marți, decembrie 7

ADELA SIRGHIE, Mos Craciun si un nou si minunat giveaway de la Benefit

La rugamintea mea rimelata, Mos Craciun s-a dat de trei ori peste cap si a scos din sacul lui un nou giveaway Benefit, pentru ca fetelor care au scris pe blogul meu sa le revina repede repede zambetul pe buze. De data aceasta, Mos Craciun (care e mai mare si mai tare decat fratele Niculaie) are de impartit  sase cadouri pentru sase fete. La alegere, bineinteles. Iti alegi cadoul si ii spui mosului, intr-un comentariu, ce iti doresti de la Benefit, explici alegerea facuta in cateva cuvinte, te abonezi la Google Friend Connect si la newsletter-ul feedburner- prima casuta pe dreapta (ai grija sa validezi apoi pe mail contul, iar mailul tau trebuie sa fie bineinteles, real, nu inventat pentru aceasta ocazie). Acest giveaway va dura 14 zile si 14 nopti.
Bineinteles, fetele care au blog vor fi rugate, la fel ca si data trecuta, sa preia giveaway-ul cu poza, link si descriere,  lucru pe care cred ca il vor face cu placere, deoarece nimeni, dar absolut nimeni nu mi-a spus ca nu ii place Benefit si ca nu vrea sa participe la acest giveaway.
In cazul in care vor exista castigatoare din afara Bucurestiului, cadourile le vor fi trimise prin curier, iar fetele din Bucuresti vor fi invitate la Sephora Mall Vitan sa isi ridice premiile, la fel ca si data trecuta.
Daca am uitat ceva, mai adaug pe parcurs, acum m-am grabit sa fac acest anunt.
Le invit pe toate fetele sa participe, fie ca au blog fie ca nu, sunt curioasa daca cele care au participat si la primul giveaway vor avea aceleasi optiuni de cadouri:)
Vi se pare prea curand?
M-am gandit ca daca mai asteptam putin, va trece Craciunul.
Tu ce iti doresti de la Benefit?
So, again, Have fun, girls!

286 de comentarii:

1 – 200 din 286   Mai noi›   Cele mai noi»
extramicuta spunea...

te urmaresc cu numele de extramicuta.sunt si abonata la newsletter cu adresa de mail:roxanababaneata@yahoo.com. Am postat aici: http://extramicuta.blogspot.com/2010/12/giveway-by-adela-for-christmas.html si da imi doresc foarte mult blush-ul Coralista,de aceea o sa il cer tot pe acesta.Poate vine mosul si la mine:)

adela sirghie spunea...

Da, Coralista a frant multe inimioare:)

Dia spunea...

Am incercat din nou sa ma abonez prin mail pentru ca data trecuta n-am stiut ca trebuie sa primesc mail de confirmare si nu a functionat. :( Asadar m-am abonat prin mail si cu google friend connect te urmaresc cu pseudonimul Dia.
Ca si data trecuta, imi doresc foarte mult de la Benefit blushul Coralista pentru ca are o nuanta pe care o ador si care m-ar avantaja foarte mult. Ma impac bine atat cu nuantele de roz, cat si cu nuantele de roz piersica. Vreau sa-i spui Mosului ca am fost foarte cuminte si ma straduiesc din greu sa invat la scoala ca sa am rezultate bune si imi doresc mult un cadou de la el si din motive financiare nu cred ca voi reusi anul asta sa-mi cumpar produse de makeup cu toate ca imi planuisem, asa ca mi-ar face o mare bucurie un blush de la Benefit. E pretios cu ambalajul lui cu tot! :)
Multumim Adela ca te gandesti la noi si ca l-ai convins pe Mosu' sa ne faca o bucurie!
Te pup!

Dia spunea...

Te urmaresc prin mail cu d89diana yahoo com. Am uitat sa mentionez, scuze!

adela sirghie spunea...

Data trecuta au fost probleme cu mailul de confirmare-acesta trebuie validat, altfel nu se inregistreaza. Daca incepand de a doua zi nu primiti newsletter de la blogul meu, inseamna ca ati gresit ceva si trebuie sa repetati procedura +validarea mailului primit concomitent cu inregistrarea.

Bonnye spunea...

Ce mi-as dori de la Mos Craciun ar fi Confessions of a concealaholic din simplul fapt ca sunt adolescenta si asta cred ca spune tot:)).
Te urmaresc cu numele Bonnye, iar e-mail este bonnye_from_sweetland@yahoo.com
Multumesc pentru oportunitate!

came spunea...

Imi doresc Some kind'a gorgeous, pentru un ten impecabil. Eu sunt inscrisa la RSS pentru newsletter, daca trebuie sa ma inscriu si pe mail, let me know. Pe google friends te urmaresc cu nickname-ul nissie.Astept cu nerabdare tragerea la sorti.

adela sirghie spunea...

Nissie, eu ma refeream la newsletter-ul feedburner, prima casuta pe dreapta, e ok?

Ale spunea...

Te urmaresc cu numele Ale!si nu imi voi dori ce mi-am dorit data trecuta(parfumul pentru prietena mea) pentru ca pana atunci ii voi cumpara cu siguranta ceva dragut!
Deci nu-mi ramane decat sa imi doresc setul Some Beauty To Love deoarece pe langa faptul ca o sa am un Coralista full size voi putea incerca si alte produse in varianta mini Benefit pe care cu siguranta le voi iubi!

Dia spunea...

Eu am reusit de data asta sa ma abonez. Am confirmat si prin link-ul acela pe care l-am primit. Deci noutatile pot sa apara. :)

adela sirghie spunea...

Daca apare vreo problema cu abonarea la newsletter, lucru care s-a intamplat data trecuta, va rog sa ma anuntati din timp, sa remediem impreuna. Este vorba de newsletter-ul feedburner, prima casuta din dreapta blogului, imposibil sa nu o vedeti:)

Irynuk spunea...

Buna:*
te urmaresc cu numele Irynuk!
Sunt abonata la newsletter.Adresa de mail este petrisorelena60@yahoo.com.
Am postat pe blogul meu aici:http://irynuk-s.blogspot.com/2010/12/dela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Imi doresc mult Her Name Was Glowla pentru ca te ajuta sa iti faci un machiaj extraordinat si am auzit ca e foarte buna:X
poate vine Mosu' ca ma fost cuminte:D

Oana spunea...

Te urmaresc cu numele de Oanna :D + adresa de mail pnkoyster@gmail.com. Mi-as dori tare mult un blush si cel care cred ca mi se potriveste este Georgia. Nu am avut niciodata un produs Benefit si poate se indura Mosul si de mine anul acesta ;)).

Corina Maria spunea...

Buna ,te urmaresc pe GFC sub numele de foxy_kory iar adresa mea de mail este foxy_kory@yahoo.com .

Mi-ar placea la nebunie sa vina Mosu' la mine cu o trusa Her Name was Glowla deoarece mi se pare super!are cate putin din fiecare si cel mai important : are produse de foarte buna calitate!daca ar veni Mos Craciun la mine dar nu are sa imi dea trusa pe care o doresc , as fi fericita cu oricare alt setulet Benefit care sa cuprinda , la fel , mai multe mini produse! Iti multumesc , Adela , esti o scumpa ca faci cadouri atat de frumoase! iti urmaresc blogul cu mare placere !

