miercuri, iunie 19

Beautynews: azi, Ionic Clay Mask Shine Away-Boots

Azi toata ziulica am asteptat sa ajung acasa si sa ma demachiez. De dimineata, am fost invitata la Casa Doina, sa iau parte la lansarea oficiala in Romania a noii game Botanics de la Boots(formula noua). Noile produse nu contin ingrediente de origine animala, nu contin uleiuri minerale sau ceara de parafina, avand la baza principii organice clare, care minimalizeaza impactul asupra mediului si maximizeaza afectele benefice asupra pieli
Apoi, pana acum, seara, cand am ajuns acasa, mi-a fost atat de cald, incat si nemachiata sa fi fost, tot as fi avut impresa ca imi curge tot fardul...
Pur si simplu toata ziua am visat ca imi aplic noua masca cu argila din gama Shine Away (pentru ten gras si predispus la imperfectiuni.) Contine un ingredient minunat, scoarta de salcie, considerat la ora actuala drept cel mai bun agent natural de curatare (contribuie la reinoirea celulelor pielii si previne aparitia cosurilor).
Asteptarea mea era atat de mare, incat daca nu mi s-ar fi potrivit, cred ca as fi explodat.

"This mineral-rich ionic mask absorbs excess oil and detoxifies skin. The oceanic clay exhibits a negative electrical charge, which helps to draw out deep-rooted impurities without overdrying. Skin is left clearer, softer and smoother.
Willowbark is nature's champion clarifier. Excess sebum, pollution and old skin cells can clog up pores, resulting in shine and blemishes. The bark of the willow tree is a natural source of salicylic acid which helps to refine skin texture and actively target imperfections."


Deci am ajuns acasa dupa o zi caniculara, iar tenul meu era rosu si deshidratat, porii-mariti, nasul lucea... m-am demachiat repede si am aplicat masca. Are o culoare ciudata, gri antracit, este destul de lichida si curge daca nu esti atenta si daca uiti cumva sa agiti flaconul. Am aplicat-o in strat gros pe toata fata), dar pe gat de data aceasta nu, acolo aplic doar mastile hidratante, anti-rid, pentru stralucire, lifting, scl. In zece minute s-a uscat si am dat-o jos, incepea deja sa ma stranga. Devensie gri deschis. Ei bine, efectul a fost fabulos pentru tenul meu. Porii erau curati si nu mai erau vizibili, pielea era luminoasa si fara pic de sebum, un cos care se itea in barbie se potolise si da semne ca se retrage. Fara nicio urma de indoiala, una dintre cele mai bune masti pe baza de argila incercate de mine vreodata. Nu am simtit tenul deshidratat, ci curat. Am aplicat doar apa termala. Cu siguranta, o voi folosi toata vara si o voi recumpara.
NB: extractele de plante folosite in aceasta masca au fost aprobate de Royal Botanic Gardens, Kew.
Nu contine parabeni.
100 ml, 56 lei, in farmaciile Sensiblu.

9 comentarii:

Ioana spunea...

Aceasta masca exista si in varianta pentru ten normal spre uscat ?

adela sirghie spunea...

Gama pentru ten mixt/gras de la Boots se numeste SHINE AWAY(din aceasta categorie este Ionic Clay Mask). Gama pentru ten normal/uscat de la Boots se numeste ALL BRIGHT.
Ingredientele din masca folosita de mine nu sunt deloc potrivite unui ten uscat. Poti incerca eventual o masca din gama All Bright, insa va avea alte ingrediente si imi este imposibil sa spun cum se comporta pe ten, pt ca nu am incercat-o.

Jose Ramon Santana Vazquez spunea...

...traigo
ecos
de
la
tarde
callada
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION
ADELA




CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...




ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE EXCALIBUR, DJANGO, MASTER AND COMMANDER, LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC…

José
Ramón...


Anonim spunea...

Unde o gasesc si la ce pret? As vrea sa o incerc,am acelasi tip de ten. Merci de review!

adela sirghie spunea...

56 lei, in farmaciile Sensiblu, am pus un later edit si in text.

Cristina spunea...

Buna! Suna excelent! Ai cumva si o lista de ingrediente? Mersi! :)

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

M-ai facut curioasa tare. :)

adela sirghie spunea...

Nu sunt scrise ingredientele pe tubul meu si nu am avut cutie...

adela sirghie spunea...

@Dara: eu de-abia astept sa o folosesc din nou...