marți, iulie 6

a little help, please

Va rog mult sa ma ajutati cu o recomandare. Am nevoie de un frizer de pisici, ieftin si bun, care sa vina acasa sa imi tunda cele doua pisici british shorthair, Ciocolina si Ringhishpinghi.. Ambele au doi ani jumatate, sub 5 kg si sunt fete cuminti.
Sau daca cunoaste cineva vreun salon de matze in zona Romana-Victoriei-Dorobanti si care practica preturi decente, va rog sa imi scrieti negresit!
Va raman recunoscatoare:)
P.S. Locuiesc in Bucuresti.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

21 de comentarii:

Adina spunea...

off topic: de departe cel mai bun blog de beauty din ro. si nu pot sa nu apreciez faptul ca scrii zilnic. mai rar asa. do not stop! :)

Anonim spunea...

este un cabinet veterinar, unde fac si toaleta la caini, nu stiu sigur daca si la pisici, pe o straduta care e perpendiculara pe radu beller. il gasesti sigur ca e un banner mare de tot pe un balcon la strada care te trimite fix acolo. sunt foarte ok. eu acolo imi tund cainele.

adela sirghie spunea...

@Adina, bine ai venit pe beautynews! Iti multumesc din suflet, esti foarte generoasa si m-ai facut fericita cu acesata apreciere:)
A avea un blog updatat zilnic este un fel de second job, nu este deloc simplu(cum s-ar putea crede la prima vedere), indiferent de nisa pe care ai ales-o. Din acest motiv, aprecierile cititoarelor sunt extrem de valoroase, iar eu ma bucur ca un copil cand gasesc astfel de mici cadouri la comentarii:)

adela sirghie spunea...

@zandrea: maine merg sa vada daca au grija si de pisi, multumesc mult, mult:)

cris spunea...

sora mea tunde animale de companie la domiciliu. pretul pentru catei este in jur de 50-60 lei, in functie de dimensiunea catelului :). pentru pisicute nu stiu exact, dar va pot da numarul de tel daca vreti :)

adela sirghie spunea...

Cris, sigur ca vreau, pe adelasir@yahoo.co.uk
Eu chiar ma gandeam ca poate sunt niste studente simpatice la Medicina Veterinara pe undeva, care ar fi dispuse sa faca niste bani pe perioada vacantei, dar nu stiam un de sa le gasesc.
Multumesc frumos!
xoxo

Epurica spunea...

Adela, mare grija cine le tunde. Eu am iesit cu motanul cam...sifonat dupa o astfel de experienta la Centrovet (initial nu voiam sa dau nume, dar mai bine sa stie lumea de ce sa se fereasca). M-au taxat pentru "tuns expozitie" si el saracu era tuns inegal, pe alocuri avea urme de masina de tuns, i-a prins si vreo 2 mustati...neplacut. In schimb, a fost tuns foarte fain undeva in drumul taberei in zona drumetul. Numai ca e nevoie de programare acolo cu destul timp inainte.
Daca gasesti pe cineva priceput poate pui si pe blog o adresa/numar de telefon ceva :)

Monica - Pisica albastra spunea...

adela, de ce vrei sa frizezi pisicile?
le e cald chiar si asa, shorthaired cum sunt? :))))
daca li se duce modelul??? :)))
si...nu protesteaza?

adela sirghie spunea...

@Epurica: sigur ca dau informatia pretioasa mai departe:)
Vreau sa te intreb cat ai platit-daca mai tii minte.

@Moni, pisi albastra: curge parul de pe ele, casa mea e plina de par, iar Ciocolina vomita ghemotoace, desi le dau malt, vitamine, ulei de peste vitaderm. Am incercat orice, in afara de tuns, pentru ca sunt tare frumusele matzucile astea doua, dar am ajuns la concluzia ca nu am alta solutie. De perat, le perii zilnic:)

Diana B. spunea...