Corina spunea...

hmmm...cred ca ar trebui sa ma reorientez profesional si sa lucrez la Sephora pentru a testa non stop produsele Benefit!!!le-am descoperit vara aceasta...and it was love at first sight! :) Cel mai mult mi-as dori Brow zings, pt ca sprancenele modeleaza expresia fetei.

PS: m-am abonat la newsletter+ google friend connect, desi oricum urmaresc zilnic blogul tau :)

Roxy spunea...

Hey!Te urmaresc cu numele de Roxy si sunt abonata la newsletter cu xheart_breaker_girlx@yahoo.com .Imi doresc tare mult setul Her name was glowla:)

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Raman la prima dragoste, Her name is Glowla din aceleasi motive pentru care mi-am dorit-o de prima data: contine aproape tot ce e nevoie (inclusiv mult laudatul Coralista), e practica si de calitate. Ce mi-as putea dori mai mult? A, sa o si castig, desigur!

Intrucat indeplinisem conditiile de abonare de la primul giveaway, cred ca totul este inca ok, iar despre acest concurs am scris aici:
http://septembriejoi.blogspot.com/2010/12/concurs-adela-sirghie-benefit-ii.html

In incheiere, iti multumesc, Adela, pentr sansa oferita si indiferent daca imi va aduce Mosul tau ce imi doresc sau nu, sper ca tu sa ai parte de ce iti doresti.
Chiar asa, tu ce ai fi ales daca ai fi participat la acest concurs?

Universitatea Craiova spunea...

buna adela !
te urmaresc sub pseudonimul sweet_cristi_anna , primesc newsletterul la adresa shop_mania_clothes@yahoo.com , care este de altfel si adresa mea, am pus o postare despre blogul tau pe blogul meu aici: http://fashion-beauty-life.blogspot.com/ .Asa , acum ce mi-as dorii eu sa castig ? Poi nu stiu foarte multe lucruri despre produsele acestea, insa cred ca mi-ar place o trusă superbă Urban Decay , scrie pe ea NAKED ;)).Multumim pt concurs.

Little Princess spunea...

Buna, Adela!

Te urmaresc cu numele Little Princess iar adresa mea de e-mail este mirunika_iloveu@yahoo.com


Mi-as dori ca Mosul sa imi aduca paleta Confessions of a concealaholic deoarece am cearcanele intunecate(cand ma privesti "de sus" se vad) si as dori sa incerc aceste produse ca sa imi mai stapanesc cearcanele..si am auzit lucruri bune despre paleta aceasta!

Te pup, Adela!

adela sirghie spunea...

@Cristiana: esti o draguta si o simpatica, dar din pacate ai nimerit la un alt concurs:)
La noi se da numai Benefit:)
Deocamdata, evident!

Anonim spunea...

Imi doresc Confessions of a Concealaholic, pentru ca am cearcane si vreau sa testez acest produs.
Sunt abonata la Newsletter si te urmaresc cu google friend connect cu acest nume , adresa de email nu doresc sa o las aici.

adela sirghie spunea...

e, nu e nicio problema, te cred pe cuvant:)

Unknown spunea...

Buna, multumesc ca, pt inca 2 saptamani pot sa visez ca voi primi un produs benefit. E greu , tare greu sa aleg intre confessions of a concealaholic si her name was glowla; la primul articol am visat o sapt acum e randul celui de-al doilea...deci m-am hotarat, dc am un pic de noroc vreau her name was glowla. Numele de follower e Oana, dar dc nu apare avatarul meu(nu stiu de ce)sunt bluonmyown. Sunt abonata cu email: bluonmyown@yahoo.com
vreau sa incerc un produs despre care sa zic wow si cand ajung in sephora in februarie cu primul salariu sa nu ma pierd in atatea alegeri si sa fiu hotarata asupra produselor. Multumesc, multumesc pt giveaway!

sorina spunea...

Buna,
imi doresc acelasi lucru ca si data tracuta, din exact aceleasi motive: "Her name was Glowla". Motive:Moon Beam, Coralista, culori de ochi foarte frumoase.
Te urmaresc cu numele sorina si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: nastase.sorina@yahoo.com

Anonim spunea...

:) mersi,voi lasa adresa in privat, daca va fi nevoie.
Super blogul tau, felicitari!

Ada spunea...

Buna!

Am participat si la concursul anterior, dar cum nu am reusit sa ma numar printre castigatoare, am zis sa imi incerc norocul si de data aceasta, poate imi va surade :)
Deci, ca si data trecuta imi doresc Her Name was Glowla :x deoarece este o trusa all-in-one si are tot ce-si poate dori o femeie: farduri, luciu de buze, blush (coralista in small size :x), mascara.
Nu am mai avut produse de la Benefit, pentru ca bugetul nu-mi prea permite, dar imi doresc din toata inima ca Mos Craciun sa-mi indeplineasca acesta dorinta :)

p.s. Multumim pentru aceasta noua sansa!
p.p.s. am postat pe blog :) http://itsallsorandom.blogspot.com/2010/12/adelas-new-christmas-giveaway.html

Anca spunea...

Te urmaresc ca Anca cu GFC

M-am inregistrat si prin mail, but i would like to keep it hidden ^^""

As dori foarte mult rimelul Bad Gal. De ce? Nu am incercat niciodata un rimel "de marca" si sunt extrem de curioasa cum este avand in vedere review-urile pozitive pe care le-am vazut. In plus rimelul este (aproape) singurul produs care il folosesc cu regularitate (spre deosebire de blush, i love Coralista too!).

Mosule ti-am lasat prajituri si lapte pe masuta, sa vii da? Altfel la anu iti las chestii stricate :))

Anonim spunea...

Eu o sa imi doresc altceva de data aceasta. :D.
Mi-ar placea sa imi aduca Mosul Her Name was Glowla, kit care mi-ar ajuta sa stralucesc de Craciun.

Am postat aici: http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2010/12/giveaway-adela-sirghie-il-cunoaste-pe.html

Sunt deja abonata la newsletter.( madda_ilade at yahoo dot com)

Diana P spunea...

Buna , m-am abonat la newsletter.

Draga Mos Craciun ,

Am participat si data trecuta dar nu cred ca am fost prea cuminte :) , de data aceasta promit ca voi fi.Imi doresc Sugarboomb de la Benefit pentru ca adoooor nuantele,si cred ca ar fi cadoul perfect de craciun pentru ca eu nu imi permit sa o iau :),imi palce sa-mi "sculptez" pometi,si cred aceste nuante s-ar potrivi perfect tenului meu.

Nu am blog.
Id: xd_dydy@yahoo.com

Bianca Ioana spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele de i_see_nashpa_people, iar la newsletter sunt abonata cu adresa de mail : i_See_nashpa_people@yahoo.com
Mi-ar placea sa castig setul Her name was Glowla,deoarece contine nuantele de fard pe care le folosesc cel mai des si care mi se potrivesc. :)
Nu am mai incercat produse Benefit pana acum,mi-ar placea sa castig, mi-ar face Craciunul mai frumos :)

Jade spunea...

Eu raman la optiunea de la concursul anterior, adica o pudra "Hello Flawless". Mi-o doresc fiindca nu am avut niciun produs Benefit pana acum si din review-urile pe care le-am citit, pudra asta face exact ce promite, adica ofera iluzia unui ten lipsit de imperfectiuni si in acelasi timp arata natural.

Jane spunea...

