vineri, septembrie 4

ten proaspat si virginal


foto:VOGUE
Fond de ten compact, lichid, baton sau spuma? Alegerea trebuie facuta in functie de cat de repede si uniform il poti aplica pe fata. Eu prefer batonul sau varianta compacta, insa majoritatea fetelor nici nu concep sa cumpere altceva decat fond de ten lichid, datorita lejeritatii cu care il poti distribui pe ten. Noua generatie de fdt acopera imperfectiuni, pistrui, pori largiti, mici pete datorate soarelui, fara a incarca inutil fata si oferind in acelasi timp un aer fresh si virginal. Am gasit noul fdt compact de la Shiseido, Hydro-Liquid Compact Essentiel, intr-o selectie extrem de riguroasa realizata de revista Vogue, care mai propune pentru aceasta toamna cateva variante de la Sisley, Givenchy, Mac, Yves Saint Laurent, Parure Gold de la Guerlain, Urban Decay si alte cateva marci prestigioase.

Ce mi-a placut foarte mult la Hydro Liquid de la Shiseido este ca acopera si da luminozitate chiar si unui ten devitalizat si, folosit zilnic, actioneaza ca un produs de ingrijire, prin aport de ingrediente necesare unui ten hidratat si sanatos. Desi este compact si se aplica cu un buretel, pe fata devine apos si insesizabil. Paleta de nuante este extrem de generoasa, de la portelan si fildes la aramiu si bronz intens.

7 comentarii:

beautyandthecity spunea...

Suna foarte tentant si eu prefer fondurile de ten lichide pentru ca se intind mai bine, cu toate ca doar cele compacte confera aspect matifiant.
Oricum sunt tot mai tentata de produsele de la Shiseido, mai ales dupa ce ma folosit mostrele pe care mi le-ai trimis impreuna cu crema de la Lierac despre care am scris cate ceva aici

adela sirghie spunea...

mie mi se pare ca firme precum Shiseido, Benefit, Lierac, Sisley, by Terry, Dr brandt, Dr murad sunt mult mai rafinate si exclusiviste decat cele deja consacrate, de care eu sincer m-am cam plictisit. Dior si Chanel, desi imi plac in continuare mult si au o imagine ireprosabila, imi par ...oh so last year! E cazul sa incercam si sa vedem si Urban Decay, Too faced, Cargo, Filorga, Origins, dr Haushka, Nuxe, Kenneth Cole sau Kiehl's, Vegeticals, Skeen+ si daca imi amintesc si altele care de-a lungul timpului m-au impresionat, voi continua sa vi le semnalez.
Stiu ca inca multe dintre voi sunteti studente si prin urmare aveti buget de studente. La fel am avut si eu in urma cu 15 ani. Cand am avut primul job, am inceput sa imi cumpar lucruri valoroase, cu siguranta si voi veti proceda la fel. Prin urmare, este esential sa fiti bine informate la orice varsta si la orice buget.

loredana spunea...

lasa-mi plz un id de mess sau intra pe lory_14_ok. ms anticipat

Ella Gheorghiu spunea...

Promit cand termin cu acest examen criminal de vineri sa ma duc la Sephora sa vad ce culoare mi se potriveste de la Benefit(in general port peach)ca m-ai facut ft.curioasa.Acum in afara de a face dusul zilnic si masca saptamanala,nu fac nimic caci stau numai in casa.Ma simt ca in "20000leghe sub pamant",dar sa nu va speriati.:)E drept ca multe dintre noi avem un venit mai mult decat limitat,dar am inteles ca mai bine imi iau un produs de calitate mai rar decat multe si de o calitate indoielnica.Trebuie sa recunosc ca de la Shiseido am av ut doar un rimel ft. ft. bun mai demult,planuiesc sa iau demachiantul White Lucency Cleansing Foam,dar putin mai tarziu..

adela sirghie spunea...

draga viorica, succes la examenul de vineri!
white lucency este pentru tenul patat, nu cred ca tu ai un astfelde ten...
te rog sa imi lasi detalii, da?
white lucency este ff bun, dar sa ieu ceva adaptat tipului tau de ten
xoxo

Ella Gheorghiu spunea...

Multumesc,Adela!Sa fie cu noroc!Mai am cateva urme in amintirea cosurilor periodice din viata mea...nu am multe,dar as vrea sa scap de cele pe care le am.Tenul meu este gras,stralucitor,cu pori mariti si puncte negre.Suna promitator,nu?Te pup,Adela!

adela sirghie spunea...

atunci ai nevoie de o crema speciala pentru pete, mai degraba decat de un demachiant, care are o putere limitata in acest caz
sigur, ideal ar fi sa folosesti toata gama, demachiant+toner+crema.
Insa din aceasta ecuatie, crema are, fara nicio indoiala, cele mai puternice ingrediente.