joi, iulie 15

ce sa iau in week-end la mare???

1. servetele demachiante pentru fata si ochi Elmiplant (sper ca nu s-au uscat, pentru ca le-am inceput cam de multisor)
2.crema cu SPF 40, deoarece sunt Alba ca Zapada
3. autobronzant, tot pentru ca sunt Alba ca Zapada(sic!)
4 esantioane de crema (de ochi, de fata antirid, crema pentru ten acneic, hidratanta si serum antirid, de corp, gomaj si anticelulitic)Deoarece toate sunt esantioane de la Sothys si Guinot, nu ocupa mult loc, le-am pus intr-o punguta separat.
5 balsam de par- doua esantioane de la Phyto
6 lama de ras, in caz ca vad niste fire razlete si cred ca e bine sa le vad numai eu:)
7 fond de ten de la YSL sau fond de ten compact de la Shiseido? nu m-am hotarat inca, deci le iau pe amandoua, pentru ca pudra compacta are SPF mai mare.
8 Beauty Wardrobe de la Too Faced, pentru ca are "de toate" si se si combina frumos: rujuri, gloss-uri, balsam de buze, farduri de ochi si de obraz, pudra, mascara, creion de ochi si Lip Injection
9 pensulele, fara de care nu pot aplica nimic din Beauty Wardrobe
10 Cicaderm si crema pentru picioare de la Ivatherm, pentru ca mereu am nevoie de ele
11 muuulte esantioane de parfumele, le-am pus pe toate intr-un saculet auriu transparent, nici nu mai stiu ce sunt, o sa ma las surprinsa
12 penseta si pila de unghii si oja rosie in caz ca imi sare de la picioare

Cam mult pentru un week-end la mare, nu? In plus, sunt sigura ca nu voi folosi nici macar jumatate din ele, dar imi place sa stiu ca am de toate...la nevoie.

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

24 de comentarii:

Anonim spunea...

have fuuun!!!;)

purple spunea...

distractie placuta si vreme cat mai frumoasa:)...o femeie niciodata nu-si i-a prea multe;;):))...pt ca niciodata nu se stie de ce ai putea avea nevoie:D

Josephine spunea...

ador sa impachetez pentru vacanta,chiar si daca dureaza doar un weekend :)distractie placuta si timp superb! X

Felicia spunea...

oricate iti iei,tocmai de ce ai "nevoie" nu ai la tine.
Si eu pastrez esantioanele primite de la Sephora(nu din Romania),de parfumuri si creme ptr.iesirile scurte.
Nu uita si de ceva aftersun.
Anul acesta am redescoperit Clarins-ul,nu l-am mai folosit de aproape 7 ani(din sarcina).Au o crema de fata si decolteu dupa expunerea la soare bestiala.

Week-end placut!

adela sirghie spunea...

Multumesc frumos tuturor!

Monica - Pisica albastra spunea...

weekend frumos si coacere lenta! :))
si eu merg la mare de maine (wooo-hooo!)
luni facem schimb de poze before & after!

aaah, si sa stii ca n-am uitat, o sa-ti dau un mail saptamana viitoare sa ma milogesc de poze cu matzele dezbracate :)

numai la ele ma gandesc de cand ai postat ca le tunzi :) cateodata imi aduc aminte in autobuz sau noaptea in pat inainte de culcare si zambesc necontrolat.

adela sirghie spunea...

@Moni, pisi albastra: nu am mai fost la Marea Neagra de vreo sase ani, deci va fi o aventura. Sunt curioasa cum mai este:)
P.S Ti-ai gasit matza?

adela sirghie spunea...

@Felicia: eu in ultimul moment, adica inainte de a iesi din casa, mai arunc vreo cateva chestii pe care le gasesc prin baie:)

adela sirghie spunea...

@Josephine: ce frumos suna..."ma grabesc, trebuie sa impachetez pentru vacanta!"

adela sirghie spunea...

@Purple: da, da, am realizat de ceva vreme incoace ca ma simt mai bine cand am multe chestii in beauty case...si nici nu ma plictisesc, in caz ca nu va fi vreme frumoasa!

adela sirghie spunea...

