joi, ianuarie 31

Nuxe-Teint Eclat Prodigieux

Inainte de Teint Eclat Prodigieux de la Nuxe, am folosit fond de ten clasic, in nuanta potrivita pielii mele deschise la culoare (By Terry si Guinot, ambele mi s-au potrivit, am si scris despre ele).  Teint Eclat Prodigieux a fost primit cadou si nuanta era deja aleasa cand a poposit pe masuta mea de toaleta: 02 Golden Radiance. Este de fapt, o crema colorata, care nu lasa deloc filtru gras si confera chipului o luminozitate aparte, care imi place foarte mult, mai ales ca aceasta nuanta noua(pentru mine) a aparut dupa foarte multa vreme in care am folosit ce era mai deschis si mai deschis, umbrind ici colo cu cate o pudra ceva mai aramie, cand credeam ca e nevoie de ceva mai mult.
La prima vedere, am crezut ca nu pot folosi asa ceva decat vara si doar daca imi propun sa stau la soare sau sa trisez cu autobronzant. Insa cand am incercat-o, am vazut ca pe piele se transforma frumos, era translucida si oarecum asemanatoare cu cea de la Dr Hauschka, una dintre favoritele mele.
Teint Eclat Prodigieux imbunatateste textura pielii, hidrateaza instantaneu si confera un aspect placut si sanatos epidermei. Are acoperire mica spre medie, pare insesizabila. Daca ai pete si mici imperfectiuni de acoperit, va trebui sa folosesti intai un corector, apoi sa omogenizezi. Intrucat lasa un aspect natural al pielii, a devenit una dintre favoritele mele chiar de la prima aplicare. O aplic cu buricele degetelor, cu miscari rapide si omogenizez cat pot de bine. Daca nu te grabesti, poti sa ramai cu dungi de la aplicare. Eu sunt foarte incantata si de nuanta, desi aceasta a fost principala mea grija in momentul in care am decis sa folosesc Teint Eclat. Am ajuns sa vad ca din cand in cand o mica schimbare este benefica si imi place mult aspectul pielii mele, putintel mai aurie.
Deocamdata, produsele Nuxe nu se mai gasesc in Romania, nu mai exista importator direct.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Candva aveau o crema pentru maini foarte faina. Am folosit-o ani la rand. Acum din cate stiu i-au schimbat formatul, sper ca nu si continutul. Reve de Miel se cheama si are aprox 75ml. Merge pe principiul "a little bit goes a long way" dar e foarte lejera si miroase foarte placut.

Un alt produs tot de la ei care mie mi-a facut bine este o masca termoactiva de curatare din gama Aroma-Perfection. Ei zic ca e pentru tenul mixt si gras dar eu am tenul mixt si uscat si mi-a mers super bine. Singurul cusur este faptul ca nu are decat 40ml si nu e chiar "a little goes a long way" dar merita toti banii.

Beauty Tested spunea...

Am folosit Nuxe Creme Fraiche de Beaute, formula light, si Nuxe Nirvaneesque. Mi s-au parut excelente. Imi pare rau ca nu mai gasesc produsele lor in farmaciile Centrofarm, sper sa le readuca altcineva in Romania, pentru ca sunt cosmetice de foarte buna calitate.

Anonim spunea...

Imi plac nuantele si eu tenul foarte deschis

Anonim spunea...

Se gaseste si in Romania http://www.pcfarm.ro/produs/1253/Prodigieuxhttp://www.farmaciastejara.ro/nuxe-prodigieux-eclat-crema-nuantatoare-01-naturala-p-5982.html-Teint-Eclat-01---Nuxe sau aici .M-ai facut curioasa in privinta ei,o pun pe lista!

adela sirghie spunea...

Probabil ca ceea ce mai gasim acum in farmaciile Stejara sunt ultimele ramasite, caci in acest moment nu mai importa nimeni Nuxe in Romania. Si mie imi pare rau. Am mai folosit o lotiune micelara si doua masti de fata, am scris despre ele anul trecut. Am avut si cateva esantioane din gama Reve de Miel, si acelea mi-au placut mult.

mada spunea...

am vazut ca cei de la aoro.ro aduc cateva produse nuxe ... si tot ei aduc si produse lierac care tot asa nu se mai importa ...

dar nu am comandat niciodata cosmetice de la ei, nu stiu daca sunt de incredere.

adela sirghie spunea...

@Mada: eu m-am ferit mereu sa recomand Aoro. Unii au cumparat si au fost foarte nemultumiti, altii au spus ca produsele li s-au parut ok. Per total, am concluzionat ca sunt mult prea multe critici...

Alexandra G. spunea...

incercati www.bathandunwind.com
livrare rapida, produsele ok