joi, iulie 11

Azi: turcoaz pe unghii, caci visez la Mediterana:)

Cand merg la manichiura, ma hotarasc greu, foarte greu asupra nuantelor. Prima oara mi-a atras atentia un galben intens, apoi un portocaliu, a urmat un verde intr-o nuanta gen iarba timpurie, albul de pe unghiile manichiuristei,  apoi acest turcoaz intens. Am ales turcoazul pentru ca nu l-am mai avut nciodata pe unghii. C'est bon pour le moral! 
Pozele au fost facute ieri, la inaugurarea Monroe, primul lounge de make-up&hair express din Romania. Se afla in zona Floreasca, vis-a vis de Rue du Pain. Interesant conceptul lor: poti intra la Monroe fara sa fi facut vreo programare in prealabil. De fapt nici nu exista programari acolo. Nu te-ntreaba nimeni, asadar: aveti sau nu aveti programare. Pai daca nu, sa vedem ce avem noi liber... Esti in zona, te duci, in 20 de minute e gata manichiura. Zona serviciilor e oarecum limitata, dar acest lucru apare ca necesitate, sa asigure fluxul : doar spalat- coafat (fara tuns si vopsit), manichiura, pedichiura, machiaj de zi si de seara, tratament facial rapid(fara curatare). Data viitoare cand merg la manichiura voi alege alb, nu l-am mai purtat din liceu, cand nu aveam voie decat alb sau lac transparent:)
Later edit: nuanta aleasa se numeste Vertigo, de la firma Melkior. Din pacate, nu este un lac rezistent...





15 comentarii:

alex_and_ra spunea...

Ce culoare frumoasa si ce bine se potriveste cu pielea ta!

Dana spunea...

Superba nuanta! Cat imi place de muuult! :) Adela, cum se numeste? e de la OPI?

merci!;)

adela sirghie spunea...

Nu, nu e OPI. Am ales ceva de la Melkior, caci nu stiam lacurile lor. Nu avea nume. Pur si simplu am ales turcoazul de la Melkior.

Butterfly spunea...

Ai ales o nuanta foarte frumoasa :*

adela sirghie spunea...

@alex_and_ra: ah, da, alb si turcoaz merg de minune. La un moment dat, aveam si un costum de baie turcoaz, l-am iubit foarte mult.
@Butterly: albul cum ti se pare?

Unknown spunea...

Frumoasă culoarea ! Îmi place !

cris spunea...

Ce frumoasa e culoarea! Se asorteaza perfect cu inelul :)

adela sirghie spunea...

C'est bon pour le moral:)

Hapi spunea...

O, da si eu visez la Mediterana!
Si-mi plac unghiile scurte!

MissBodescu spunea...

vai vai vai cum e turcoazul ala!!!

Alina Canura - Anghel spunea...

Foarte frumoasa culoarea, e preferata mea :D Si inelul imi place la nebunie!

Mihaela Mih spunea...

Foarte frumos! E super manichiura!
La fel ca si Hapi, consider ca unghiile scurte sunt foarte elegante si de bun gust. Adela m-a facut sa fiu mai deschisa in ceea ce priveste culorile ojelor si pentru ca o admir pe ea, am inceput si eu sa folosesc albastru, verde, etc. :) Legat de alb, arata neasteptat de bine pe unghiile manichiuristei. As fi fost reticenta la culoare daca nu as fi vazut exemplul. Cred ca e prima daca cand vad o manichiura alba care sa-mi placa.

adela sirghie spunea...

Da, acesta e secretul: unghiile sa fie scurte.

alex_and_ra spunea...

Adela, impulsionata de comentariul tau, acum stau si-l astept cuminte pe curierul care-mi va lasa pe prag zilele urmatoare un costum de baie turcoaz. Sunt si eu foarte alba si m-am hotarat sa fac din asta un atu, desi am fost complexata ani la rand. Multumesc pentru pont :)

adela sirghie spunea...

@Alex_and_ra: foarte buna alegere. Te rog nu uita sa imi spui cum ti se pare dupa ce il incerci. xoxo!