joi, iulie 10

BEAUTYNEWS: DEAR ROSE

Povestea contopirii unei femei cu parfumul sau, in care regasim, in valmasie, dorintele si secretele ei, taina si dulceata:

Cu o experienta de peste 38 de ani in domeniul minunat al parfumeriei, Chantal Roos a contribuit, ca specialist in imagine de produs, la formarea si definirea unor creatii legendare pe care cu siguranta le cunoasteti, precum Opium, Kouros, Paris sau Jazz de la Yves Saint Laurent sau Classique Le Male (de la Jean Paul Gaultier) si L'eau d'Issey (Miyake). A colaborat cu maestri: Helmut Newton, Maime Arnodin sau Denise Fayolle, pentru a incununa o cariera recunoscuta la nivel international. 

Anul acesta, in 2014, alaturi de fiica sa Alexandra, a definitivat un proiect extrem de drag sufletului sau: o serie de cinci parfumuri de nisa, ce redau expresia sarmanta a feminitatii sublime – Dear Rose. Toate cele cinci parfumuri sunt creatia lui Fabrice Pellegrin.

Cele cinci parfumuri ale colectiei reprezinta cinci tipologii de femei...niciodata la fel, insa nici total diferite: A Capella - stralucitoare si sarmanta, Sympathy for the sun - proaspata si senzuala, La Favorite - enigmatica si misterioasa, Bloody Rose - sincera si pura sau I love my man - indragostita de viata.

A Capella-boboc de trandafir, accente verzi si proaspete, lemn alb
I Love my Man-acord de trandafiri rosii bulgaresti, centifolia, scortisoara,  seminte de tonka si lemn de santal (Roses are red, my love, roses are red…)
La Favorite- exotic amestec intre piper rosu si sofran+oud si patchouli
Bloody Rose-un echilibru inedit intre ylang ylang si floarea de portocal ce ascund tamaie si patchouli
Symphathy for the Sun- un bucket de petale de iasomie si bujor cu un graunte de sare

Colectia Dear Rose este disponibila exclusiv in Beautik Haute Parfumerie.
Pretul unei EDP(100 ml) este 569 lei.

5 comentarii:

adela sirghie spunea...

@Diana: o sa verific, caci informatiile acestea erau in dosarul ei de presa.

Ioana spunea...

Care este preferatul tău ?

adela sirghie spunea...

@Ioana: din pacate, nu m-am simtit prea bine zilele acestea si nu am putut testa decat superficial parfumurile, de aceea au aparut numai ca stire de beauty, fara vreo interpretare personala.

As spune A Capella pentru vara si picantul La Favorite pentru iarna, insa sunt testate superficial, revin cu informatii dupa ce ma pot concentra asupra lor.

hapi spunea...

Imi imaginez ca miros... inaltator :)
E prima data cand le vad. La tine pe blog.

Alina Canura - Anghel spunea...

@Hapi, pe mine nu m-au dat pe spate :) Unul singur mi se pare ok, restul nu prea :)