sâmbătă, septembrie 1

Just perfect: rochia Dior a Elenei Basescu

Rochia si pantofii roz fane fac parte din colectia Dior. Intreaga tinuta pare sa fie (aproape) copy paste dupa cea purtata de Milla Kunis la lansarea colectiei de toamna-iarna 2012/2013. Mie tinuta de la cununia civila mi s-a parut perfecta. Despre rochia de mireasa(cea de la biserica) nu pot comenta, acestea nefiind deloc pasiunea mea, fiecare miresica poate purta ce isi doreste/a visat in copilarie. Una dintre rochiile de mireasa care m-au impresionat a fost cea purtata de Kate Moss, o puteti vedea AICI.


10 comentarii:

Butterfly spunea...

Si mie mi-a placut rochita, inclusiv cea de mireasa ;)

iri spunea...

exact dupa rochia asta suspin si eu de cateva ore :)) vorba ta, just perfect :x

Scarlet spunea...

Foarte faina rochia, ii vine si bine, o avantajeaza!

Zakiro spunea...

Tinuta Elenei Basescu si protestele au facut o combinatie perfecta. :)

roxanne ‹з spunea...

Simplu , elegant , frumos .

Ionel spunea...

Rochia este superba, insa nu vreau sa fiu rautacios dar e loc de mai bine.

Cristina spunea...

pacat de rochie...ea este grosolana si necizelata...iar picioarele alea ca niste butuci ar fi trebuit acoperite cu o fusta mai lunga

adela sirghie spunea...

Eba e prea botoxata, uneori prea machiata, Barbie style, greseste grav de multe ori, dar nu este grosolana si necizelata, e prea mult spus.

adela sirghie spunea...

@Ionel: daca te referi la machiaj, ai dreptate, e prea incarcata, dar in privinta rochiei, te asigur ca pentru o femeie, Dior este "just perfect".

Cristina spunea...

eu m-am referit la lipsa de eleganta a trasaturilor ei naturale...nu la faptul ca n-ar fi ingrijita...prea "ingrijita" chiar...aspectul final fiind cel de tarancuta parvenita transformata in pitipoanca...in perfect acord cu intelectul "grosolan si necizelat"