marți, iunie 30

JARI JONES, noua imagine Calvin Klein

Jari Jones, 29 de ani - este  noua imagine simbol a mărcii Calvin Klein: trans, persoană de culoare și activista/luptătoare împotriva grosofobiei. Aleasa conform corectitudinii politice. Pozele sunt oficiale, folosite pentru noua campanie.

Gasiti produsele Calvin Klein in Romania AICI



.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Adela, te urmaresc de mai mult de 10 ani, acum am 28. Mereu mi-ai parut o doamna si stilul tau diafan si effortless l-am admirat mereu. Imi place ca in spatele unui blog de beauty si fashion news ai si pareri social-politice, admir curajul de a posta si altceva. Dar cred ca ai ales sa fii de partea gresita a istoriei de data asta...modul de gandire non-inclusiv si shaming pe care il etalezi m-a facut sa sterg orice legatura cu blogul tau si sa te sterg din lista mea de role models. Multumesc pentru toti acesti ani, sper sa nu ajungi vreodata intr-o categorie marginalizata.

adela sirghie spunea...

Eu ma consider moderata. Si imi asum tot ce scriu, cu nume si prenume. Dintotdeauna. M-am nascut acum 48 de ani intr-o dictatura, in plin comunism, in care regula era sa taci din gura, ca sa supravietuiesti. Sa spui ca alimentarile sunt pline-cand ele erau goale, ca holdele sunt manoase-cand campurile erau crapate de seceta si nu crestea nimic, cand saracia este atat de crancena incat durea la propriu. Noi am fost marginalizati si umiliti, sub Ceausescu, mai mult decat iti poti imagina. Acum vreau sa spun ca albul e alb si negrul e negru. Am acest drept. Sper sa nu mor tot intr-o dictatura, invelita in cuvintele ipocrite ale politiei gandirii sau inecata in corectitudinea politica.

Dori spunea...

Inteleg corectitudinea politică și toată lumea acum e corecta, dar peste 6 luni îs curioasa cum va arăta aceasta corectitudine.
Poate atunci se va face și ceva in privința brutalității poliției?
Nu cred că faptul că toată lumea acum își dă cu BLM sau cumpără haine făcute de persoane de culoare,ii susține foarte mult.
Îmi pare mie sau toți profita acum,sa mai vândă ceva....

adela sirghie spunea...

Da, Politia trebuie reformata din temelii, dar nu dizolvata. Si multe alte institutii pe langa ea.

Roxana spunea...

E limpede ca traim e degringolada politica,sociala si mai ales mentala. Pentru mine, locul corectitudinii politice ar trebui luat de masuri
le reale pentru persoanele defavorizate sau discriminate. Nu activismul ajuta aceasta categorie ci implicarea reala la toate nivelele.

Rox spunea...

Tipica ipocrizie care se ascunde in spatele stindardului corectitudinii politice. Am plecat de la Kate Moss pt Ck si am ajuns la asta.... Cum spunea tiza mea mai sus, corectitudinea politica ar trebui folosita in scopuri practice.