luni, iunie 10

Beautynews: azi, APIVITA


In urma cu trei saptamani am incercat pentru prima oara produsele Apivita. Mi-am propus sa incerc multe produse noi anul acesta, asadar urmeaza sa impartasesc cu voi ultimele experiente in materie de beauty. O lunga perioada(poate un an sau chiar un an si jumatate) am incercat relativ putine chestiuni la beautynews, caci am tinut sa le termin pe cele vechi.
In primul rand, trebuie sa va spun ca eu consider scrub-ul(sau peeling-ul), in categoria BASIC, alaturi de masti. Nu mai folosesc deloc creme de noapte, asa ca o data la doua-trei zile folosesc scrub+masca. Vara, daca imi simt tenul incarcat, folosesc scrub mai des si il las apoi sa se usuce putin pe fata(patru-cinci minute, atenta insa sa nu mi se stranga pielea), si fara sa mai aplic masca imediat(cum scrie la carte). Pot sa o aplic si a doua zi, caci vad in oglinda ce trebuinte am
Iata ce folosesc de la Apivita:

1-FACE SCRUB WITH APRICOT-o exfoliere delicata, cu granule macinate fin, de caise. Curata tenul foarte bine, inlatura celulele moarte, pielea se lumineaza instantaneu, micile riduri se relaxeaza. O aplic cu degetele, masez doua minute, apoi o las sa actioneze. Acest lucru nu este specificat nicaieri, dar eu mereu am folosit orice scrub/peeling si pe post de masca. Evit zona ochilor. Contine un amestec de struguri, miere si ulei esential de muscata.
Contine ingrediente naturale in roportie de 90%.
Fara parabeni, silicon si proplylen glycol.
Miroase ca dulceata de caise.

2-FACE MASK WITH ROYAL JELLY- aceasta a fost prima masca pe care am folosit-o de la Apivita , pentru ca mi-a fost recomandata ca fiind eficiente, eu dorindu-mi fermitate si regenerare, mentinerea elasticitatii pielii... atributele unui ten matur... Nu o folosesc doar pentru fata, ci si pentru gat si decolteu. Contine laptisor de matca, miere, proteine de grau si ulei esential de neroli. O las mai mult decat este indicat,  cred ca si o jumatate de ora, ca sa aiba timp sa culeaga toate beneficiile.
Contine ingrediente naturale in proportie de 89%.
Fara parabeni, silicon si propylene glycol.

3-FACE MASK WITH POMEGRANATE- extractul de rodie este un antioxidant puternic, asadar este a doua ca preferinta in ingrijirea tenului meu. Este cea mai bine vanduta dintre mastile Apivia, deoarece confera instantaneu luminozitate. Este un fel de SOS pentru tenul obosit, stresat, fara vitalitate. Si pe aceasta o las mai mult decat scrie la indicatii. O folosesc si pentru gat si decolteu, de fapt eu nu mai tratez aceste parti separat, consider ca au nevoie de atentie sporita, sunt aproape la fel de afectate precum este si fata.
Contine miere, ulei de masline, rodie. Ingrediente naturale-tot in proportie de 89%.
fara parabeni, silicon si propylene glycol.

4-FACE MASK WITH ALOE VERA
Aceasta masca are 94% ingrediente naturale:aloe vera, extract de iasomie, ulei de bergamota si trandafiri. Pentru hidratare si calmarea tenului deshidratat.
Eu am ales sa scriu despre toate cele patru produse(un scrub si trei masti), pentru ca in mintea mea toate cele patru imi sunt folositoare si functioneaza in sinergie, asadar imi este momentan imposibil sa le despart.
49 lei este pretul fiecarui produs in parte, iar cantitatea este de 50 ml.




Un comentariu:

Sara spunea...

Am incercat varianta cu piersica si am ramas impresionata, mi se pare unul dintre cele mai bune produse pe care le-am incercat, cu siguranta o sa mai cumpar produse de la ei!

Pop Culture&Fashion Magic