Din pacate nu te pot ajuta cu o informatie pentru ca nu locuiesc in Buc. Vroiam insa sa iti spun un lucru, in caz ca nu il stii deja....nu cumva sa le anesteziezi. Incearca sa gasesti pe cineva care poate sa le tunda fara anestezie.

P.S. Te urmaresc cu drag de ceva timp dar acum ca am aflat ca ai pisici parca-mi esti si mai draga! :))

adela sirghie spunea...

DiAnais: ma bucur mult ca citesti beautynews!
Cat despre pisi, nu numai ca le iubesc, dar le si tratez ca pe niste printese:)
Despre anestezie stiu, de fapt am citit cand m-am documentat despre procedeu si nu aveam de gand sa las veterinarul sa o aplice la un lucru atat de banal precum un tuns.

Epurica spunea...

In general nu se face anestezie la tuns, cel mult un tranchilizant usor. Al meu saracul e paralizat de frica cand mergem la tuns, nu-i mai trebuie nimic.
Adela, la Centrovet am dat 95 de lei parca iar in drumul taberei parca in jur de 80, nu mai tin minte exact.
E bine macar ca ale tale stau la periat. La noi e razboi pe tema asta. Si daca atunci cand era mic puteam sa-l dovedesc, acum ca are 7 kile jumate n-am nici o sansa. Insa parul nu-i asa o mare problema (curios, n-a vomat niciodata par) ci caldura. Din Martie-Aprilie pana da frigul e terminat ca bateria daca nu e tuns (are blana destul de lunguta).

cris spunea...

v-am trimis mail cu nr de tel.
o zi buna va doresc :)

Monica - Pisica albastra spunea...

oooo, imi pare rau sa aud asta!
dap! daca va face rau la sanatate atat tie cat si lor, clar!
o freza numarul 2, va rog! :)))
...si daca se poate in zi cu luna noua, ca sa creasca mai repede inapoi (hi-hi!)

insa...am o rugaminte obscena: poti sa pui o poza cu matzele "dezbracate de complexe" dupa procedura?
ar fi adorabil sa le prezinti, o sa aiba si ele fanii lor cu siguranta!

purple spunea...

asa e,lasa mult par(vara si mai si)..si eu am o birmaneza,pe numele ei kira...pe diminutiv kiriushka:)))...dar n-am ce-i face ca e cu parul scurt...chiar te rugam sa ne pui o poza cu pisicile...si eu vreau sa le vad:D

adela sirghie spunea...

vaaai, sa imi lasati mailurile voastre, sa va trimit numai voua, imi e rusine sa pun matzele in pielea goala!:)

adela sirghie spunea...

Moni, pisi, pisi albastra, sa imi lasi mailul sa trimit poza caraghioasa:)
Saptamana viitoare se va comite tunsul...voi insista pentru un tuns zero, pentru ca problema e grava grava.

adela sirghie spunea...

@Epurica: la mine problema majora e parul, pur si simplu este peste tooot. Decizia de a le tunde a fost una foarte grea pentru ca le iubesc ca si cum ar fi fetitele mele, dar cred ca si ele sufera din aceasta cauza. Pana acum am negociat cu un baiat si cu o fata pentru tuns, 50 ron de matza, vin ei acasa. Ma decid in aceasta saptamana, iti las detaliile dupa ce le tund:)

purple spunea...

am uitat sa iti zic de http://thecatorialist.blogspot.com/...si eu l-am descoperit recent...akm urmaresc trendurile pisicesti:)))...sunt poze cu niste pisi tare frumoase;))

adela sirghie spunea...

Am intrat si eu pe Catorialist, foarte frumos, multumesc mult, nu stiam de acest blog!

Zuzele spunea...

iti zic maine numele salonului, dar ca idee este o clinica veterinara in militari unde merge o amica cu matzeele ei si spune ca e ok, iar preturile sunt accesibile. In jur de 5-6 sute de mii pt o pisicuta