luni, mai 31

Nouvelle Vague de la Chanel

Va mai amintiti nuanta Jade de la Chanel(pentru oja de unghii) pe care v-o prezentam ca noutate toamna trecuta? Ei bine, erau liste de asteptare pentru ea, era destul de greu sa o obtii, pentru ca realmente se epuiza in aceeasi zi in care magazinul isi umplea stocul. Am citit undeva ca pe ebay s-a vandut cu 100 de euro, adica de cinci ori pretul ei real!
Ultima nebunie in materie de oje vine tot de la Chanel si este un turcoaz frumos, no 527, plin de promisiuni mediteraneene (nuanta anului 2010).
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

27 de comentarii:

Ale spunea...

Se pare ca Chanel e deja lider la setat trendul la nail polishes :) hehehe

adela sirghie spunea...

si eu spun acelasi lucru, bravo lor!

Thin Lizzy Store spunea...

aceeasi nuanta,mi-am luat-o de la farmasi,este o firma mica de cosmetice,de origine turca(cred),am dat pe ea cca. 5 lei,dar am dat-o altcuiva pentru ca nu se potrivea cu pigmentul pielii mele:)

Ale spunea...

Adela, normal :) Numai ca isi pierd esenta, eu cand o sa ma gandesc Chanel -2010 o sa tin minte prezentarea aia cu paie de fan, oja taupe si cloggs.

Thin Lizzy , eu am dat de un stand Farmasi foarte mare si cautam oja jade/mint si nimiiiiic.

adela sirghie spunea...

si eu am facut o pasiune pentru prezentarea Chanel din hambarul cu fan!

Cristina Cioba spunea...

Da, Chanel chiar sunt trend-setteri, dar eu personal nici dacă mi-ar pune cineva bănuţii destinaţi unei oje de la Chanel, nu aş cumpăra-o. Nu aş da atât pe o ojă.

Ema, Brasov spunea...

..."eu cand o sa ma gandesc Chanel -2010 o sa tin minte prezentarea aia cu paie de fan, oja taupe si cloggs."
Esti haioasa :)

Thin Lizzy Store spunea...

mi=am cumparat-o din iulius mall din cluj.

Unknown spunea...

Imi place foarte mult aceasta culoare de la Chanel, abia astept sa apara si in magazinele noastre :)
Chiar ma gandeam sa fac un make-up look inspirat din noua colectie de oje Chanel ... Constat ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare sunt pasionate de nuantele de albastru, atat la oja cat si la make-up.

adela sirghie spunea...

@Anca: bine ai venit pe beautynews, e prima oara cand intri la comentarii, nu-i asa?
xoxo

adela sirghie spunea...

@Cioba Cristina; oja de la Chanel costa 20 euro, cea de pe ebay era supralicitata, am inteles ca era o fata care si-o dorea foarte foarte mult.

cosmofever spunea...

Adela, chiar intenţionam să îţi scriu un comentariu cu privire la oja Chanel pentru că nu am încercat-o. Rezistă mult pe unghii? Mi se pare totuşi cam piperat preţul având în vedere ca Opi e 45-50 lei, ceea ce deja mi se pare destul de mult pentru o ojă. So, what's the verdict? :)

adela sirghie spunea...

@Cosmofever: nu am incerca pana acum nici Jade, nici Nouvelle Vague. Ideea de la care pornesc eu este ca ei sunt cei care stabilesc trend-ul, nu e nevoie sa iti si cumperi exact acea nuanta de la Chanel. Cum au spus si fetele, Farmasi, poate Opi- daca esti mai sofisticata, isi fac treaba la fel de bine, au nuante asemanatoare. Singura oja Chanel pe care o am, primita cadou, este un Tulip Noir, a tinut trei-patru zile.

cosmofever spunea...