Ce-mi doresc eu din sacul ala frumos si stralucitor al Mosului pe care scrie Benefit?
Ei bine, ceva dupa care tanjesc de mult, dar pe care inca nu l-am incercat niciodata: setul Confessions of a Conceholic. :X

Motivul?
N-am fost binecuvantata de mama natura cu un ten perfect sau lipsit de cearcane, asa ca trebuie sa fac tot ce-mi sta in putitnta sa corectez defectul, nu? :)
Si ce mod mai bun de a petrece Craciunul decat stralucind? pe dinauntru, si pe dinafara ;)

Anonim spunea...

Buna, Adela!

Te urmaresc incognito de ceva timp, insa giveaway-ul de Craciun m-a facut sa ies din anonimat.
Din toate bunatatile despre care ne-ai povestit pana acum, imi doresc Her name was Glowla. Pentru Coralista, obviously, dar si pentru Bad Gal. Sunt addicted to mascara (cred ca am atins performanta de a-mi cumpara 5 sau 6 in aceeasi luna). :)

Am fost cuminte si am respectat pasii inscrierii, m-am abonat la feed burner si m-am conectat si prin GFC.
Acum il astept pe mosul :).
Multumesc pentru toate sfaturile bune si noutatile zilnice.

Lyanna spunea...

Imi doresc foarte mult sa incerc blush-ul Dallas pentru ca nu o sa am oprtunitatea de a il incerca prea curand :). Te urmaresc pe google friends cu numele de Lyanna si la newsletter mailul este: lyannapop@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna, Adela!

Te urmaresc incognito de ceva timp, insa giveaway-ul de Craciun m-a facut sa ies din anonimat.
Din toate bunatatile despre care ne-ai povestit pana acum, imi doresc Her name was Glowla. Pentru Coralista, obviously, dar si pentru Bad Gal. Sunt addicted to mascara (cred ca am atins performanta de a-mi cumpara 5 sau 6 in aceeasi luna). :)

Am fost cuminte si am respectat pasii inscrierii, m-am abonat la feed burner si m-am conectat si prin GFC.
Acum il astept pe mosul :).
Multumesc pentru toate sfaturile bune si noutatile zilnice.

Danielle spunea...

email: dddannuttzza@yahoo.com
Numele prin GFC: danielle
Her name was glowla imi doresc muuult :X

LazyCat spunea...

Buna Adela,particip din nou,poate de data asta sunt norocoasa:)
Am postat anuntul pe blog:http://anotherbeautyblog.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Mi'as dori Her Name Was Glowla.Toata lumea il lauda...de ce sa nu am si eu dansa de al incerca?:)
Te urmaresc cu:Gabriela si mail'ul meu:abiro2001@yahoo.com
Multumim pentru giveaway si chiar sper sa castig!ar fi un cadou minunat pentru ziua mea

simona h spunea...

Eu raman la 'vechea alegere' si anume 'her name was glowla' pentru ca este compact,contine tot ce ai nevoie pentru un machiaj si este la indemana,perfect pentru o persoana practica :)
te urmaresc cu numele simona h
m-am abonat la newsletter cu mailul serpentiness@yahoo.com

Fluturas euforic spunea...

Wow...Adela nu-mi vine sa cred, atat de rapiiiida esti, atat de darnica, mereu ne surprinzi.

Raman la aceasi idee, blush-ul Coralista! Mi-l doresc foarte mult. M-ai cucerit cu descrierea facuta. Poate de aceasta data voi fi mai norocoasa. Cristina

Te urmaresc cu pseudonimul : Fluturas euforic si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: fluturas_euforic@yahoo.com.

Te pup :*

esiak spunea...

buna.te urmaresc cu numele de esiak.la mail sunt inscrisa deja..:) imi doresc foarte tare "her name was glowla" e divin :x e tot ce mi-as putea dori....

esiak spunea...

am uitat sa zic adresa de mail: esiak20@yahoo.com :D merci

Anonim spunea...

Buna seara Adela! :*

It's very kind of you to give such purrrfect gifts for us! Ma intreb insa, cum ramane cu tine? Fiindca o faci pe Mos Craciun cu noi, sunt de parere ca si tu ar trebui sa primesti ceva deosebit de Craciun... Dar ca sa nu ma intind cu vorbaria si sa nu ma abat prea tare de la subiect, am sa fiu constiincioasa si am sa iti trimit datele mele.

Din pacate nu am blog, insa te felicit pentru al tau. Mailul meu este teh.key.e@gmail.com.
Te urmaresc atat de pe mail prin newsletterul la care m-am abonat, cat si din Google Reader.

Felicitari inca o data pentru tot ce faci, de la ideea blogului pana la cadourile pe care le oferi si sper sa ai parte de niste sarbatori de iarna superbe.

Si cum iar m-am abatut de la subiect, am si uitat sa specific ce imi doresc, si anume fardurile de obraz Sugarbomb sau orice alta trusa e binevenita. In fond, o fata nu are niciodata indeajuns de multe cosmetice. ( :"> )
Iar daca am tot vorbit despre mine, spune-mi draga Adela, tu... Tu ce iti doresti de Craciun?

xoxo,
Andreea.

Andreea's blog spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele de Andreea's blog,sunt abonata la newsletter cu adresa de mail brissu@yahoo.com,iar produsul pe care mi-l doresc este...Her name was Glowla pentru ca, este un kit care contine toate produsele necesare pentru a realiza un machiaj superb.
Am postat aici: http://andreea9123.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-impreuna-cu-mos-craciun.html

marina spunea...

buna! multumim inca o data pentru giveaway :)
dintre produsele Benefit cel mai mult ma tenteaza kit-ul her name was glowla are mai multe produse pe care as dori mult sa le incerc
sper sa fie cu noroc! Happy Christmas!

Unknown spunea...

te urmaresc cu p.tocuri
si cu mailul p.tocuri@yahoo.com
Draga Mosule, imi doresc TOT Confessions of a Concealaholic..(pana la capat:)) poate de data asta chiar am noroc si mi-l aduci. de ce? pentru ca il vreau de mor.:)) atat! Multumesc!

Unknown spunea...

….si cum “speranta moare ultima” fiind singura care imi duce asteptarile la extrem incurajandu-ma constant , optez ca si data trecuta pentru kit-ul Confessions of a Concealaholic . NIGHTY-NIGHT !

Anonim spunea...

Buna, multumim pentru sansa de a participa din nou... si poate Mosul ne va aduce ceea ce ne dorim... bine, numai unora... dar macar mai avem sansa. Optiunea mea a ramas aceeasi: Hoola Bronzer!
E-mail-ul meu este: deedee411h@yahoo.com
Link-ul catre postarea de pe blog-ul meu:
http://makeuplifestyleandbeyond.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Te pup!
Diana

daniela spunea...

hey...inca o sansa;)))bineinteles ca am sa aleg tot some kind'a gorgeous pt ca(nu stiu daca am zis)am un ten mai problematic...multumim adela:*

Madalina Turcitu spunea...

Buna Adela si multumim inca o data de concurs!
Am participat si la concursul de Mos Nicolae si imi voi dori si acum tot pudra Dandelion, daca la primul concurs nu o stiam acum am mers in Sephora si am vazut-o :D ca sa stiu ce imi doresc si mi-a placut, nu-mi schimb optiunea:)

Te urmaresc cu Madalina( un ochi albastru la poza), sunt abonata si la newsletter, blog de beauty nu am.

Te pup, o seara placuta!

