vineri, septembrie 18

cri cri cri toamna gri, nu credeam c-ai sa mai vii :ochii nude, buzele rosii


Dintre noutatile Fall 2009 de la Too Faced mi-a placut tot un kit cu aspect vintage, care contine cam tot ce ai putea avea nevoie cand vrei ochi naturali. Dar iata cat de generos este acest cuvant cand vine vorba de machiaj:
Pentru zi: ai nuante de Heaven, Velvet Revolver si Sexpresso
Daca esti adepta dulcelui stil clasic: Silk Teddy, Push-Up, Erotica
Pentru fashion addict: Nude Beach, Honey Pot si Cocoa Puff
In cutia de machiaj ai cativa prieteni care vin la pachet: pensule mititele ascunse in sertarelul vintage de jos si trei carti de joc cu explicatii si desene simple, sa nu te incurci.
Eu apreciez foarte tare casetele de machiaj care au si explicatii, pentru ca nu toata lumea se naste invatata, iar uneori, din cauza texturilor din ce in ce mai inovatoare, ai putea confunda: unde , ce, cand si cum, chiar daca ai ani buni de experienta in machiaj.
Noul kit costa 34 euro, iar eu va recomand sa il asortati cu un ruj rosu moscovit sau burgundy. Dar cel mai bine tot cu ruj rosu moscovit merge, va garantez!

15 comentarii:

natty spunea...

si daca va place luati-l repede ca se vinde ca painea calda:)
asta da telepatie!
eu azi l-am cautat in cele doua sephora din cluj intr-una era sold out si in cealalta mai era unul singur...
vanzatoarele mi-au spus ca s-a vandut foarte bine dar eu tot nu sunt hotarata sa il iau - de o ora caut review-uri pe internet si nu ma pot decide daca merita din moment ce variante a acestor culori le mai am si in alte truse:(
dar i love TF :)
adela, tu il ai? ce parere ai despre acest kit - l-ai folosit deja?

natty spunea...

a si uitasem sa mentionez ca acest kit e superb dar pensula din el e foarte proasta deci nu va bazati pe ea, de fapt nici macar nu e pensula ci un buretel din acela de trusa de 5 lei :(

madalina spunea...

imi plac la nebunie buzele rosii...

Ella Gheorghiu spunea...

Da,arata incantator.Adela,te rog marturiseste-ne un ruj rosu de care esti foarte multumita,sa dureze si sa arate stralucitor?

adela sirghie spunea...

natty, eu doar l-am testat, si mi-a placut foarte mult, asa ca am considerat ca merita cu prisosinta sa fie trecut la rubrica de beauty news.
in acest moment am atat e multe machiaje de pleoape, ca nu am cum sa ii fac loc si acestui kit.
pensulele din trusele de machiaj sunt de obicei foarte firave, cred ca sunt create doar pentru micutze retusuri.
Oricum eu am cateva pensule mari, profesionale, de care nu ma pot dezlipi.

adela sirghie spunea...

pt madalina si viorica: eu am un ruj rosu lancome l'absolu rouge 132
i lov it 2.

Butterfly spunea...

Mie imi place foarte mult ambalajul, dar daca ar fi sa aleg imi plac mai mult nastureii de la Cargo, desi nu sunt concurente pt ca sunt stiluri diferite :)

Zuzele spunea...

ce frumoasa e trusa si ce superbe sunt nuantele fardurilor !!!! mai ales ala auriu! fix pe placul meu :) mie mi-au placut fardurile de la too faced. sunt foarte rezistente si nu se strang deloc pe pleoape

Ella Gheorghiu spunea...

Am mai auzit de rujul acesta face reclama Kate Winslet parca..mai am o intrebare:cum ti se par produsele de la GA-DE?

adela sirghie spunea...

pt butterfly: nastureii aceia au niste culori foarte frumoase, asa este!

adela sirghie spunea...

pt zuze: si combinatia cu rujul rosu este favorita mea!

adela sirghie spunea...

Viorica, din pacate nu cunosc deloc firma GA-DE.
Imi plac insa Rimmel, Deborah, Seventeen si Astor.

Celestial Dreamer spunea...

si eu am scris in post mai vechi despre produsele too faced. eu sunt multumita de calitatea lor, si de faptul ca sunt ceva nou si inovativ

adela sirghie spunea...

pentru ca este prima oara cand imi scrie, ii urez lui Mary cea cu vino'ncoa un calduros bun venit pe beauty news, mai ales ca imi impartaseste si dragostea pentru TF.
Ma bucur ca ai intrat, te mai astept, Mary!

Sorina spunea...

Am vazut ca intr-un post de mai de sus Viorica Ghe intreba de fardurile JA-DE, asa ca m-am hotarat sa va scriu mica mea experienta.
Marturisesc ca privesc cu o spranceana ridicata orice produs scump care ofera aceeasi calitate ca si un produs cu pretul la jumatate. De asta si incerc sa fac mereu comparatii, compar etichete, incerc pe pielea proprie...
Asadar, experienta: m-am dus la Sephora, unde m-am demachiatsi m-am remachiat cu testerul TF la un singur ochi, iar la celalalt m-a machiat prietena mea cu nuanta identica din trusa JA-DE (fiind 24 de nuante in cutie, degradee). Ochii de vultur ai prietenei mele au decretat ca nu se cunoaste intre cei 2 ochi diferenta (de culoare). Rezultatul experientei a fost ca au persistat in timp la fel de multumitor, adica au stat vreo 10 ore (pana seara, cand m-am indurat sa ma demachiez). Asadar, daca mai exista persoane care sunt dispuse sa compare calitatea, si sa caute un pret convenabil pentru o calitate similara, va indemn sa repetati experienta asta.
M-am referit strict la Ja-de, nu la Rubyrose, din cauza ca din gama convenabila de pret, JA-DE ofera culori metalizate ok. (La Rubyrose se "vad" particulele de sclipici, ceea ce nu este ok).
Si nu am nici un interes de a promove JA-DE, la ce preturi au nu cred ca isi permit sa plateasca falsi laudatori, oricum :-)
Deci nu indemn la a face rabat de la calitate, ci la a le cerceta pe toate si a le pastra pe cele considerate cele mai potrivite.
Alta experienta similara: am probat un parfum foarte scump si o prietena mi-a spus (in gluma): "mi-ai furat parfumul, te dai cu mademoiselle de la Chanel". Nu, nu ma dadusem cu Mademoiselle, dar binenteles ca la urmatorul drum prin Sephora, l-am probat pe o mana pe Chanelul mai sus numit si pe cealalta pe celalalt (mai scump decat un Chanel). Si surpriza a fost ca miroseau foarte asemanator pe pielea mea. Nu ca ar fi prima data cand un parfum clasic este imitat. :-)