miercuri, noiembrie 4

NOEL 2020

    


4 Noiembrie 2020: am inceput sa ma gandesc cu drag la Craciun si Revelion.




Intai au fost frumoasele vitrine de pe Calea Dorobantilor care deja s-au gatit festiv, cu decoratiuni si flori si lumini, apoi au aparut pe site minunatele noutati Noel 2020 de la Yves Rocher! 

Ori de cate ori Yves Rocher anunta noile editii limitate, le gasiti pe toate AICI, incep deja sa ma gandesc la cadouri impachetate superb, surprize, vin cu scortisoara, colinde, calendare de advent desfacute cu nerabdare. Foarte multe cadouri de Craciun de la YR am deschis de-a lungul anilor, este posibil sa le fi vazut pe blog sau pe Insta, insotite si de giveaway-uri de pomina, va jur ca toate mi-au placut si toate mi-au bucurat sufletul, insa aceasta colectie, a teribilului an 2020, este atat de speciala incat cred ca va intra in istorie.


Daca nu ati avut niciodata un calendar cu surprize de Advent, sa stiti ca acesta este cel mai bun moment sa indrazniti sa va faceti aceasta mica si simpatica bucurie, una in fiecare zi a lunii decembrie, intre 1 si 24 decembrie, il gasiti numai pe site, intr-o editie extrem, dar extrem  de limitata, nu glumesc, stiu dintr-o sursa sigura, deci trebuie actionat urgent, nu asteptati reduceri sau Black Friday, sa nu va para rau, caci o sa dispara urgent, e frumos cum erau lucrurile in copilarie, il gasiti numai AICI, in magazinele Yves Rocher nu este, din pacate, disponibil.



Asadar, de Craciun si de Revelion voi sta acasa, nu indraznesc sa imi fac niciun plan, dar colectez niste dorinte simple, combinate cu mici gesturi adorabile, ce au darul de a relaxa si de a crea o atmosfera de sarbatoare: sper sa ninga, sa deschid o sampanie, sa aprind o lumanare parfumata cu miros de sarbatoare. Mi-am facut deja socoteala, cu multa vreme inainte de a scrie acest text: de Craciun aprind o splendoare, Pommes d'Hiver, nici ca se putea o potriveala mai buna, mar copt cu scortisoara:


De Revelion, aprind o alta splendoare-Baies de Minut, merisor si coacaz negru:

Da, sa stiti ca eu chiar cred ca aceasta colectie Taramul unuiCraciun magic Yves Rocher, in editie limitata va face istorie: imi incanta simturile si ma regasesc cu placere in toate variantele propuse, nu doar lumanarile parfumate mi-au vrajit simturile: gel de dus, gel de maini, scrub de corp, balsamul de buze, lotiunea parfumata pentru corp, crema de maini. 



Singurul regret este ca nu am gasit si varianta uleiului de dus, caci Yves Rocher chiar exceleaza la acest capitol, am incercat tot ce se putea incerca. Va rog sa retineti :orice ulei de dus de la YR este o spendoare!








Ambele variante din editiile limitate de Craciun: Noapte de iarna, cu merisor si coacaz negru si Mar copt cu scortisoara pot fi gasite pe site si in seturi frumos ambalate si gata pregatite pentru cadouri, le gasiti AICI -insa nu ezit sa repet ca cele doua colectii sunt ravasitor de frumoase si sublim parfumate, incat trebuie neaparat comandate din timp, sa nu devina indisponibile.

2 comentarii:

Suta Lavinia spunea...

Cu fiecare editie de colectie, Yves Rocher imi incanta simturile...ambalajele sunt superbe si toate produsele miros divin. Cu siguranta o sa includ in cadourile de Craciun unele dintre aceste produse!

adela sirghie spunea...

Da, clar, macar un gel de dus parfumat, sa te rasfeti in fiecare seara sau in fiecare dimineata cu arome de sarbatoare. In plus, eu le consider ideale pentru mici cadouri, nu ai cum sa dai gres cu ele.