Mascara LE VOLUME DE CHANEL

LATER EDIT: desi calitatile Le volume de Chanel sunt cele enumerate mai jos, mascara se usuca sau se termina dupa 5 luni de folosire zilnica. Pentru mine a fost dezamagitor, caci mascara Yves Rocher, care costa mult mai putin a rezistat un an de zile… concluziile le trageti singure...
Am cumparat-o in urma cu cateva zile, din duty free. Initial, mi-am spus ca nu o voi folosi pana cand nu mi se va termina cea de la Yves Rocher, insa cea de la Chanel era asa de dichisita si de stralucitoare, incat nu am rezistat.
Ultima mea mascara de la Chanel a fost un adevarat dezastru, se faramita si ramanea pe pleoapa superioara, asa ca vreme de vreo zece-unsprezece ani subiectul mascara de la Chanel nici macar nu a mai existat.
Insa Le Volume m-a vrajit, am citit cateva review-uri si am decis ca trebuie sa incerc ceva nou, altfel ajung sa scriu numai despre aceleasi produse pe blog.
Ei bine, de data aceasta am avut mana buna, caci Le Volume de Chanel este minunata. In primul rand se aplica foarte usor. Daca va intrebati ce inseamna acest lucru, trebuie sa va spun ca eu aplic minim doua straturi. Nu ma dau in laturi sa pun chiar trei. Nu vreau lungime, imi place sa dau cat mai mult volum. Formula produsului este extrem de flexibila, nu se intareste imediat (si nici nu se imprima pe pleoapa superioara), in asa fel incat in momentul in care aplic al doilea sau al treilea strat, nu trebuie sa ma chinui cu ceva deja intarit. Asa ca a doua si a treia aplicare este la fel de usoara ca prima. Genele nu se unesc, iar orice mic surplus poate fi indepartat cu cea mai mare usurinta. Nu vreau sa spun vorbe mari, dar in acest moment chiar cred ca este cea mai buna mascara pe care am avut-o vreodata. Nu curge, culoarea nu se imprima, se demachiaza usor.  Durabilitate: de dimineata pana seara. Negru intens, elegant si cu un efect usor umezit. Volum de diva de la prima aplicare (dar gradual, in functie de cate straturi aplici)
In duty free costa 27 EUR.

5 comentarii:

Rox spunea...

da! este cea mai buna mascara incercata de mine! am folosit-o asta toamna! daca vroiam un efect natural era suficient sa dau un strat si deja imi schimba privirea! dar pretul este prohibitiv...

Unknown spunea...

Ce coincidenta fericita, chiar acum am intrat pe blog sa caut pe blog o recomandare de mascara :)

adela sirghie spunea...

La un pret ok, pot recomanda Yves Rocher. Sau Max Factor(care e un pic mai scumpa decat YR)

Corina spunea...

Duty-free din Bucuresti? Ma intereseaza pentru ca cel la care mai mergeam eu s-a desfiintat sau s-a mutat..

adela sirghie spunea...

Corina-nu. Duty free Barcelona.