sâmbătă, septembrie 12

vodoo beauty love


Astazi m-am gandit ca ar fi foarte frumos sa scriu un review despre firma de make up care m-a impresionat cel mai mult in ultima perioada. Si mi-am dat seama am fost cucerita in primul rand, de aspectul vintage al ambalajelor, apoi texturile si pigmentii au avut un test foarte greu de trecut. Dar nu e una, ci sunt chiar patru firme si nu pot spune care este in mod real castigatarea cununii cu lauri. Asa ca le scriu la intamplare si astept sa ma ajutati si voi in functie de preferinte. Parca mie mi-ar fi luat o vrajitoare imbracata in verde mintile si le-ar fi ratacit la drum de seara...
Si iata firmele care m-au cucerit
1. Benefit
2. Cargo
3. Too Faced
4. Stilla

3 comentarii:

natty spunea...

la mine topul e:
1. too faced
2. urban decay (desi nu s-au gasit la noi decat cateva produse dar ce culori de eye shadows pot avea...)
3. benefit
4. stilla
cargo nu am incercat...
deci votez pentru TF:)

adela sirghie spunea...

nici eu nu am incercat urban decay...

marina spunea...

Iarasi m a atras post ul, pentru ca regasesc produse dragi mie :)
Cargo si Stilla stiu ca sunt doar in unele Sephora, in Bucuresti. Dar de la Stila am un kit smokey eyes care vorbeste! Are cateva butonase care iti explica in 3 limbi cum sa le folosesti. Fardurile rezista frumos atat cele mate cat si sidefate (sunt 4 nuante).
Produsele Benefit le am vazut insa nu si incercat. Inainte insa de a intra pe piata romaneasca am citit numai de bine despre ele.
Favoritele mele sunt Too faced. Parca sunt povesti la purtator, mai ales kit urile. Fardurile sunt deosebite, atat culoare (pigmenti intensi) cat si rezistenta. De asemenea gloss urile si mascara. As pastra cutiile goala :)

Hugs :)