Poofie spunea...

Bless you!You are far too kind!
Poate de data asta chiar voi castiga!

Te urmaresc sub numele de Poofie
Mail: pfhutz@yahoo.com

Ca data trecuta: Confessions of a Concealaholic !

Sanatate!:*

Alexa spunea...

Ma bucur foarte mult ca ne dai inca o sansa sa incercam produsele Benefit:)Sper sa fie cu noroc de data aceasta.Imi doresc acelasi set Her name was glowla,deoarece contine farduri neutre pe care le folosesc in machiajul de zi,dar si blushul Coralista pe care vreau neaparat sa il incerc.Mi se pare o trusa completa pentru a realiza un machiaz perfect pt. zi.
Iti multumesc si eu ca te gandesti la noi!:*
Cont google:AlexandradianaG.
Nume:ALexa
Mail:g.alexandra_91@yahoo.com

Alice wonders spunea...

Aaaa ce dragut! Te urmaresc prin GFC cu numele de "Alice.left", sunt abonata la newsletter cu mailul alice.left@gmail. com. Sa nu uit, imi doresc taaare mult setul Her Name was Glowla. A doua oara sa fie cu noroc:D

Adina Ilinca spunea...

tot crema You Rebel mi-o doresc! sper sa am mai mult noroc de data asta!:(
m-am abonat data trecuta la newsletter si GFC.
adresa de mail este ilinca1391@yahoo.com

Oana-Lucia M. spunea...

Vreau să ştiu înainte să îmi exprim dorinţa dacă e okay să îmi doresc un kit cum ar fi "Her name was Glowla" sau "Celebutantele" sau mai indicat ar fi un singur produs?Pentru că data trecută am fost lacomă şi mi-am dorit Celebutantele dar Moş Nicolae nu m-a onorat cu niciun cadou Benefit.Sigur am fost obraznica...aşa se explica nuieluşa din cizmuliţe *_*

Julie's Boutiq spunea...

Tocmai ce m-am intors de mall si am suspinat putin dupa Big Beautiful Eyes Pallete...

Insa altceva mi-a atras atentia de data asta, si anume Her Name was Glowla...poate de data asta am noroc.

Te urmaresc prin Julie's Boutiq si m-am abonat la newsletter cu j.lightboutique@gmail.com

Am postat anuntul de giveaway pe blogul meu http://lightboutique.blogspot.com

Natasa spunea...

Buna,
Grozav....imi plac concursurile si produsele benefit..ma bucur nespus de mult ca ai hotarat sa mai faci unul
eu te urmaresc cu numele de natasa,si sunt abonata cu adresa natasa_herself@yahoo.com.Spre fericirea mea am primit trusa confessions of a concealaholic de Mos nicolae,si acum cred ca mi-as dori sa incerc Dandelion , fardul de obraz

Anka spunea...

Buna!
Te urmares cu numele Anka.

Sunt abonata la Newsletter cu adresa de e-mail: ankablog@yahoo.com

Am scris despre acest concurs aici:
http://fashionbeautylifebyanka.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html

Imi doresc foart mult Confessions of a concealaholic deoarece am cearcane si as vrea sa incerc acesta paleta deoarece am auzit numai lucruri bune despre ea.

Multumesc pentru sansa acordata!

adela sirghie spunea...

sigur, puteti cere si kit-uri, la fel ca data trecuta.

Anonim spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Ana si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: ana@e-tel.eu.Am participat si la concursul anterior, dar cum nu am castigat, am zis sa incerc din nou :)
Data trecuta imi doream un blush.. intre timp am aflat exact ce nuanta ..imi doresc ca Mos Craciun sa-mi aduca un blush Sugarbomb sau Georgia.. sunt adoraile :)

Anonim spunea...

Si multumesc pentru inca o sansa! :)

Cristina Shopping Therapy spunea...

Prenumele meu este Cristina si te urmaresc prin GFC sub id-ul adrianaaa23. M-am inscris la newsletter cu ocazia giveawayului trecut, iar postarea de pe blog e urmatoare:
http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
La fel ca data trecuta mi-as dori foarte mult sa primesc trusa "Her name was Glowla" pentru ca are toate produsele de care as avea momentan nevoie. Motivul suprem insa il constituie existenta Coralistei printre produse, iar secundar as vrea foarte mult sa testez si High Beam-ul (care vine in varianta economica:)
Ar fi produsele perfecte pentru rutina mea zilnica, mai ales ca fardurile sunt pe placul meu.
mailul meu e acelasi: adrianaaa23@yahoo.com

MonicaG spunea...

Te urmaresc cu numele de MonicaG, sunt abonata la newsletter cu adresa nicole_moni_k@yahoo.com La fel ca data trecuta imi doresc kitul Confession of a Concealaholic deoarece am cearcane de cand ma stiu si inca nu am intalnit un concealer care sa mi le acopere; deasemenea tenul gras imi face destule probleme si am de acoperit ceva imperfectiuni.I want it, i want it, i want it so much. Succes tuturor fetelor!

Alexandra spunea...

Nu pot sa cred :x Multumim mult pentru sansa asta Adela :)
Te urmaresc cu numele Alexandra si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail : alexandra.kitty@yahoo.com.
Imi doresc foarte mult paleta Confessions of a Concealaholic.Sunt adolescenta iar cosuletele isi fac de cap pe fata mea si nici nu cearcanele nu stau f bine :( Deci cred ca paleta asta ar fi salvarea mea.

Andra spunea...

Buna Adela!

Mie imi face cu ochiul "Get Even Pressed Powder/blot away shine & discoloration face powder" in 02-medium.

Mi-o doresc tare, tare mult, pe de o parte pentru ca este un produs indispensabil tenului meu nazdravan, cu zona T problematica, iar pe de alta parte deoarece pudra lasa tenul catifelat, neted ...imaculat.

Pentru mine, este un "must" in etapa de finisare a machiajului, a carui longevitate i-o asigura, de altfel.

Cu numele "Yvonne" te urmaresc prin GoogleFriend; la newsletter sub abonata cu adresa: tinachriss3@gmail.com, iar blog nu detin momentan, nu m-am gandit sa creez unul... but "never say never". :)

Ma bucura enorm aceasta postare. Inca o data spun: Multumim, Adela. :*

giorgi5 spunea...

Buna Adela, eu imi doresc trusa Her Name was Glowla pentru ca are caten putin din fiecare, si cum nu am folosit inca produse Benefit, pot sa incerc mai multe.Te urmaresc pe GFR cu nick-ul giorgi5, si sunt abonata si la newsletter-ul tau.

Alice S spunea...

uau...Mos Benefit e foarte darnic si va umple inca 6 perechi de botine/cizme:)
Te urmaresc cu aceeasi adresa de mail pe GFC si newsletter: alice.salvetz@gmail.com
Si la fel ca data trecuta imi doresc pudra BluffDust pentru ca anul acesta am fost foarte ascultatoare:)

Jules spunea...

Buna, te urmaresc c numele de IULIA, sunt deja abonata la newslatter cu iulia.visan@gmail.com, nu am blog insa urmaresc :), imi doresc Confessions of a Concealaholic.

Adelina Eneșca spunea...

