miercuri, octombrie 15

Jurnalul meu din toamna lui 2014- partea a cincea


Ani de zile, venirea toamnei a insemnat pentru mine prilej de griji nemasurate (si evident, neintemeiate), involburare de sentimente de respingere, poezii disperate in care rugam frunzele aramii sa nu cada, vantul sa nu bata, vremea sa nu se schimbe, si sa lase vara sa vina iar, cel putin inca o data. Simteam ca mi se raceste si mie sufletul odata cu scaderea temperaurilor, ca ceva tragic mi se va intampla odata cu venirea spectaculoasa, dar infama, de teribila doamna a melopeelor si zana a cucurbitaceelor.
Intre timp, eu si toamna am reusit sa facem pace. Am cedat eu, desigur, nu castigi niciodata daca te iei la tranta cu demonii, cu stihiile... La inceput am zis ca nu vreau sa o mai bag in seama, poate uit de ea, apoi am vazut ca incep sa o tolerez, sa o inteleg si intr-un final, sa o cultiv. Caci ea vine cu anumite delicii de necontestat, spre care este frumos si elegant sa iti indrepti macar vremelnic privirea, caci toamna e parte din istoria ta personala. Sa o consumi incet, fara drame inutile, sa ti-o faci prietena cu care iesi la ceaiuri, cu care te plimbi prin parcurile poleite in aur, ca lumina ei e blajina ca nimeni alta, ca iti poate construi un univers in care chipurile sunt senine, luminoase, ca targurile de toamna sunt numai ale ei si sunt cele mai bogate…

Una dintre cele mai interesante campanii de toamna din acest an se desfasoara indoor, in Liberty Mall, a inceput pe 10 octombrie si tine pana la finalul lunii. Are ca leit motiv bogatia si farmecul somptuos al lunii octombrie, pe care eu va propun sa le traiti chiar sub semnul propus de ei: "Octombrie, luna vremurilor de altadata"

Vremurile de altadata vor fi aduse in prim plan de Targul Interbelic, iar toate coridoarele centrului comercial vor fi pline de boutique-uri decorate in spiritul acestui concept: targ de carti, haine vintage, decoratiuni de epoca, delicatese culinare homemade. 
Tot in spiritul farmecului interbelic, la etajul doi va functiona si un colt numit "la Birt",  care va arata ca un bar din anul de gratie 1933 si unde veti putea savura de la mici si carnaciori picanti, la pastrama, bere si covrigi. 



Insa Targul interbelic este doar unul dintre evenimentele care vor avea loc in cadrul centrului comercial.
Zona dedicata lumii minunate a copiilor va cuprinde multe jocuri clasice ale copilariei: sotronul, ratele si vanatorul, elasticul, dar combinate si cu indragite sedinte de Face Painting.
In fiecare weekend vor avea loc concerte live, iar in fiecare zi de vineri, va fi organizat Talent Show-in urma unei inscrieri pe aplicatia Facebook (http://bit.ly/FiiVedeta). Marele castigator va fi rasplatit, in ultima sambata a campaniei, cu un voucher de cumparaturi in valoare de 250 EUR, iar ceilalti cinci castigatori vor primi cate un voucher de cumparaturi in valoare de 50 EUR.
Pe 30 octombrie, in spiritul sarbatorii de Halloween, parintii cu copiii sunt invitati, cu mic, cu mare, sa vina sa sculpteze dovleci si sa se inscrie intr-un alt concurs. In afara de premiile pentru cel mai frumos dovleac, exista si un premiu pentru cel mai bun costum, in cadrul petrecerii de Halloween din seara de 31 octombrie
Dar cea mai tentanta actiune desfasurata aici este Shop & Win, caci fiecare persoana care cumpara de minim 50 de RON in perioada 10-31 octombrie, se poate inscrie in cursa pentru cele 3 premii. 

         Primul loc: un voucher de cumparaturi de 2000 RON 
         Locul II : un voucher de cumparaturi de 500 RON 
         Locul III: o tinuta completa din unul dintre magazinele prezente in Liberty Center, in valoare de 500 RON

Prin urmare, eu acum iau de mana toamna, ca pe o prietena draga pe care nu am mai vazut-o de ceva vreme si o invit la un capucinno cu scortioara si la o mica plimbare plina de delicii si surprize...

5 comentarii:

Zuzele spunea...

Trebuie sa trec si eu pe acolo! Suna foarte bine invitatia! :)

Butterfly spunea...

Interesanta manifestare a toamnei, eu ma duc in Liberty de obicei la film dar nu strica si o sesiune se shopping ;)

adela sirghie spunea...

Ah, eu as cerceta pe indelete decoratiuni si mobilier:)

Lory's Blog spunea...

Nu stiam de acest eveniment...daia sunt bune bloggurile..afli tot ce nu ai de unde sa stii:D
Multumesc:)

adela sirghie spunea...

Daca stai aproape de Liberty, e o idee buna, macar in week-end.