miercuri, aprilie 22

allure chanel

Luni,, la pranz, am cumparat din Austria, de la Douglas un parfum Allure de la Chanel. Ma rugase cineva din tara, pe motiv ca aici, in Bucuresti, parfumurile sunt foarte scumpe. Am vrut sa ii spun ca si la Viena sunt la fel de scumpe, apoi m-am gandit ca poate omul are dreptate, cei din tara poate au marit exagerat preturile la produsele de lux. Vroia sa ii iau Eau de Parfum, 100ml. Am dat pe sticla de la Chanel exact 114 euro. Vanzatoarea austriaca nu era deloc amabila, dragutza nici atat, era rujata prost, se vedea ca ii stau in gat esticii care au bani. Nici esantioane nu am primit. Apoi, cu punga albastra in mana, m-am gandit ca pretul este aproape la fel cu cel pe care l-ar fi platit in tara. Atunci unde este avantajul? De ce preferam totusi sa ne facem cumparaturile in alte tari? Si raspunsul mi-a venit extrem de repede in minte. Cu numai o saptamana in urma am citit in ziare ca sute de tone de parfumuri contrafacute au intrat in tara prin nu stiu ce vama. Iar cum Chanel face parte dintre firmnele care sunt extrem de solicitate pe piata parfumurilor de lux, e de la sine inteles ca cel care ma rugase avea perfecta dreptate sa vrea parfum de la Viena, desi cand i-am comunicat pretul nu i s-a mai parut tocmai o afacere. La Douglas in Romania ar fi platit 480 Ron.

4 comentarii:

SASHA spunea...

Foarte interesant materialul. Ma bucur ca exista in sfarsit un blog unde putem citi astfel de informatii foarte folositoare pt noi femeile :-) Astept cu interes urmatoarele materiale.

adela sirghie spunea...

multumesc pentru incurajari. sper sa gasesti lucruri interesante. Astept parerea ta si la viitoarele materiale

Gaby spunea...

Eu nu-mi iau parfumuri din România, tot din cauza preţului. Le cumpăr de la magazine online din SUA şi economisesc cam 100 de lei faţă de preţul de aici.

adela sirghie spunea...

buna Gaby si bine ai venit pe beautynews! Ma bucur ca un copil cand vad comentarii de la o noua cititoare! Te invit cu mare drag, daca iti face placere, sa participi si la cea mai noua rubrica a blogului. la Testimonials!
Mie mi-a fost mereu frica de comenzile on-line, fie ca este vorba de haine, fie cosmetice. Cum procedezi de fapt? Ai site-uri preferate si testate, presupun...