Te urmaresc sub numele AdelinaTomescu si sunt abonata la newsletter cu adresa tais379@yahoo.com
Cand mi-am verifcat mailul si am citit newsletterul cu noul concurs am fost foarte fericita! O noua sansa pentru produsele Benefit, ce veste minunata! Trusa pe care mi-o doream nu mai e pe site-ul Benefit , asa ca am ales trusa Confessions of a concealaholic pe care o consider "the Holy Grail" in momentul de fata pentru cearcanele mele. Iti multumesc pentru ca mi-ai facut seara mai frumoasa!

Hanna spunea...

mama, mama, mama.. alt giveaway! no waaay! waaay!! :D:D

il rog pe Mos Craciun, daca poate si nu se supara, sa imi aduca si mie un blush DALLAS, pentru ca am fost cuminte si ascultatoare, dar si pentru ca vreau sa pun in aplicare tot ce am invatat despre machiaj si conturatul fetei, cu ajutorul sau. daca totusi, uita sau nu reuseste sa ajunga la mine, vreau sa stie ca nu ma supar si ca mi-a daruit cele mai frumoase sperante si copilarii!

>:D<>:D<

ps. sunt deja follower si abonata, caci in fiecare zi caut sa vad noutatile postate :x

Adryana_p2008 spunea...

Buna, Adela! E minunat ca mai avem inca o sansa ;) Astept cu sufletul la gura. Te urmaresc cu numele de Adryana_p2008 si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: adryana_p2008@yahoo.com.
Pai, orice ar fi raman tot la paleta "Her name was Glowla", nu ma las pana nu e a mea :) Culorile fardurilor sunt minunate si, in plus, contine si minunatul blush Coralista, de care sunt indragostita! Felicitari pt. giveaway!

A.M. spunea...

te urmaresc cu A.M.S. si sunt abonata cu la.hanul.ancutei@gmail.com.
multumim pentru a 2-a sansa.
imi doresc trusa Celebutante-personal stylist makeup kit. imi place pentru ca are cate putin din toate si as avea ocazia sa incerc mai multe produse.
am postat despre giveaway aici:
http://anncutzasworld.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html

multumim!

Anonim spunea...

"ADELA SIRGHIE, Mos Craciun", iti multumim pt. noua sansa!:)
Te urmaresc via GFC cu numele IRINI.La newsletter sunt abonata, iar adresa de mail este urmatoarea: postelnicuirina@yahoo.com.
Si daca am si un pic de noroc mi-as dori Her Name was Glowla pt. ca e superba.

Bafta tuturor si pupici!
O zi minunata!

gabriela spunea...

Buna, ma bucur ca ne mai dai o sansa cu produsele benefit.
Te urmaresc cu numele: gabriela, e-mail: gabrielaflueras@yahoo.com,

Raman la "her name was glowla", deoarece are tot ce iti trebuie pentru un machiaj de zi - inclusiv blush-ul Coralista si mascara BADgal.
O zi frumoasa!

Ana-Maria spunea...

'Neata, Adela!
Tot cu Something About Sofia sunt in minte. :P Poate Mos Craciun e mai darnic si trece si pe la mine. :D

Pupici si mult succes tutuor!

Ana-Maria
http://bubbleofbeauty.blogspot.com/

Andreea spunea...

Buna Adela!

Multumim pentru noul concurs. Nici nu l-ai anuntat bine ca noi deja am sarit cu wish list-ul pe tine ;))!
Eu imi doresc de Craciun kit-ul Brow Zings:X. L-am tot admirat on line. Mi-e mila de mine sa ma duc sa il admir live...inca. I-am scris Mosului meu personal si el a zis ca pentru anul in curs am destule cutiute pe raft. Dar nu e adevaraaaat! Cutiuta pe care mi-o doresc nu e acolo... and i want it so bad...

All i want for Xmas is youuuuuu :))

Mentionez ca sunt abonata la newsletter(bineinteles!:), feedburner si te urmez pe GFC cu numele de Andreea.

Pupici!

p.s: Tu ce vrei sa iti aduca Mosu'?

Schumitza spunea...

am incercat din nou sa ma abonez, feedburner imi zice ca-s abonata dar ca mai trimite inca o data mailul de confirmare. si de ieri inca n-am primit nimic, poti sa verifici te rog? pe raluca_morariu2000(at) yahoo(dot) com

Schumitza spunea...

nah, ma bag si eu cum s-ar zice si daca este vreo problema cu abonatul sa-mi zici te rog Adela.

GFC: schumitza
E-mail: raluca_morariu2000(at) yahoo (dot) com
am postat aici http://cutiacucosmetice.blogspot.com/2010/12/particip-adela-sirghie-e-si-mos-craciun.html

Si spre deosebire de data trecuta am mai facut research si cred ca pe primul loc se afla Legally Bronze, mai ales ca-s destul de alba la fata si mi-s dori un healthy glow. Cum am fost bolnava in ultima vreme nu stiu daca este in Sephora (febra, stat in casa, chestii de genu) asa ca scriu si optiunea numaru 2: Some Beauty to Love. Uff, sper sa castig sa ma mai scoata din rutina pat, medicamente, somn. :D

Alina spunea...

Buna, te urmaresc cu numele Alina.
Mi-am schimbat optiunea, de la Coralista la Her Name Was Glowla.
Nu am avut ocazia sa folosesc produse Benefit. Imi doresc mult paleta deoarece pot sa incerc mai multe produse iar 'cireasa de pe tort' este blush-ul Coralista pe care mi-l doresc de mult timp.
Sarbatori fericite!

Geisha spunea...

Ieeei ce ne bucuram toate ca Mos Craciun te-a ascultat:)
Initial mi-am dorit altceva, dar nu stiam ca "e voie" sa imi doresc "her name was glowla" Acum te urmaresc cu numele de JulyaSan (initial era julya, dar mi-am schimbat).
Multumim inca odata ca l-ai convins pe Mosul sa ne faca inca odata o bucurie.

Maria spunea...

Ma surprinzi mereu,bravo tie! Te urmaresc cu numele de Maria,sunt deja abonata la newsletter cu adresa de mail: maria_cleja@yahoo.com M-am documentat, si imi doresc setul Her name was Glowla, pentru ca s-ar potrivi manusa tenului meu. Multumesc, te pup.

Geisha spunea...

Scuze, acum vad ca ma arata cu Geisha...:) Inainte te urmaream cu Julya acum cu Geisha :)

dana spunea...

Multumim pentru faptul ca ne mai acorzi o sansa, noua celor multe, care ne dorim cate ceva de la Benefit! Darnic Mosul, anu` asta!

Asadar, eu raman la prima optiune: Her name was Glowa. Imi doresc acest kit pentru ca are niste culori divine la farduri, pentru ca as putea incerca mult laudatul coralista si nu in ultimul rand, pentru ca are cam tot ce mi-ar trebui pentru un machiaj.

Indeplinesc conditiile:
1.te urmaresc prin gfc cu Dana Savin
2. cu acelasi nume sunt abonata prin mail
3.nu posed blog

So, multumiri inca o data!
Succes tuturor! :)

Cornelia spunea...

Buna Adela!
Ce surpriza minunata am avut dimineata cand am vazut concursul!! Raman consecventa si imi doresc de la Mos Craciun casetuta magica big beautiful eyes :)
Nu prea am eu noroc insa de Craciun se intampla minuni :)

Cornelia.

P.S Te urmaresc cu stefancornelia2004@yahoo.com ,nu am blog (inca)

Madalina spunea...

