joi, iulie 8

Chanel: Ombre d'eau










Folosesc Ombre D'Eau de la Chanel de mai bine de cinci ani si este, probabil, fardul pe care il utilizez cel mai des. Am vrut sa scriu despre el inca de anul trecut, dar am amanat mereu, chiar nu imi dau seama cum a trecut atata timp fara sa il pun in evidenta. Pentru ca merita un loc fruntas. Este o formula bifazica, trebuie agitat inainte de a-l aplica pe pleoapa. Eu il foloesc mai mult ca iluminator, pentru ca da o stralucire angelica si daca aplici doar un strop, nuanta nu este foarte pigmentata. Este extrem de usor dde intins cu degetele, are o textura fina si sofisticata ca matasea cea mai scumpa. Rozul Vague este diafan, de aurora boreala, perlat si delicat argintat si nu se strange in pliuri si in colturi, cu conditia sa nu aplici prea mult. O mica picatura aplic si intind pe toata pleoapa, accentuand in colturile interne ale ochilor. Are in capat un aplicator foarte catifelat, iar prima senzatie este ca fardul acesta racoreste placut chiar si cele mai incinse pleoape.
Dupa cum vedeti, am numai cuvinte de lauda la adresa lui. Poate fi folosit si sub forma de khol, daca vrei un look de papusa ruseasca.
Eu il combin cu un fard mat, maro, umbros si natural,din caseta cu cinci culori Les Boiseries 610 de la Dior.
Am dat pe el 24 de euro.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

4 comentarii:

Irina M. spunea...

Cat tine fardul fara primer de pleoape? pare interesant..
Eu pt iluminare folosesc un fard de la Burjois (Beige Rose parca)- il dau sub sprancene si un pic pe pometi, peste fondul de ten :)

Ana-Maria spunea...

Cat de diafan arata...

adela sirghie spunea...

@Irina M: Formula e apoasa si usoara, la mine rezista de dimineata pana seara.

adela sirghie spunea...

@Ana-Maria: da, parca ar fi din petale de trandafir.