marți, iulie 20

auriu+argintiu?


Acum cateva zile am purtat o pereche de sandale negre. Cand sa imi aleg geanta din dulap, mi-am dat seama ca la tinuta aleasa de mine se potrivea o geanta medie, cu lant, tot neagra. In primul moment, am zis oh nuuu, nu vreau sa ma asortez, nu vreau sa par cucoana, nu vreau negru cu negru si verde cu verde (sunt sigura ca stiti povestea!). Pe de alta parte, faptul ca nu mai tii cont de regula acestor combinatii, devine o regula. Ca reactie, am purtat negru cu negru si m-am amuzat pe tot parcursul serii.
Si in ceea ce priveste accesoriile, am fost invatate ca aurul nu se combina cu argintul, ca paietele argintii se asorteaza cu altceva tot argintiu, nicidecum auriu scl. Daca geanta ta are accesorii aurii(cum are Birkin-ul Oliviei Palermo), ceasul este auriu, colierul argintiu si pantofii sunt tot argintii, nu iti fa nicio problema. Daca toate acesoriile sunt in aceeasi nuanta, este foarte bine(poate putin plictisitor- dupa gusturile mele, dar nicidecum gresit).
Eu pledez pentru nu iti fa probleme cu chestiile acestea, combina ce iti place!
P.S. la Olivia mi-a mai placut mult esarfa pe post de curea!
Foto:vogue.com
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

felicia spunea...

niciodata nu asortez geanta cu pantofii.
Nu am nici o geanta neagra,la un costum negru,pun pantofi negri cu geanta visiniu sau rosie..

adela sirghie spunea...

@Felicia: sigur, de regula nici eu nu asortez nimic, dar de la evenimentul despre care am vorbit in postare, daca se nimereste negru cu negru nu ma mai grabesc sa schimb repede fie geanta, fie pantofii.

purple spunea...

dar de ce sa nu sortati?:)))...cateodata trebuie sa te mai si abati si de la reguli....prea suntem incorsetati in atatea reguli,moda trebuie sa fie o joaca si un atu pt corpul tau:D...sometimes to be a rebel is fun,especially in fashion:))

adela sirghie spunea...

@purple: initial, regula era sa asortezi. Apoi a venit regula sa nu asortezi(care a ramas pana in zilele noastre). Prin urmare, daca vrei sa fii mai liberala in gandire, ar trebui sa nu iti mai pese deloc, cum spui si tu:)
Dar tot nu mi-ar placea sa asortez bluzita turcoaz cu pantofi turcoaz sau geanta rosie cu pantofi rosii si curea rosie:)

purple spunea...

:)))...la turcoaz te aprob,e o culoare care iese deja in evidenta si daca porti o chichita ca accesoriu..la accesorii rosii eu ma opresc la a combina doar 2 elemente si de obicei nu pantofi caci n-am pantofi rosii...odd,but true..n-am gasit nicaieri un model care sa-mi placa:))...insa eu ma gandeam de ex: sa asortezi niste cerceii portocalii cu geanta..sau un inel roz cu un sacou roz(era un model la topshop demential)...o chestie mica cu una medie sau mare:)eu as asorta niste sandale tip clogs rosii cu o geanta rosie la o rochie alba de in cu un colier inspiratie navy;)

adela sirghie spunea...

@purple: nici eu nu am pantofi rosii. Toti cei care mi-au placut erau mici pentru mine, asa ca nu am nici pantofi rosii, nici colier de turcoaze.
Dar cand o sa avem, cu siguranta va fi ceva deosebit:)