Da, mă refeream la oja Chanel în general, nu neapărat la nuanţa asta. Aş investi într-o culoare pe care aş purta-o mai mult - Dragon sau Vendetta care e un mov închis absolut cuceritor :)

adela sirghie spunea...

@Cosmofever: daca este "un obiect al dorintei" si vrei sa o porti multa, multa vreme, sigur ca merita sa dai banii pe ea:)
Cum am spus, trei-patru zile ma tine tulipe noir de la Chanel.

cosmofever spunea...

Ce drăguţă eşti! :) Ai dreptate :)

adela sirghie spunea...

:) multumesc, cosmofever

Deea D. spunea...

Daca ar fi sa-mi cumpar vreo oja Chanel, sigur as incerca pe site-urile din alte tari, pentru ca in Sephora toate preturile sunt aberant de piperate...
Apropo, nu ne-ai spus - cum te intelegi cu demachiantul Lancome ?

adela sirghie spunea...

@Deea D: este foarte bun, cu mult mult deasupra Chanel, Dior, Estee Lauder sau Clarins:)
Asa ca...multumesc mult, Deea D:)

Deea D. spunea...

Vai, ce ma bucur ca te intelegi bine cu el! Si mie-mi place extrem, desi nu am mai incercat alte brand-uri de rasa la capitolul demachiante, am mers pe dragostea mea eterna - Lancome :-).
Sper sa reusesc sa-ti mai fac recomandari bune, incat sa compensez pentru toate pe care le primesc din partea ta, prin intermediul site-ului...
Deci eu ar trebuie sa-ti multumesc pentru ca existi, beauty news!

Alina spunea...

100 euro?
wow.

inteleg ca produsele Chanel sunt bune dar .. 100 euro?!

adela sirghie spunea...

@Alina:oja costa de fapt 20 de euro, insa fata care a licitat pe ebay facuse un fel de beauty obsession si nu gasea in magazine Jade, asa ca a platit 100. Presupun ca a facut-o ca sa scape de obsesie, sper ca a fost fericita pana peste poate cand a reusit sa o aseze la loc de cinste pe masuta ei de toaleta:)

natty spunea...

Foarte frumoasa culoarea
Am sa o caut la Flormar acum de cand am devenit fan Flormar :) pentru 5 lei merita sa ma joc putin
apropo lollipop26 a pus swatches la nouvelle vague si e asa diferita culoarea fata de poza de la tine (banuiesc ca e o imagine promotionala la tine defapt):
http://www.lollipop26writes.com/

natty spunea...

A si are si un concurs prin care da cadou o oja nouvelle vague - so... cine vrea sa o incerce...

adela sirghie spunea...

@Natty: da, eu am pus imaginea oficiala pe blog, am vazut pe unghiile unei fete ceva asemanator si mi s-a parut super. Spunea ca oja era de la Alessandro.
In ceea ce priveste poza pusa de lollipop26, cred ca trebuie tinut cont de lumina, de culoarea pielii... oricum eu sunt de parere ca toate cosmeticele trebuie incercate inainte, tocmai ca sa avem scutire de la dezamagiri:) Pe unghiile fetei oja era mai stearsa, nicidecum un turcoaz plin de viata cum ma gandeam eu...

Izabela spunea...

Buna,

Imi poti spune, te rog, daca exista saloane unde se folosesc oje Chanel? Eu n-as da atatia bani pe o oja, dar pt o ocazie speciala mi-as face manichiura cu o nuanta Chanel. Asadar, sunt curioasa daca exista saloane care sa le aiba. Multumesc!

adela sirghie spunea...

@Izabela, bine ai venit pe beautynews!
Nu pot sa iti dau insa vreo veste buna, pentru ca in Romania nu sunt saloane care sa foloseasca Chanel. In saloane gasesti Opi, Alessandro, Orly scl.
Am vazut insa fete care veneau cu oja lor de-acasa(daca vroiau ceva deosebit gen Dior, Chanel, YSL)
Imi pare sincer rau.
xoxo