duminică, septembrie 27

culorile Fall 2009


Cand citesc despre noile tendinte am in vedere un singur lucru: ce anume mi se potriveste. Pe cele care nu mi se potrivesc le inlatur din start, ca si cum nu ar exista. Nimeni nu o sa ma convinga vreodata sa cumpar sau sa port ceva ce nu mi se potriveste. De exemplu pantalonii tip harem. Dar sa revin. De obicei sunt mai multe tendinte, eu numar in general 12 directii pe sezon. Din acestea, aleg maxim trei, iar pentru Fall 2009 consider ca cele trei din imagine imi vin cel mai bine. Daca nu mi se potrivea nimic, nu era nicio problema, atata vreme cat consider ca de-a lungul anilor mi-am format un stil aparte.
Voi cum procedati?
A spus cineva ceva de genul moda trece, stilul ramane?

16 comentarii:

beautyandthecity spunea...

Imi plac si mie aceste nuante - si mi se par ideale, oricum sunt tare fericita ca visiniu si mov pruna raman in tendite pentru ca nu ma pot obisnui sa nu le folosesc :)

Butterfly spunea...

Da, sunt de acord cu tine, degeaba e in trend daca nu mi se potriveste, de exemplu eu nu am balerini, am impresia ca am niste picioare oribile si scurte in ei, deci poate sa fie la moda, mie nu mi se potrivesc, sau fustele de marime trei sferturi, imi fac niste picioare subtiri si strambe asa ca nu port, deci daca e in trend ceva care ma avantajeaza e ok daca nu...astept noua moda:))

madalina spunea...

moda m-a fascinat intotdeauna, insa nu pot spune ca sunt sclava ei... aleg si eu, ca si tine chestii care mi se potrives si raman fidela stlului meu. consider ca trebuie sa tinem seama ca e bine sa imbracam haine care sa ne avantajeze. nu am sa port niciodata o haina sau un accesoriu numai ptr ca e la moda, iar eu sa arat ca o paparuda...

te pup Adela si mai vb.
la mine e santier in lucru, am sa termin peste o luna
abia astept sa te invit la mine sa sorbim o cana de ceai cumparat de la Cartureasti. ciao

Ella Gheorghiu spunea...

Da,categoric da, moda trebuie adaptata propriului stil.Nici eu nu consider ca sunt genul meu pantalonii harem..sunt adepta modernului,insa imi place sa las in urma mea un aer de eleganta nativa.Sunt genul mai mult a rochiei din mijloc(nu neaparat culoarea)!

Ella Gheorghiu spunea...

Less is more...

adela sirghie spunea...

pt butterfly: mi se pare foarte foarte dragutza partea cu astept noua moda.
parca te si vad, ca pe o pictura de Vermeer: o dimineata in Moscova, tu- cuminte, in fata ferestrei, asezata pe un scaun...asteptand sa treaca moda veche si sa vina cea noua:)
sa imi spui daca mi te imaginez corect!
XOXO

adela sirghie spunea...

pt madalina: de-abia astept, madalina!

adela sirghie spunea...

pt viorica: pana la urma, noi facem moda!

Butterfly spunea...

:)) Da Adela ai dreptate,astept... si uite in toamna asta am noroc, se pare ca sunt la moda tocurile foarte inalte, abia astept sa ma cocot pe ele si sa fiu o "Lady" :))
xoxo

adela sirghie spunea...

am vazut astazi niste tocuri ametitoare, cred ca de 15cm, la Casa Dei.

Magda spunea...

sunt de acord cu tine.aleg ce-mi place,ce mi se potriveste,ce pot asorta cu ceea ce am si ce imi pot permite.imi doresc cand "ma fac eu mare"sa am o garderoba asa cum o visez acum :)

adela sirghie spunea...

dar exista vreun lucru pe care nu l-ai cumpara niciodata pentru ca stii ca nu iti vine bine?

Magda spunea...

ce nu as purta?colanti,asa pe strada nu as purta.am vazut ca iar se poarta toamna asta pantalonii gen stretch. blugii cu talia super joasa iar nu i-as purta cum erau la un moment dat ...ma mai gandesc si iti spun

adela sirghie spunea...

pt beautyandthecity: raman in tendinte, e si bucuria mea, pentru ca si mie mi se potrivesc

Anonim spunea...

coco chanel cumva? la citat ma refer

adela sirghie spunea...

Da, da, Coco Chanel:)