luni, iulie 19

Ce am folosit in week-end la mare

Iata ce produse am folosit la mare, ca sa imi fie mai cu luare aminte data viitoare. Inainte de a pleca, trebuie sa marturisesc acest lucru, am mai dat o tura prin baie, de unde am cules o oja albastra de la Alessandro, o nunata splendida Turquoise Ocean, evident ca nu am folosit-o, dar am plecat fericita cu gandul ca puteam oricand sa imi dau unghiile de la maini cu ea, un spray, gelul pentru indepartat cuticule, fardul roz iluminator de la Chanel, un autobronzant special pentru fata, doua betigase pentru impins cuticulele, un gloss de la Too Faced si inca o penseta.
Am folosit
1 servetelele demachainte
2 cateva esantioane: crema antirid fata+ochi, scrub corp, lotiune hidratanta corp
3 lotiunea solara cu SPF40
5 ambele fdt(seara, la restaurant)
6 trusa de machiaj Too Faced
7 spray-ul
8 esantion parfum Musk Nomade de la Anick Goutal
9 crema de picioare si Cicaderm, ambele de la Ivatherm.

Practic, mai mult de jumatate din lucrurile pe care le-am luat au fost inutile, lucru pe care de altfel il stiam toate:)
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

Zuzele spunea...

ce lotiune de plaja?:)

Irina M. spunea...

cat tinea parfumul? ma intereseaza si pe mine un Annick Goutal...poate are vreun parfum cu note exotice, intens, persistent, cald si placut..

Zuzele spunea...

Si pana la urma nu mi-ai zis ce crema de plaja ai folosit!:(

adela sirghie spunea...

@Zuzele: Bioderma am folosit, un tub de anul trecut, care e in continuare pe jumatate plin. Cred ca am scris despre el anul trecut.

adela sirghie spunea...

@Irina M: eu am cumparat Annick Goutal-Vanille Esquise din Franta si am primit o miniatura Musk Nomade. Dar daca vrei exotic, intens, persistent, cald, placut...eu iti recomand Serge Lutens!

Camillage spunea...

Intotdeauna se intampla sa ne luam o multime de produse pe care nu le folosim in vacanta, insa...e mai safe sa stii ca ai ce iti trebuie:)

Felicitari pentru blog! Gasesc toate informatiile de care am nevoie! Spor mai departe!

te-am adaugat:)
http://camillage.blogspot.com/