sâmbătă, iulie 25

lancome albastru indigo


pentru ca despre oja verde de la chanel au fost multe comentarii, pro sau contra, iata ca de data aceasta imi atrage atentia un albastru indigo de la lancome. seamana foarte bine cu un russian navy de la Opi din colectia lor de acum doi ani, dar cum nuanta si-a pastrat intacta puterea de atractie, trece la rubrica beauty news. as vrea sa le intreb pe fetele care au spus ca nu li se potriveste jade de la chanel, daca albastru indigo li se pare o culoare mai "comestibila". desigur este vorba tot de tendintele care vor urma in aceasta toamna. pentru un adevarat si sculptural "declaring indigo" 2009-2010 by Lancome, trebuie sa adaug un mic amanunt: oja se asorteaza numai la un ruj rosu absolut.

5 comentarii:

Zuzele spunea...

da, si as mai adauga eu..se asorteaza la o manichiura impecabila, iar de pedichiura nu mai spun. o asemenea culoare iti scoate foarte mult in evidenta unghiile si tocmai d-aia trebuie sa arate perfect. am si eu o nuanta inchisa, lincoln park afterdark de la opi..este un mov foarte inchis, dar foarte draguta si o aplic numai atunci cand am chef sa ma migalesc jumatate de zi la pedichiura :) sau numai daca merg la salon pentru ca altfel, scoate in evidenta toate imperfectiunile unghiilor

adela sirghie spunea...

da, albastru indigo este pretentios pe unghii, dar cu atat mai speciala vei fi tu daca il vei purta, zuza g!

zuza g spunea...

l-as purta eu, dar avand in vedere ca este lancome, deja imi imaginez cat costa :)

Alexa spunea...

Trebuie sa recunosc ca uzualele mele culori la oja sunt rosu si corai...dar dupa verdele si albastrul pus de tine, mi-ai facut mare pofta sa incerc si alte culori mai traznite! :) Se potriveste si cu un gloss rosu mai discret?
La capitolul oje, imi plac Mavala si Opi.

adela sirghie spunea...

sigur ca se potrivesc si cu un gloss rosu mai discret!