miercuri, iulie 29

yves rocher exfoliant pentru corp


Cand fac baie, toata casa mea miroase a pierica galbena, bine coapta de razele soarelui de vara. In acesata perioada folosesc mult scrub de corp, pe de o parte pentru ca imi place sa am pelea catifelata, parfumata, hidratata si ingrijita, dar si pentru ca folosesc de doua ori pe zi serumuri anticelulitice si vreau sa aiba efect maxim! Exfoliantul de corp de la Yves Rocher Les Plaisirs Nature mi-a intrat asadar, repede in piele si sub piele. Miroase divin, ca nectarul dulce, dar subtil si delicat. Contine componenti de origine vegetala, extract de piersica galbena, pudra de samburi de masline si samburi de caise pentru a exfolia pielea fara a o usca dezagreabil, unt de carite bio, ulei de migdala dulce, gel de aloe vera bio. Eu am un borcan transparent de exfoliant, vintage style, cu continut fondant si parfumat, 200 ml care costa 45 ron. Nu cred ca sunt cantitati mai mari(sau mai mici). Ma gandeam ca la imaginara mea casa de la tara voi pune in el, dupa ce termin produsul, dulceata homemade, calda, dulce si parfumata. Ma rog, pana atunci se vor inmulti numarul borcanaselor, pentru ca am de gand ca dupa ce termin exfoliantul de piersica sa trec la urmatoarele arome de la Plaisirs Nature: vanilie din agricultura bio si ulei masline. Deci s-ar putea sa am destule borcanase vintage pentru dulceata! Revenind, exfoliantul de corp este esential daca folosessti autobronzante sau creme si lotiuni anticelulitice, le ajuta sa patrunda uniform in piele si sa nu se impiedice de celule moarte si toxine de la suprafata pielii. Cel descris aici, din gama Plaisirs Nature este un exfoliant mai degraba bland, decat agresiv, dar eficient, curatand in profunzime pielea corpului.

10 comentarii:

Magda spunea...

ce ma bucur ca ai scris despre un exfoliant de corp.il termin pe cel vechi si ma gandeam de unde sa imi iau unul nou si accesibil ca pret.
am cautat pe net daca au aroma de liliac cum erau acele parfumele solide ale lor,dar nu au.
nu ma indoiesc ca e delicios si acesta de piersici :)

adela sirghie spunea...

miroase foarte bine si au mai multe arome. si are si o textura foarte placuta, desi este scrub!

o-felie-de-liliac spunea...

mmmmmm, imi place blogul tau :)
e foarte delicios :)

adela sirghie spunea...

multumesc, o-felie-de-liliac! si bine ai venit pe beautynews! ai un nume foarte interesant, luat parca, din filmele de dragoste chinezesti. Te invit si pe testimonials.

Unknown spunea...

Nu stiu cum reusesti, dar imi faci o pofta incredibila de toate lucrurile astea de care scrii... si mai ales ca sunt fan exfoliant, pofta este si mai mare:-)

adela sirghie spunea...

ma bucur, anca!!!
daca e asa, te invit si la testimonials, unde tu nu ai scris niciodata...

vio spunea...

Da:D mi-ai facut si mie pofta mi l-am luat si este super lasa pielea fina si miroase ...mmmm iti vine sa il mananci:)))

adela sirghie spunea...

eu l-am terminat saptamana trecuta. Acum am ceva de la firma Ahava, care este foarte bun, dar miroase destul de discret. Mie imi plac cremele si scrub-urile si produsele de beauty care sunt mai parfumate, am impresia ca iti inveselesc viata.

o-felie-de-liliac spunea...

ador borcanasele astea!
cred ca o sa mi-l cumpar doar pentru borcanas :)
parca e in el un elixir al pielii tinere si frumoase :)

adela sirghie spunea...

desi scrub-ul este trecut de obicei in linia a doua de cosmetce, are rolul de a indeparta celulele moarte si de a le netezi calea celor tinere si stralucitoare pentru ca tenul sa fie luminos.
Asa ca in afara de borcanas, care arata super, continutul este foarte important!