duminică, septembrie 26

zi lenesa de duminica

 Pentru ca azi a fost atat de posomorat afara- cand m-am trezit ploua- am citit toata ziua. Apoi am decis sa imi "fac" unghiile. Primul meu gand a fost ca iata, a venit vremea pentru taupe( Over the Taupe, mai deschis decat You don't know Jacques este my fav) apoi mi-am dat seama, dupa ce m-am tot uita la ele, erau asezate una in dreapta, alta in stanga, exact ca in aceasta imagine, ca tot rosu ar trebui sa aleg, ca sa ma mai inveselesc putin.
Din aceasta cauza cred ca nu e bun taupe folosit toamna: in loc sa te inseninezi cand iti privesti unghiile, aluneci intr-o cutie vopsita cu posomorala.
Deci din nou, Red my fortune cookie!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

7 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Zilele de toamna te indeamna sa ai mereu unghiile colorate! E bun pentru ridicarea moralului. :)

Miss A. spunea...

Ai dreptate! Desi cred ca putem folosi Taupe-ul mai spre iarna, cand nicio culoare deschisa nu ne mai poate ridica moralul :)

Iulia spunea...

Nu mi-am mai colorat demult unghiile cu rosu. Buna idee!

Rox spunea...

oare o oja taupe nu merge la o tinuta de o culoare aprinsa? langa o tinuta camel, sa zicem nu pare stearsa? cum mi s-a intamplat mie de curand.
si aici ajung la o intrebare pt ca nu prea cunosc subiectul asta: cat e de fashion asortarea lacului de unghii la restul tinutei?

Zuzele spunea...

Taupe este pentru functionarele de la banca:) Este la fel de trist ca si vestimentatia lor impusa!:)

Ema, Brasov spunea...

Adela, o culoare mai aprinsa parca ne face mai optimiste. In legatura cu ce a scris Zuzele:
"Taupe este pentru functionarele de la banca:) Este la fel de trist ca si vestimentatia lor impusa!:)"
... Imi povestea o fata care lucreaza la banca comerciala ca au primit o circulara in care se mentioneaza interzicerea purtarii, de catre angatii care interactioneaza cu clientii, de accesorii considerate opulente pe criza asta: bijuterii, unghii false, machiaj mai puternic.

Zuzele spunea...

Ema, sunt obligate sa-si tina si parul strans in coc de mamaitza, abia daca le lasa cu coada de cal :)
Plus ca nu au voie sa-si arate unghiile de la picioare, iar la maini au voie numai lac. Eu am 4 prietene care muncesc prin banci si sunt terorizate de regulile astea, mai ales ca nu au voie sa poarte haine decat pe negru, maro, alb,gri:(