Raluka, eu cred ca tie deja iti este dor de vacanta... desi tocmai te-ai intors:)

Ana-Maria spunea...

Have fun si bronz frumos!
Sunt geloasa! Eu nu stiu daca voi avea parte de vacanta in vara aceasta... Ma apuc de casa si transform fiecare banut in caramida, bca, termopane...

Zuzele spunea...

Doar crema de plaja cu protectie solara, un costum de baie, slapi, ochelari de soare, o crema puternic hidratanta pentru corp de aplicat dupa plaja- pe care oricum n-o prea faci :))) - si mult soare. Ce Dumnezeului faci cu autobronzant, farduri, fond de ten???? N-au ce cauta la mare, din punctul meu de vedere :)) Dar ia-le in bagaje ca si eu fac la fel, dar nu le folosesc niciodata! Have fuuuuunnnn !!!!

Madalina spunea...

Un week-end de milioane iti doresc si sa te intorci bronzata pentru ca Alba-ca-Zapada e cam "not from this picture these days". Stiu ce spun, ma aflu in acceasi situatie ingrata :)Eu plec luni la Milanooooo, deci la munte! Sa vezi cate imi voi lua eu cu mine!

Liv spunea...

Distractie placuta, Adela! Intr-adevar, multe produse :), dar e ca si cu hainele, porti un sfert din tot ce aduci cu tine, insa e bine sa stii ca ai de toate.
O intrebare am: voi va machiati in vacanta? Eu un afara de crema fotoprotectoare si balsam de buze, nu folosesc nimic (hai, un gloss, acolo), mai ales la mare. Ma rog, eu nu prea ma machiez in general...

realbadpisy spunea...

fp 40???? nu e cam mult totusi? 40 parca era pt copii.

adela sirghie spunea...

Ana-Maria; o casa este un proiect frumos si durabil, din pacate necesita si unele mici sacrificii.

adela sirghie spunea...

@Zuzele: mi-am dat seama ca daca as pleca fara ele as simti ca imi lipseste ceva. Asa ca mai bine iau ceva gen "strictul necesar cu care ma simt eu bine"

adela sirghie spunea...

@Madalina:la Milano trebuie sa fii stylish, asa ca eu cred ca vei avea o valijoara plina cu goodies:)

adela sirghie spunea...

@Liv: la plaja(adica sub o umbrela la soare) merg cu un strop de autobronzant +crema cu Spf, mascara si balsam sau gloss, iar seara, la restaurant, tin sa aplic mai mult, dar fara sa para ca m-am straduit foarte tare. Mie imi place sa ma machiez putin, sa imi pun in evidenta trasaturile.

adela sirghie spunea...

@realbadpisi : eu chiar sunt ff alba, deci am nevoie de SPF mare, altfel ma inrosesc.

Ana-Maria spunea...

Da... adio vacante cu mare si nisip fin!
Anyway, am fost la piscina weekendul acesta si m-am bucurat de doua dimineti cu soare.
Si eu folosesc crema cu SPF ridicat, prefer sa ma bronzez lent si sanatos.

Madalina spunea...

Adela, m-am intors din mini-vacanta la Milano. Cum era de asteptat, am adus o groaza de chestii, insa piesa de rezistenta din punctul meu de vedere este un gloss de la Too Faced, Lip Injection se numeste. De cum am intrat in Sephora am si vazut un stand micut cu saldi :). Gloss-ul a fost doar 10 EUR si e super, parca mi-as fi injectat botox; trec si peste micile intepaturi si furnicaturi pe care mi le da imediat dupa aplicare, pentru ca intr-adevar merita. Inainte de a citi blog-ul tau nu stiam de Too Faced, asa ca il includ la capitolul super-recomandari by Adela.
xoxo

adela sirghie spunea...

@Madalina; ma bucur mult ca imi scrii comentarii, sunt foarte importante aceste feedback-uri, deoarece numai asa am certitudinea ca ceea ce propun eu are ecou, deci eu ar trebui sa iti multumesc, draga Madalina!