vineri, aprilie 24

crema de ochi


Una dintre prietenele mele investeste constant sume mari in creme, machiaje,parfumuri,tratamente corporale gen electrostimulare sau parafango. De curand insa am aflat ca pana la 28 de ani nu a folosit niciodata crema de ochi. Si cu ce te dai? am intrebat eu. Cu nimic, raspunde ea. Are creme de fata de la Estee Lauder sau L'Occitane, asadar investeste serios in intretinerea tenului. Si mi-am dat seama ca aceasta este una dintre greselile pe care le fac multe dintre noi. Pur si simplu uitam esentialul. Oricat de obosita ai fi, seara, dupa demachiere, trebuie sa te dai cu crema de ochi. Regiunea delicata din jurul ochilor este prima care se rideaza, este prima care trebuie ingrijita, este cea mai expusa datorita clipitului. Nu o sa vin aici cu argumente de genul stiti de cate ori clipim noi pe ora/zi/an/viata, insa daca pana acum nu ai cumparat crema de ochi, nu ai folosit sau nu ai avut chef sa te dai cu ea, este cazul sa o faci.

2 comentarii:

Alexandra spunea...

Eu am pleoapele ridate de pe la varsta de 21 de ani, insa nicio crema de ochi nu m-a multumit, pana am gasit una handmade, cu ingrediente naturale. Singurul minus e ca se strica efectiv in vreo 6 luni. Dar da, si eu sunt pro folosirii cremei de ochi, indiferent de varsta, pentru ca probemele tenului nu tin de varsta, ci de alti factori, iar tipul tenului se poate schimba oricand, indiferent de varsta.

adela sirghie spunea...

@Alexandra: da, dar daca esti tanara si nu ai probleme deosebite, eu cred ca un gel racoros si hidratant este suficient.