vineri, ianuarie 25

OPI EURO CENTRALE

Dupa ce luni de zile nu am mai avut vesti despre cand vor veni si la noi ultimele trei colectii OPI, iata ca In Romania au ajuns aproape toate deodata! Incepand de astazi, gasiti online si OPI Euro Centrale AICI, pe BeautySpell.




Lacul meu preferat din colectia spring 2013 este acest albastru senin, care seamana cu floarea de nu-ma-uita si care, intr-o formula sau alta, apare in fiecare primavara in vreo colectie. Aici se numeste You Are Such a Buda Pest:

Urmatoarele doua nuante sunt inspirate de Romania. Niciuna nu are cuvantul Romania sau Bucharest, insa inspiratia nu a venit, va rog sa ma credeti de la frunza simbol de tara,  ci de la vampiri. Denumirile alese de Suzi nu mi se par inspirate, dar haide sa ne consolam ca macar nuantele sunt frumoase. Prima este Vant To Bite My Neck?

A doua este My Vampire is Buff(adevarul este ca eu nu am inteles nimic din denumirile acestea...pur si simplu nu imi dau seama unde a vrut Suzi sa bata. Oricum, prea subtil pentru mine.
Intra AICI pentru a vedea si varianta mini de primavara, care contine urmatoarele nuante:
Can’t Find My Czechbook, Suzi’s Hungary AGAIN!, You’re Such a BudaPest, OY–Another Polish Joke!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Lacurile ca lacurile dar denumirile m-au distrat de minune :D
Pot denumi si eu gratis cateva nuante pentru cei de la OPI :))))

Orjen spunea...

"Vant to bite my neck" nici mie nu mi se pare nici amuzant, nici nu are vreo trimitere la nuanta, cred ca e pur si simplu o ironizare a accentului stricat al vampirilor din filmele puerile. Cat despre "My vampire is buff", aici e un dublu sens oarecum comic: "buff" inseamna atat musculos, cat si culoarea galben-maroniu pal, asa cum e oja.

adela sirghie spunea...

Eu cred ca aveam alte asteptari... denumirile pentru Ro, chiar explicate asa de frumos si calm de Orjen, imi par cam nesarate...

Laura spunea...

Nici mie nu-mi plac denumirile, aveau atatea variante frumoase si mult mai inspirate. Ca sa ne treaca supararea, Suzy ar trebui sa realizeze o colectie despre Romania cu niste denumiri si culori reprezentative.
In caz ca va realiza o astfel de colectie, sper ca nici una sa nu contina cuvantul "gipsy".

oana- monica spunea...

intresante nuantele,denumirile nu prea conteaza in general,pentru ca de obicei cand vine vorba de lacuri culoarea ne ramane in minte.

Beauty Tested spunea...

Preferata mea este I Saw...You Saw...We Saw Warsaw. Mi se pare fermecatoare acea nuanta de albastru!

adela sirghie spunea...

Oana-Monica: eu am comentat la denumirile corespunzatoare Romaniei, deoarece celelalte nuante din din Euro Centrale au capitalele: Budapesta, Praga, Varsovia. Toate sunt numite. Bucurestiul e singurul care nu exista. Not cool.
Pe noi ne-a lasat doar cu vampirii.
Dar nu e decat o mica observatie, pentru ca repet, aveam alt orizont de asteptare. Sigur, nu e mare lucru, il trec la random. Culorile imi plac:)

Teodora spunea...

:)))) Maxima faza cu "gipsy". Pe noi toata lumea ne asociaza cu ei deci n`ar fi de mirare. Pe de alta parte "Vant to bite my neck" este in opinia mea cea mai frumoasa nuanta. Ce nuante nu ai purta in general, Adela?

adela sirghie spunea...

Sunt cateva nuante de roz pe care eu personal le gasesc oarecum gretoase.
Nu as purta niciodata insa mani incarcata, nici unghii foarte lungi.

Claudia spunea...

totusi unde le gasim? ca pe beutyspell nu au pe stoc :(((((((((((

Claudia spunea...

totusi unde le gasim? ca pe beuatyspell nu le au pe stoc :(((((((((((

adela sirghie spunea...

@Claudia:eu am facut comanda la BeautySpell si mi-au trimis-o in cateva zile.