Adela, cate surprize frumoase ne faci tu noua!!!
Acum ca scrisorica va fi pt Mos Craciun, care din cate stiu eu e mai darnic decat Mos Nicolae, ii voi cere setul Some Beauty to Love :) Prima data ii cerusem "doar" Coralista, dar era Mos Nicolae ;)
Sper ca de data asta sa vina Mosul si la mineeeeeeeeeee.

xoxo

Roxana Mandeal spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Roxana Mandeal si primesc newsletter-ul pe adresa rockssy2002@yahoo.com.
Eu nu mi-am schimbat optiunea. As alege tot setul Her Name Was Glowla, contine exact nuantele de farduri pe care le folosesc in fiecare zi. Sper ca de data asta o sa am mai mult noroc, mi-as dori foarte mult sa incerc produsele Benefit.

Dorina spunea...

Te urmaresc cu numele Dorina, iar la newletter cu adresa rogeritza@yahoo.com.
Am postat despre giveaway aici:
http://anotherside-dorina.blogspot.com/2010/12/giveaway-adela-sarghie.html
Raman constanta si imi doresc de la Mos Craciun tot paleta Confessions of concealaholic.
Sper sa am mai mult noroc de aceasta data.
Multumim pentru giveaway!

Dana spunea...

Buna,
Te urmaresc cu numele de Dana si sunt abonata la newsletter cu mail idanyella@gmail.com

Mi-as dori de la Mos Craciun setul "confessions of a concealaholic".
Nu am folosit nici un produs de la Benefit, dar poate Mosul imi aduce setul pe care mi-l doresc :)Multumesc Adela!

MooNy spunea...

Helou, te urmaresc prin GFC cu moony214, newsletter vanzarehainute via gmail si imi doresc muuult de tot Her Name Was Glowla. Lots of goodies in that little thing!

Diana spunea...

Din nou,imi doresc balsamul pentru fata dr. Feelgood

Unknown spunea...

Bunaaaa ! ESTI GROZAVAA <3 !
Inca putem visaaa la un produs Benefit.
Sunt Elena din Galati si am participat la concurs si de Mos Neculaie.Acum,am sa-mi doresc altceva de Mos Craciun. Her name is glowla e superb,imi place foarte mult ca are tot ce trebuie.Poti sa-l iei oricand dupa tine.Si are niste culoriiiii foarte frumoase ! <3
Te urmaresc si pe google si pe email.
Sper sa fiu mai norocoasa de data asta.Te puup ! :*

Deena spunea...

Draga Adela (era sa scriu draga Mos Craciun),
Te urmaresc ca diana_otoiu(deena) si sunt abonata si la newsletterul tau. Mi-am anuntat si de data asta cititoarele despre giveaway-ul tau(de parca ar mai fi nevoie.:)).oricum stie deja TOAAAATAAA lumea).Fiindca data trecuta Mos Nicolae m-a ocolit il rog acum pe Mos Craciun sa imi aduca un blush Coralista pe care il visez de multa vreme. Am eu o presimtire ca ar inlocui cu spor blush-ul meu favorit coral pe care l-am consumat aproape de tot(incredibil, nu??).Asadar ar fi numai bine de Craciun sa primesc unul nou si mai bun...Pune-mi o vorba buna la Mosul te rog:)

Alexandra Clepsa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adriannae spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Adriana, iar la newsletter m-am abonat cu adresa adryanne04@yahoo.com .
Produsul meu preferat Benefit este Confessions of a Concealaholic. De ce? Pentru ca desi imi plac machiajele extravagante si ma relaxez facandu-le, in ceea ce ma priveste, am mizat mereu pe naturalete. Bineinteles, cu un mic artificiu: un highliht, un tus fin, si un blush care sa imi contureze pometii. Look-urile mai elaborate prefer sa le las pentru ocazii cand lucruri de acest fel sunt...imperios necesare. De ce vreau kitul? Pentru ca primerul, si concealerul mi-ar face viata mult mai usoara (exagerez desigur :D), si cred ca mi-ar completa machaijul, avand in vedere ca am cearcane si mai nou, cosuri mai rau ca in perioada de glorie aka pubertate. Si, pe langa asta, oricum i-am promis mosului ca o sa fiu cuminte.

Anonim spunea...

Data trecuta n-am participat si mi-a parut tare rau. Te urmaresc cu simonik2012 iar adresa cu care m-am abonat la newsletter este simonik2012@yahoo.com. Am anuntat si pe blog giveaway-ul. Eu imi doresc f tare blush-ul Coralista, trebuia sa mi-l cumpar, dar cum de doua luni sunt in "focuri" cu un credit prima casa, si ne-am gasit casuta, din pacate tot bugetul meu de beauty s-a dus pe un taxe notariale :(( :(( :((. Nu-mi pare rau, fiinca stiu ca apartamentul nostru merita fiecare efort, insa si obrajorii mei de bebe de 2 ani merita ce-i mai bun :).
acum pe bune, cum sa ceri 3000 lei taxa notariala pt autentificarea unui contract de vanzare cumparare??? Cum??? S-au dus pe apa sambetei zeci de blush-uri Coralista o data cu taxele astea :D.

albastrikmik spunea...

BUNA,te urmaresc cu numele albastrikmik,m-am abonat la newsletter cu adresa de mail: miha_blue4you@yahoo.com.Am postat aici despre concurs: http://irreversible-by-albastrik.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-adela-sirghie-si-benefit.html .Daca castig,imi doresc ca si data trecuta Laugh With Me LeeLee pentru ca mi-l doresc foarte mult si nu am posibilitatea acum sa il cumpar,plus ca singurul parfum de firma care il am e pe terminate asa ca ar fi cadoul perfect de mos craciun.Multumesc,poate de data asta o sa fiu mai norocoasa,pupici.

Roxana spunea...

Buna Adela !
Te urmaresc cu numele de rozza si m-am abonat si la mail cu mailul rozza283@yahoo.com

Ca si data trecuta, voi cere de la Mos Craciun Confessions of a Concealaholic, pentru ca deh, sunt clasa a12a, iar asta inseamna mult stres, deci nopti nedormite sau dormite prost => cearcanele. Am incercat eu sa le mai acopar, dar tot ochii aia buhaiti ii am, asa ca pentru mine, ar fi cel mai frumos cadou de Craciun!

Mos Craciun, I hope you can hear me!

dedeea spunea...

Buna Adela:) Te urmaresc cu numele Dedeea si sunt abonata cu adresa de mail:adisor68@yahoo.com
De asemenea am postat pe blogul meu despre acest concurs:
http://dedeeasclothes.blogspot.com/2010/12/nu-stiu-de-ce-pana-acum-nu-am-avut.html
Imi doresc foarte foarte mult sa incerc setul Her name was Glowla.Poate vine si la mine mosul de data asta::o3

claudia spunea...

buna adela...ai avut dreptate cand ai zis ca toata lumea vrea cel putin un item benefit :). eu una imi doresc Celebutance, pentru ca are tot ce mi se pare mie super la benefit ;). te urmaresc cu numele claudia, am reusit sa ma si abonez la newsletter , iar adresa mea este anissyaclaudia@yahoo.com. bafta fetelor si un mos generos pentru toate !

