luni, septembrie 3

Rexaline: serum Hydra Force+crema Hydra Dose

De data aceasta am de gand sa incep cu ce spune producatorul despre Rexaline, ca sa intelegeti din start  principiile dupa care a fost formulat si, implicit rezultatele asteptate. Asadar, serumul HYDRA FORCE-deoarece este primul produs aplicat dupa demachiere:

"Complexe Rexaline 5%
Texture : Gel fondant immédiatement absorbé par la peau
Le Complexe Rexaline
Combinaison synergétique d’Acide Hyaluronique fragmenté, d’Acide Polyglutamique et d’actifs essentiels botaniques (Gelée Royale, Ginseng…).
Le Complexe Rexaline corrige instantanément la déshydratation et procure un confort immédiat.
A long terme, le Complexe Rexaline stimule la synthèse de collagène et d’élastine pour visiblement diminuer l’apparence de la ride en la repulpant de l’intérieur.
Tout type de peau.
Testé dermatologiquement. Sans paraben."

Sticla serumului Hydra Force de la Rexaline este inchisa la culoare, are pipeta, mi-a fost drag sa folosesc un asa recipient vintage. Serumul intra rapid in piele, lasa o suprafata matasoasa si hidratata. Daca in privinta hidratarii, lucrurile stau bine, in privinta micilor riduri nu am observat nicio ameliorare in cele trei-patru luni(poate chiar cinci)cat am folosit Rexaline. De multe ori am folosit serumul fara crema(despre care voi scrie mai jos), deoarece am tenul mixt si ma simteam mult mai comfortabil asa. In cazul meu, Rexaline nu a "lucrat" decat ca simplu agent hidratant, nu am avut impresia ca sunt ingrediente inteligente care  lucreaza, cum spune producatorul, pentru a diminua aparita/prezenta ridurilor din interior spre exterior. Repet, in afara de hidratare, nimic nu mi-a lasat senzatia ca la nivelul dermei/epidermei se intampla si altceva si pot sa spun ca sunt extrem de atenta la schimbarile prin care trece tenul meu, deoarece la 40 de ani creste vigilenta.

Producatorii recomanda folosirea ambelor produse in acelasi timp, insa, dupa cateva incercari de acest gen, a trebuit sa ma las pagubasa, deoarece tenul meu se ingrasa mult prea repede. Asa ca am folosit fie serumul, fie crema Hydra Dose de la Rexaline , in functie de cat de uleios imi simteam tenul. Crema mi se parea destul de grasa, deci am folosit serumul cu mai multa placere. Efectul de hidratare este la un nivel bun, dar cel "repulpant" mi s-a parut anemic. De fapt nici nu l-am observat. Totodata, eu nici de  "efectul pe termen lung" nu am reusit sa ma bucur, deoarece imediat ce am terminat produsele, nivelul de hidratare al pielii mele a revenit la normal. Atata crema cat si serumul au avut acest efect atata vreme cat au fost aplicate zi de zi. Sau poate epiderma mea nu are deloc memorie. Nu as recumpara nici crema(234 lei), nici serumul(268lei).
"Complexe Rexaline 4%
Combinaison synergétique d’Acide Hyaluronique fragmenté, d’Acide Polyglutamique et d’actifs essentiels botaniques (Gelée Royale, Ginseng…), le Complexe Rexaline aide à corriger instantanément la déshydratation et procure un confort immédiat.
A long terme, le Complexe Rexaline relance et optimise les mécanismes responsables de l’hydratation des cellules.

Acide Hyaluronique + Acide Polyglutamique : Actifs hydratants et repulpants. Agissent en
 synergie pour inciter la peau à produire ses propres facteurs naturels d’hydratation.

Glycérine, Urée : Actifs émollients
Gelée Royale, Ginseng, Centella Asiatica, Portulaca Oleracea : Actifs essentiels botaniques anti-âge aux propriétés énergisantes et anti-oxydantes. Stimulent le renouvellement cellulaire.

Testé dermatologiquement. Sans paraben."


3 comentarii:

Carmen T spunea...

Ai incercat Advanced night repair de la Estee Lauder? Pt mine e sg ser de la care chiar vad o diferenta in privinta ridurilor fine si luminozitatii tenului
Mi-am cumparat si eu Rexaline pt ochi si nu m-a dat pe spate...cand i-am citit lista de ingrediente am cam inteles si de ce. Acidul hialuronic cu care se lauda crema si inca 2,3 ingrediente benefice erau pe la coada listei.In prima parte a listei erau niste emolienti si un silicon.Cred ca asta esituatia si cu cremele tale

adela sirghie spunea...

Din pacate, eu nu ma impac deloc cu Estee Lauder si imi este frica sa mai cumpar ceva de la ei. Am avut demachiante de ochi si mascara si mi-au umflat ochii, mi-au aparut cojite, a fost vai si amar...o saptamana a trebuit sa ma doftoricesc. Cred ca era in urma cu vreo patru sau cinci ani. De atunci evit Estee Lauder. Voi incerca Filorga.

adela sirghie spunea...

Nu as vrea sa crezi ca nu stiu ca Advanced Night Repair este bine cotat pe piata de gen, sau ca vreau sa te contrazic in vreun fel, dar eu am ramas cu frica aceasta vis-a-vis de Estee Lauder si nu cred ca voi scapa curand de ea.