luni, iulie 27

fond de ten ivatherm


Noul fond de ten fluid de la Ivatherm si singurul lansat pana in acest moment de firma romaneasca de produse dermatologice, este hipoalergenic, noncomedogen, fara parfum, fara parabeni, fara fenoxietanol, cu filtre solare ce ofera protectie impotriva radiatiilor solare si impotriva imbatranirii cutanate (SPF15). Textura e fina, se intinde usor, lasa un strat uniform, conferind in acelasi timp pielii un aspect luminos si matasos. Este special creat pentru tenul sensibil. Claire, beige si bronze sunt cele trei optiuni de culoare. Se gaseste numai in farmacii.

13 comentarii:

Magda spunea...

tu l-ai incercat,Adela?

adela sirghie spunea...

inca nu l-am incercat, Magda, decat pe mana.

Zuzele spunea...

tare! chiar nu stiam ca au fond de ten. a fost lansat de curand? ai idee cat costa?

adela sirghie spunea...

au fost lansate de curand si costa aprox 54 ron.

Alexa spunea...

Da, am citit si eu despre fondul de ten Ivatherm, dar nu am vazut inca in farmcii (sau cel putin in cele pe care le frecventez eu uzual).
Ma bucur in primul rand ca este un fond de ten dermatologic, produs de romanii nostri. Pe de alta parte, nu sunt foarte curioasa sa il incerc, dupa ce Avene, Vichy si La Roche Posay (toate cumparate) m-au dezamagit la capitolul fond de ten. Ba de la Avene am mai avut si un corector lichid verde, ceva mai groaznic de atat, rareori am mai cumparat. Eu sunt foarte fan produse dermato-cosmetice, dar machiajele au fost sub asteptari. Dar poate Ivathermul le da clasa. :D

adela sirghie spunea...

promit sa il incerc maine si va spun.
dar cum am tenul gras, iar fondul de ten nu e matifiant sau oil free cum mi s-ar potrivi, rezultatul nu are cum sa fie prea relevant, Alexa.

adela sirghie spunea...

simpatizez mult firma ivatherm din acelasi motiv din care ii simpatizezi si tu:pentru ca sunt romani si pentru ca am incercat unele produse care mi s-au potrivit.

Alexa spunea...

Da...de fapt, cred ca asta mi-a displacut si mie cel mai mult la fondurile de ten dermatologice de care spuneam: ca nu erau deloc matifiante. Tenul asta gras!

Anonim spunea...

Ce stii cata putere de acoperire are?

Anonim spunea...

Am testat fdt de la ivatherm si vreau sa spun ca prima nuanta mi s'ar potrivi dar nu acopera cine stie ce...in schimb celelalte nuante sunt portocalii urate tare:( in concluzie nu mi'a facut o impresie prea buna.pup

Anonim spunea...

Este foarte bun; mai mult decat un fond de ten, este un tratament pentru pielea fetei; calmant si fin, nu incarca tenul si-i da un aspect luminos si neted. Acopera foarte bine imprefectiunile. Merita incercat. Succes!

Juliet spunea...

Fondul de ten este ptodusul meu preferat de machiaj.

adela sirghie spunea...

si al meu:)