Unknown spunea...

multumim pentru okazii:X!!
te urmaresc prin gfc cu numele de :katie_589,sunt abonata la newsletter cu mailul:katie_589@yahoo.com..
si imi doresc din nou:))foare mult "confession of a concealaholic":D

andreeaC spunea...

imi doresc de mult timp "Some kind'a gorgeous",poate moshul imi va face o surpriza placuta anul acesta!te urmaresc de foarte mut timp dar nu eram abonata,deh..e un inceput pt toate.numele cu care te urmaresc este andreeaC,mail alexe_andreea2000@yahoo.com.mult succes tie si fetelor!

Unknown spunea...

Te urmaresc prin GFC cu indramcryan si sunt abonata la newsletter cu indramcryan@yahoo.com. Imi doresc tare mult trusa Her Name Was Glowla si motivele sunt foarte simple: Coralista si Bad Gal, produse pe care de mult timp vreau sa le incerc.
Sper sa nu ma ocoleasca Mos Craciun! ;)

simi_for spunea...

Buna, wow inca o sansa, multumim!!
Sunt abonata la newsletter cu e-mail-ul:simi_for@yahoo.com si te urmaresc prin GFC sub numele:simi_for.
Asa cum am mai zis si data trecuta, mi-as dori Confessions of a concealaholic, cred ca mi-ar fi de mare ajutor, rolul de mamica nu-i tocmai usor, dar e placut :P

Annamaria spunea...

Draga Mos Craciun,

Daca ai delegat-o pe Adela sa se ocupe de cadouri, atunci roag-o sa gandeasca si la mine, de data asta, si sa arunce o parte din minunatiile din sacul Trademark Benefit®, pe hornul meu! A trecut ziua mea si Mos Nicolae m-a ignorat complet! :) Asta e norocul, ce sa-i faci...

Am studiat mai bine problema si imi voi schimba alegerea, pentru ca am descoperit setul "The New Annie Collection" care imi pune ochii in evidenta mai bine (are nuante mai inchise si tari).

Sunt inscrisa la newsletter-ul 'beautynews by adela sirghie' cu adresa annamaria_ionascu@yahoo.com si annamaria.ionascu@gmail.com, m-am
inscris la persoane interesate prin Google Friend Connect cu numele Annamaria. Nu am blog.

14 zile si 14 nopti de acum inainte o sa ma rog la ingeras..poate de data asta Mos Craciun va fi generos si cu mine! :)

Cris spunea...

Buna! Sper ca de Craciun random.org sa ma iubeasca mai mult. Eu imi doresc (ca si data trecuta) kit-ul Confessions of a Concealaholic pentru ca ma confrunt cu niste cearcane oribile..si sesiunea care se apropie sigur nu o sa ma ajute prea mult sa scap de ele.

Te urmaresc cu numele Cris pe GFC, iar adresa de mail cu care sunt abonata la newsletter este: neith4u (at) yahoo (dot) com.

Adriana spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele de Adriana, mailul meu este adriana_cavaleru@yahoo.com.Deoarece nu am avut norocul de a ma numara printre castigatoare cel mai mult imi doresc kit-ul Confessions of a Concealaholic pentru ca am cearcane care imi fac fata sa para obosita.Multumesc din nou pt sansa!

Georgiana spunea...

Draga Adela, asa cum ti-am scris si data trecuta, te urmaresc cu numele YellowJade si m-am abonat la newsletter cu adresa yellowjade23@gmail.com. Primesc zi de zi postarile, deci abonarea e valida. Din cate am citit pe blogul tau despre Benefit, imi doresc enorm sa le incerc produsele si cea mai mare tentatie pt mine e paleta Her Name Was Glowla. Mi se pare ideala pt ca are in ea tot ce am nevoie pt machiaj, in exact nuantele pe care le folosesc cu maxima placere, zi de zi. Adaug un fond de ten si am tot ce imi trebuie pt make-up complet, tineresc si fresh :) Coralista e absolut superb, iluminatoarele mi le doresc de mult,iar despre rimel iarasi am citit multe, doar de bine. Cred ca as sari in sus de bucurie 3 zile daca as avea norocul s-o castig, mai ales din partea ta si a Mosului :) Te pup!

Butterfly spunea...

Buna, multumim ca ne rasfeti cu 6 premii de data aceasta, cine stie poate mos Craciun ma iubeste mai mult :))
Te urmaresc cu numele de Butterfly, newsletterul il primesc deja de data trecuta, deci e validat, produsul pe care mi-l doresc este acelasi, adica "Her name was Glowla", iar postarea pe blog este la http://butterfly9999.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
xoxo

Andreea spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Andreea si sunt abonata la newsletter cu adresa maracineadnreea@gmail.com...Eu imi doresc de la mosu' blush-ul Georgia pentru ca imi face de mult cu ochiul...

Anonim spunea...

Buna Adela,te urmaresc de acum 1 an si citesc toate postarile tale cu foarte mare placere.M-am abonat acum insa,pentru ca am decis sa-mi "iau inima-n dinti"si sa-i spun Mosului, sau mai bine zis Craciunitei Adela ce imi doresc de la Benefit.este vorba de Kit-ul Some Beauty To Love.Gentuta kitului este absolut adorabila,iar produsele sunt exact cele pe care as dori sa le incerc de la acest brand.nu am avut nici un produs Benefit pana acum.
Le urez mult Noroc si celorlalte participante!
Multumim Adela pentru aceasta oportunitate!
adresa e-mail:cadmeea_maya06@yahoo.com,
numele GFC:Cristina Elena

cricket spunea...

Buna Adela,

E prima data cand iti scriu (e prima data pe un blog de beauty de altfel, prin tine am descoperit lumea aceasta...), iti citesc blogul de prin septembrie si tot cam de atunci am descoperit produsele recomandate de tine (ex. samponul Yes to Tomatoes pt care iti multumesc mult).

revenind la giveaway-ul pe care-l organizezi (tot un first pt mine aceasta participare), mi-as dori trusa de machiaj Celebutante de la Benefit deoarece contine mini-produse pe care mi-as dori sa le incerc mai intai pt a ma hotari apoi care ar fi mai potrivit pt a-l folosi si in varianta full-size (lipstainul Benetint si iluminatorul High Beam sunt in topul preferintelor mele). Sunt si foarte fain ambalate toate produsele din acest brand si cu denumiri atat de amuzante. Te urmaresc cu numele cricket iar adresa de email este dorina_moisa@yahoo.com. M-am abonat si pe Google Friend Connect (sper ca e ok pt ca e prima data cand le folosesc si nu stiu exact daca am parcurs corect toti pasii).
Multumesc pt ocazia asta minunata de a participa si castiga un cadou atat de deosebit. O zi frumoasa!

Anonim spunea...

Ce mi-as dori cel mai mult de la Benefit? Setul "Her Name Was Glowla" pentru ca e perfect pentru un machiaj natural si contine tot ce-mi trebuie pentru a-l efectua. In plus, il pot lua cu mine in poseta oriunde.
Aici am scris despre giveaway: http://clarra.wordpress.com/2010/12/09/mos-craciun-vine-tot-de-la-adela-si-benefit/
Te urmaresc sub numele flori corpaciu :)

andreeabacau spunea...

Daca Mos Nicolae nu a vrut sa-mi aduca trusa Her Name was Glowla,sper ca Mos Craciun sa fie mai darnic,fiindca ador aceasta trusa are exact ceea ce imi trebuie.
Te urmaresc cu numele de andreeabacau
Am postat pe blog http://andreeabacau.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Sunt abonata cu yadydeea_....

Amalia spunea...

