sâmbătă, septembrie 8

Just perfect...

Daca as fi vazut rochia pe un umeras, nu i-as fi acordat prea mare atentie, deoarece este prea incarcata pentru gustul meu. M-as fi gandit imediat ca este o rochie ce maturizeaza, chiar imbatraneste. Sa par "cucoana" este ultimul lucru pe care mi-l doresc...Insa K Stewart, aflata zilele trecute la Festivalul International de Film de la Toronto(unde e prezenta pentru a promova pelicula On ther Road-trailer oficial-AICI), a accesorizat-o cu gratie, pantofi cuminti de culoare neagra, coafura simpla, pony tail, picioare de nota zece, machiaj putin mai accentuat decat de obicei, focus pe culoarea rubinie a buzelor (pentru ca frumusetea chipului sa iasa in evidenta, nu sa se stearga in concurenta cu maretia rochiei Zuhair Murad)
Later edit: eu sper ca R-Patz sa vada ce frumusica e si cat de rau ii pare si sa se impace cu ea:)

6 comentarii:

Unknown spunea...

Off rochita e frumoasa intr-adevar insa figura fetei nu mi-a transmis niciodata nimic. Mi se pare ca in orice impostaza are exact acceasi mimica.

claudia_mami spunea...

da ai dreptate pe umersa nu dai prea mare atentie cand vezi o haina ,doar dupa ce o probezi iti place .

Daniela Macsim spunea...

Chiar este o rochie superba!♥

Anonim spunea...

E chiar frumoasa, mie imi place mult de tot de ea, e drept ca nearanjata cam lasa de dorit dar pana la urma orice feme nearanjata, intodeauna lasa de dorit.

Dorina spunea...

Si eu am remarcat rochia asta si mi-a placut la nebunie.
Nu mi se pare batranicioasa, dimpotriva.
SI parca o facea pe Kirsten mult mai draguta decat de obicei.

Anonim spunea...

...si degetul mijlociu evidentiat... Cred ca nu sunt singura care stie ca aceste gesturi (mai mult sau mai putin) intamplatoare au o mare relevanta asupra starii pe care persoana in cauza doreste sa o transmita. In aceasta situatie cred ca fata ei era de ajuns..