miercuri, septembrie 22

Obscurity, my new&dark&matte love

Intai am vazut aceasta nuanta minunata pe o masina, cred ca era un Renault. Negru, mat, iesea frumos in evidenta chiar daca o puneai langa un Bentley:) Apoi, pe blogul Emei. Ceva asemanator, dar mai stralucitor, am gasit mai demult si pe blogul Anei-Maria. In aceasta seara, pentru ca eram foarte curioasa, l-am si incercat la lansarea Opi de la sediul Topline. Au palit intr-o secunda toate nuantele vesele, sclipicioase si evident, burlesti, din colectia Burlesque, sau cele rafinate si diversificate din Swiss Collection, pe care le-am vizionat in premiera. Il aplici pe unghie si in pima faza este negru stralucitor, are nevoie de jumatate de minut sa devina mat, timp in care vezi cu ochii tai cum se transforma nuanta. Face parte din colectia Go Goth(creata special pentru noaptea de Halloween). Mereu am spus ca nimic nu contureaza mana mai frumos decat negru, o spun din nou, ca sa justific de ce am o noua pasiune in materie de oja: Obscurity.
Stiu ca de curand am scris ca pe unghii se poarta iarasi nuante pale(asa si este!) dar pe mine nu ma deranjeaza sa port culori mai ciudate la unghii, in editii limitate, dupa cum am si explicat AICI.
De asortat: cu un trench camel!




DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

17 comentarii:

Anca Buzea spunea...

Foarte interesant!! Negrul este culoarea mea preferata :)

Anda Zelenca spunea...

Ce bine arata! Mi-ai dat idei!:D O sa imi fac si eu.

iguanitza spunea...

OMG I need to have it!! Doamne ce misto e!:X:X m`am indragostit! O vreaaaaau!

Adina spunea...

E superba nuanta :x asa arata masina mea :)) bine.. nu toata :D

Katrim441 spunea...

Ce diferit arata...diferit de frumos...

Ema, Brasov spunea...

Cand am facut postarea am sunat intentionat la cei de la T.L. si i-am intrebat cand vor primi Go Goth. Raspunsul a fost: in octombrie. Uite ca ieri au lansat-o in Bucuresti alaturi de
OPI Burlesque Collection for Holiday 2010. Probabil, "provincia" nu merita cinstea de a fi informata. Ori au primit cateva exemplare - pentru promovare ori, inca o data, mi se confirma mentalitatea de "buna" colaborare a acestei firme.
De curiozitate, care este pretul de vanzare a lacurilor OPI in Bucuresti, cumva 42 de ron?

Ana-Maria spunea...

:X

SoSheSays spunea...

Da e interesant dar mi se pare cam prea goth. :)

Anonim spunea...

Problema cu ojele mate de la OPI este faptul ca sar de pe unghie mult mai repede, dupa 1-2 zile incep sa se cojeasca. Dar nu pot sa arunc cu rosii, pentru ca pe mini-pliantul de hartie prins de capacul ojei scrie clar lucrul asta, ca sa stii in ce te bagi :d

adela sirghie spunea...

@Ema: la Topline au prezentat numai Burlesque si Swiss. Obscurity era intr-o cutiuta de patru oje pe care am desfacut-o eu, pentru ca eram foarte curioasa. Nu stiu daca erau si la vanzare. Eu nu am cumparat Go Goth, doar am incercat aceasta nuanta.

Ema, Brasov spunea...

Multumesc :)

Zuzele spunea...

Go Goth este colectia pentru Halloween :) Mie imi place Nevermore din colectia asta, un mov inchis, ca o pruna bine coapta :) Oscurity nu imi place foarte tare. Arata bine pe unghii si, pentru cine are niste unghii perfecte, este potrivit, insa eu raman pe vecie fan rosu plus toate nuantele care deriva de aici :)

Zuzele spunea...

Acum ca am vazut niste poze pe net, si Sanguine, tot din colectia Go Goth este fffffff misto :)
Poate ma uit maine mai cu atentie la aceste lacuri pentru ca aseara nu mi-a sarit nici unul in ochi, doar sclipicioasa aia din Burlesque pe care am sters-o imediat ce am ajuns acasa. Parca aveam nisip pe unghii :P

Mirela Niculai spunea...

cred ca asa ceva ar purta cruela :P

Natural spunea...

Mi-a placut articolul si a aparut in Blog and roll 5

Natural spunea...

E sambata?
Atunci e si o invitatie la o foto-ghicitoare: http://danielbotea.blogspot.com/2010/09/ce-face-calu-sa-mearga.html
iar maine la o leapsa duminicala de sezon :)
Weekend placut!

Magda spunea...

arata bine,inainte nu-mi placea sa vad lac negru pe unghie dar acum mi-am mai schimbat gusturile.
pentru anonim: daca folosesti gel de uscare sau mai bine daca urmezi toti pasii atunci lacurile OPI rezista mai mult pe unghie.