vineri, octombrie 3

Jurnalul meu de beauty din toamna lui 2014, partea a doua


Pur si simplu din intamplare am ajuns intr-o dupa-amiaza insorita la salonul Michelle Anti-Aging and Dental Clinic, programata fiind de o scumpa prietena (cadou de ziua mea, exact!) pentru un tratament cosmetic (cu extractie). Stia ca sunt in cautare de cosmeticiene talentate, care sa imi ingrijeasca delicat dar eficient tenul si despre care eventual, sa pot scrie si pe blog, asa ca m-a programat la una dintre cele mai laudate si bine cotate, ca sa imi faca o frumoasa surpriza.
O astfel de vizita se impunea, in cazul meu, de ceva vreme deja, caci ultima oara am facut acest indragit procedeu prin luna mai. Tenul era destul de incarcat, iar eu simteam ca ma sufoc daca nu merg repede pentru o extractie ca la carte. Poate vi se pare ca tratamentul bazic, cel care are in centru extractia punctelor negre, este de moda veche, poate preferati aparatele sofisticate in locul unor maini pricepute, insa eu raman la ideea ca ele merita combinate pentru a avea rezultatele cele mai bune.

Asadar, am fost programata la Anca Mihaila si m-am bucurat nespus cand am vazut ca o fata asa frumoasa si cu un ten stralucitor se va ocupa de mine. A stiut sa fie si o prezenta foarte placuta, a dozat discret cantitatea de informatii cu cantitatea de timp in care m-a lasat sa ma bucur de liniste. Cred ca una dintre cele mai mari frici atunci cand ajung la o cosmeticiana noua este ca ea sa turuie non-stop si sa nu ma pot relaxa cum imi place. Sustin ca trebuie sa iesi de la un tratament cosmetic linistita, zambitoare si radioasa, nu cu mintea plina de povesti in care nu joci absolut niciun rol. Quality time I mean...

Tratament bazic cu produse Academie-acesta a fost rasfatul primit de ziua mea.

Voi repeta mai jos pasii (procedeul fiind clasic, l-am mai postat pe blog)

-demachiere delicata, cu un mini masaj de intampinare (fata, gat, decolteu)
-peeling profund aplicat prin miscari un pic mai energice, de masaj, un deliciu penru tenul mixt/gras
-abur facial
-extractia propriu-zisa
-aplicare fiola Academie pentru ten sensibil
-masaj amplu: fata, gat, decolteu, spate
-aplicare masca hidratanta
-aplicare crema pentru ten sensibilsi anti-roseata+ gel pentru ochi

Intregul tratament a durat fix doua ore, iar extractia, probabil ca vreo 30 de minute. S-a concentrat pe zona T, unde era ceva aglomeratie adunata din lunile de primavara-vara. A lucrat, fara sa fie nevoie de vreo cerere expres din partea mea si zona urechilor, fapt care m-a facut sa o ridic, in mintea mea, la rangul de cosmeticiana foarte buna. La final, tenul meu era curat si linistit, stralucitor, iar eu am fost  100% multumita si foarte fericita. Nu au fost urme ramase dupa tratament, foarte putin tenul era inrosit. O singura zona, in partea stanga a fost oarecum afectata, caci am avut un punct mic de grasime sub piele si am insistat sa il scoata cu acul, caci ma deranja si am vrut sa dispara cat mai repede cu putinta.. S-a format o coaja, dar a cazut in cateva zile, nu a ramas nicio urma, nicio cicatrice.
Ei bine, de atunci au trecut doua saptamani si in continuare tenul este curat, catifelat si cu porii inchisi.

Asadar, un nume de trecut in notebook: Anca Mihaila de la Michelle Anti-Aging&Dental Clinic.

Pretul tratamentului este 177 lei.

7 comentarii:

Cherry Queen spunea...

la un astfel de tratament m-as inhama si eu :)

puup!

ale saioc spunea...

eu am alta curiozitate! ne poti povesti despre UGGurile comandate acum vreo 2 ani, parca?! s-au pastrat frumos sau nu?

adela sirghie spunea...

@Cherry Queen:si eu, inca o data:)

adela sirghie spunea...

@ale saioc: da, sunt destul de ok.

ana maria tatucu spunea...

O trec pe lista, eu am oroare de extractii, nu am mai fost la un tratament de acest gen cam de un an si ceva tocmai pentru ca sunt foarte sensibila pe zona asta. Iar faptul ca a folosit si produse Academie ma incanta si mai mult. Merci, Adela, foarte buna ideea cu acest articol.

adela sirghie spunea...

Du-te fara teama, e o cosmeticiana de exceptie, rezolva fara sa lase urme:)

Lory's Blog spunea...

Ce prietena draguta! :)
Intr-adevar cand mergi la salon vrei sa te relaxezi...sa iesi de acolo cu mintea limpede! Interesant...eu am facut o singura data in viata un tratament cu extractii si tot tacamul. Stiu ca imi recomandase doctorul dermatolog sa evit astfel de extractii...
Multumim de recomandare! :)