miercuri, iulie 21

Azi imi place...

De trei ori pe zi imi place colierul de turcoaze!
Din pacate, pana acum nu am gasit unul de vanzare in vreun magazin, pe care sa il pot incerca si care sa imi ia mintile asa incat sa consider ca merita sa dau banii pe el. Mi-ar placea ceva asemanator cu cel din imagine, cu pietre autentice, semnat Malandrino, sau ca cel de la Isabel Marant, pe care l-am descoperit in urma cu doua-trei luni (si prezentat intr-o postare anterioara, desigur), dar pana acum nu am vazut asa ceva la noi in comert.
Mai astept...

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Stai sa-l vada Ramona J. Se asorteaza cu inelul ei :)
A, da. Si cu cerceii, bineinteles:)

purple spunea...

si eu am aflat de trendul colierului turcoaz in primavara si tot ca si tine n-am gasit,insa inca il caut...cineva ar trebui sa trimita niste memo-uri la designerii caselor de productie accesorii:))

adela sirghie spunea...

@purple: am vazut multe variante prin magazinele de profil, dar chiar nu m-a atras nimic. De multe ori am plecat nedumerita, am vazut niste modele insignificante.
E drept, si eu sunt pretentioasa si e greu sa ma faci sa cumpar ceva...

Claudia spunea...

buna Adela, imi place mult blogul tau si intram de fiecare data cu mare placere, dar de ceva timp, de cand ti-ai adaugat playlistul la blog nu mai am nici un chef sa intru, desi imi place mult ce si despre ce scrii... in general fiecare asculta o muzica cand foloseste calculatorul... si deodata peste muzica mea incepe alta muzica ... este putin cam enervant :(

Ana-Maria spunea...

Si mie imi plac colierele astea mari..., dar nici eu nu am vazut ceva interesant la noi. :)

adela sirghie spunea...

@Claudia: bine ai venit pe beautynews, si eu ma gandeam sa inchid playlist-ul, pentru ca era cam greu de descarcat pagina. Imi pare rau ca nu mai intri pe blog din cauza muzichiei, sa stii ca au fost multe fete carora le-a placut muzichia, mie mi se parea ca aduce un aer de vacanta, de midsummer, de loisir. Sigur, nu am cum sa multumesc pe toata lumea oricat de multe eforturi as face, regret ca nu ma mai citesti din cauza unor melodii:)
xoxo!