duminică, septembrie 20

Celulita, bat-o vina !


Am inceput acest blog primavara, imediat dupa minunata minivacanta de Paste pe care am petrecut-o la Viena. De atunci si pana acum, cea mai frecventa intrebare a fost cea legata de tratamentul celulitei. Aceasta a fost intrebarea de sezon, iar recomandarea cea mai solicitata a fost legata de o... buna crema anticelulitica.
Acum, ca sezonul a trecut, pe scena intra ciorapii opaci si pantalonii, noi ne-am mai linistit, au trecut si vacantele si acel dolce far niente adus de lazy crazy summertime, va dau un sfat. Cred ca este primul sfat pe care il dau de cand am inceput aceasta mica revista online de beauty cum imi place sa o numesc, deci cred ca merit putina ATENTIE.
Daca vreti sa aratati bine primavara viitoare secretul este sa incepeti programul acum.
DIETA
FITNESS sau AEROBIC
MASAJ sau CELLU M6 de doua ori pe saptamana

Nu aveti voie sa chiuliti decat cu adeverinta reala, parafata de medicul de familie.
Asadar, sincer sincer sincer: are curajul cineva?

18 comentarii:

Butterfly spunea...

Depinde acum ce inseamna DIETA, ma incanta ideea ca la vara sa nu mai am nici un pic de celulita, marea mea problema e cu aia 2 l de apa pe zi, :D, dar am obtinut deja derogare si suplimentez prin fructe, deci detaliaza un pic notiunea de DIETA

camelcutza spunea...

Eu eu eu!ce coincidenta,de azi incepe si regimul meu:P

Ella Gheorghiu spunea...

Desi nu am celulita,daca strang pielea intre degete se vede asemanator stadiului 1,deci probabil ca in viitorul apropiat trebuie sa ma pregatesc sufleteste.As vrea sa merg la aerobica insa nu stiu un loc mai bun...Tu ce creme folosesti?

Celestial Dreamer spunea...

e multa munca... ce sa spun, ai dreptate, cam acum se incepe tot procesul de torturare a celulitei daca vrem sa aratam bine la anul... eu raman la dieta mea, fara excese si fara mancare seara si o piele bronzata tot anul... nu ma incumet la masaj sau electrostimulari!!

Zuzele spunea...

hihi...eu deja m-am apucat:) sambata la pranz am fost in parc la jogging...am dat vreo 3 ture de parc, mai multe nu am putut pentru ca lipsa de antrenament si-a spus cuvantul si ma dureau toate .... apoi am ajuns acasa si pt ca mai aveam ceva energie, vreo 2 ore am tot incercat sa invat dansul lui Beyonce din videoclipul Single Ladies :) o iubesc pe Beyonce si imi place muuuult cum arata si cum danseaza, asa ca mi-am tot pus videoclipul de multe zeci de ori :))).... chiar daca am febra musculara, am mai repetat si aseara figura plus cateva exercitii de aerobic :) si apoi mi-am facut un dus si masaj cu ulei de bebe pana mi s-au inrosit sunculitele :)

madalina spunea...

hello Adela. First of all: am sunat azi la organizatoarea targului ce va avea loc la Cafepedia pe 11 octombrie. Mi-a spus ca nu mai are loc pentru altcineva... Asadar, acolo nu avem acces decat ca vizitatori. Am aflat ca va mai fi unul la Green Hours pe data de 4, insa nu stiu sigur si habar nu am la cine sa sun... Oricum, am sa ma mai interesez. Daca afli ceva, te rog sa ma anunti. Si nu fi suparata ca am dat fusta aceea, ti-ar fi fost mare... Asadar, mai vorbim, trebuie sa aflam cand va fi urmatorul targ si unde...

adela sirghie spunea...

pt butterfly: dieta inseamna legume, fructe, carne de pui, curcan sau peste, ceaiuri, apa si sucuri fresh,
fara dulciuri fara alcool.
sunt curioasa cum ti se pare...

adela sirghie spunea...

camelcutza, felicitari!
in ce consta regimul tau?

adela sirghie spunea...

pt viorica: la cat de putina ai, masaj cu ulei de bebe si aerobic!

adela sirghie spunea...

pt Mary: nici mie nu imi plac electrostimularile, dar masajul si cellu m6 au dat rezultate vizibile!

adela sirghie spunea...

zuza, lectii de dans in loc de aerobic? Foarte frumos, eu uitasem de aceasta varianta care suna foarte tentant!
si mersul cu rolele in parc e o idee buna.

beautyandthecity spunea...

Eu as adauga exercitii in apa pe langa plictisitorul inot si hidromasaj si sa nu uitam de dusurile alternante rece cald - pana nu se face prea frig pentru asta.

Si eu tocmai mi-am schimbat crema de corp hidratanta cu una Slimming Saline de la collistar- are 400 ml si dreneaza apa din tesuturi avand si un efect remodelant - cu problema asta ma lupt eu deocamdata. In acelasi timp consum struguri multi si nu mai pap dulciuri deloc, nemaisimtind nevoia si se vede in primul rand pe ten - e mai curat si mai fresh.

Camelcutza spunea...

regimul meu este scarsdale-ul modificat,adica fara carne,tae-bo cat incape,ceva bicicleta si ca variatie niste pilates.

Magda spunea...

curaj am dar nu stiu cat rezist.acelasi lucru mi l-am propus si toamna trecuta si nu l-am dus pana la capat :(( marea mea problema sunt dulciurile la care nu pot renunta definitiv.
daca ne bagam mai multe impreuna ar fi o idee :D

adela sirghie spunea...

SUCCESURI pentru toate fetele!
poate ar trebui sa marturism lunar ce am facut si ce nu am facut!
deci...ne auzim din nou pe 21 octombrie.
eu am trecut in agenda.

Butterfly spunea...

Fara dulciuri????aici m-ai atins:)), mi se intampla sa ma intorc de la hipermarket si sa constat ca de fapt nu am cumparat multa mancare si ca majoritatea produselor sunt dulciuri:D, partea proasta e ca majoritatea fructelor si legumelor din Moscova nu au nici un gust, e ca si cum as manca plastic, am luat de curand niste struguri care aratau super bine dar nici un gust.
Cred ca ar trebui sa o iau incet, de exemplu as putea manca o data pe saptamana ceva dulce:D, la ciocolata pot renunta de tot;)

adela sirghie spunea...

daca iti plac dulciurile si ai suferi fara ele, trebuie sa o iei incet, asa este.
ori foarte putin, ori din cand in cand, ca un fel de premiu pentru buna purtare.
daca mananci multe dulciuri, ideal ar fi sa scazi treptat cantitatea, sa te obisnuisti cu ideea si sa ii dai timp si corpului tau sa se obisnuiasca cu cantitati mai mici.

Butterfly spunea...

E, nu pot sa spun ca mananc foarte multe dulciuri(ma ajuta si sotul meu sa le termin :)),uite de exemplu la ciocolata as putea renunta oricand, in schimb imi plac foarte mult jeleurile si mereu ma agat de cate o punga atunci cand sunt in supermarket.