Buna
Te urmaresc sub numele Amalia si sunt abonata cu metropole_insomnia@yahoo.com la newsletter-ul tau
Iata si link-ul cu postarea despre giveaway: http://amalia-girlytalk.blogspot.com/2010/12/christmas-giveaway-by-adela-sirghie.html
Cred ca raman la Her Name was Glowria

Mihaela Pojogu spunea...

Te urmaresc cu numele: Miha.ela
abonata: mihaela.mihordea(@)gmail(dot)com
Postare:
http://arianasshop.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html

Optez pentru: Some Beauty To Love .. i have some dreams with that blush, perhaps will be more then a dream :D

laura_3 spunea...

Buna, te urmaresc cu numele laura_3 si sunt abonata la newsletter cu adresa laura_3se@yahoo.com. Ca si data trecuta mi-as dori sa castig paleta Her Name was Glowla, pentru ca imi doresc sa incerc celebrele coralista, high beam si badgal lash mascara.

Unknown spunea...

buna Adela,am indeplinit toate conditiile si de Mos Craciun imi doresc cel mai mult Confessions of a concealaholic :)

Monica - Pisica albastra spunea...

YEEEY! o noua sansa! Mosule, ce generos esti!
si da, ca sa-ti raspund la intrebare: optiunea mea pentru cadoul Benefit a ramas neschimbata: I want Glowla! :))
Glowla all the way!
te urmaresc ca the_blue_cat si-s abonata si la newsletter (rheea_taiki[at]yahoo[dot]com)
now fingers crossed! :)

micaela_neagu spunea...

Buna,
nu stiu de ce nu reusesc sa postez. Oricum, am primit de la Sotu' smokin' eyes ;-))) Dar cum am ajuns in Sephora pentru a-l ajuta pe Mos...mi-a ramas gandul la mai multe produse, subtile si cu un efect extraordinar totusi, cochete si cu un aer deosebit; Deci, Mos Craciun, as vrea some beauty to love, apoi confessions, apoi girl meets pearl, apoi dr feelgood, apoi her name was glowla. Si pot recita cate ceva pentru fiecare.
Sunt abonata feed si GFC cu micaela_neagu.
Pupi

Madutza spunea...

Buna, Adela draga! Multumim pentru noul giveaway, toata lumea merita o a doua sansa :)
Eu imi voi pastra optiunea de data trecuta: imi doresc enorm balsamul "POREfessional". Am avut ocazia sa-l testez si m-a uimit sincer, efectul de "stergere" exercitat asupra porilor dilatati (de pe nas si de pe pometi, in cazul meu) e vizibil instant! Momentan, e mult prea scump pentru bugetul meu, asa ca sper din suflet sa mi-l aduca Mosu'! :D
Sunt inscrisa deja la newsletter si la followers.
Pupici!

Andreea spunea...

Buna Adela! Multumim pentru aceasta oportunitate!
Am facut postarea acestui giveaway aici,pe blogul meu:
http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/va-veni-din-nou-mos-benefit.html

Te urmaresc de aproape vreun an de zile cu numele Andreea.
Pupici!

Andreea spunea...

Buna din nou si scuze de dublu post,am pus un banner pe blogul meu cu directionare catre postarea giveaway ului tau Benefit!
Pupici!

Zuzele spunea...

Eu mi-as dori o pudra Hoola!
Am mai citit la tine pe blog despre pudrele Benefit si spuneai ca esti foarte incantata, dar eu vreau sa ma coving pe pielea mea :) Asa ca Mos Craciun ar fi bine sa nu ma lase nepudrata in iarna asta :)

Zuzele spunea...

http://divadecarton.blogspot.com/2010/12/hoola-tan-by-benefit.html

:)

Alexandra A. spunea...

Te urmaresc cu numele de Sandra. Sunt abonata la newsletter cu adresa just_allexandra@yahoo.com. Aici am scris despre concurs: http://subjectivebeauty-reviews.blogspot.com/2010/12/tu-i-ai-scris-lui-mos-craciun.html

,,Draga Mosule,
Anul acesta este ultimul an de liceu, sfarsitul unei perioade frumoase, cu atat de multe amintiri. Partea cea mai frumoasa insa, este faptul ca aceste amintiri se scriu in fiecare zi, cu fiecare zambet, fiecare test, fiecare incruntatura a vreo unui profesor suparat de prostiile noastre de copii de 18 ani. Uneori facem si poze, poze ce tin sa precizez, vor ramane dovada nepotilor si stranepotilor, si se cade sa fim toti frumosi si proaspeti, cu un ten semanand cu orice fruct iti vine in minte(piersicuta, fragute ..si altele, doar capsuni NU!) Si iata ca eu sunt o capsunica, cu tenul meu cu pori dilatati...asa ca anul acesta nu imi doresc multe, imi doresc doar the POREfessional.
Pentru ca felul in care aratam se reflecta si asupra starii noastre de spirit, mi-as dori ca in acest an, si de fapt mereu, sa fiu mai vesela, mai increzatoare in mine si in frumusetea mea naturala!

Cu drag,
Sandra

Gingerrr spunea...

Buna Adela! :)
Iti urmaresc blog-ul cu numele Gingerrr
Sunt abonata la newsletter: honey_wrap@yahoo.com
Am postat despre giveaway aici: http://rochii-de-ocazie-ro.blogspot.com/2010/12/un-nou-giveaway-benefit-by-adela.html
Mi-as dori acelasi lucru ca si data trecuta: setul "Her Name was Glowla", pentru ca imi plac tare mult culorile si mi-ar placea sa incerc si blush-ul Coralista, am auzit doar cuvinte de lauda despre el, iar setul contine si acest blush.
Multumim pentru giveaway!

Andra T. spunea...

Buna, Adela>:D< Revin pentru ca nu aveam cum sa nu particip la acest giveaway. Te urmaresc cu numele de Andra T., si sunt abonata la newsletter cu adresa de e-mail : andratugmeanu@yahoo.com

De asemenea, am postat si despre acest giveaway aici: http://andratugmeanu.blogspot.com/2010/12/mos-craciun-si-un-nou-si-minunat.html


Raman la aceeasi alegere ca si data trecuta, insa cu cateva precizari. Mi-am dorit Beauty in a box dupa ce am dat un search pe google si m-am documentat. Insa, nu sunt din Bucuresti ci din Curtea de Arges, iar aici nu exista Sephora, din pacate. Nu am cum sa ajung nici intr-un timp atat de scurt intr-un alt oras, asa ca nu am cum sa verific daca exista aceasta trusa. Daca imi poti da tu detalii, astept. Daca nu, si in cazul in care am norocul sa castig insa trusa nu este disponibila, aleg Some Kind-A Gorgeous.

Mi-as dori aceste produse pentru ca sunt convinsa ca ar fi perfecte pentru tenul meu cu probleme.

Sper doar ca mosul sa vina si la mine, pupici

anaioana_ciceoi spunea...

Hello! Si mie mi-ar placea Confessions of a concealaholic sau macar Erase paste. Evident, tot cu cearcanele ma lupt si eu:( si am auzit lucruri destule de bune despre paleta asta. Asa ca Mos Craciun, te astept cu remediul pentru cearcane:).

Anonim spunea...

Draga Adela! Multumim pentru generozitatea ta! Particip entuziasmata si la acest giveaway (am participat si la cel de Mos Niculaie)! Mi-as dori ca Mos Craciun sa-mi aduca in dar "Her Name was Glowla"...nu am folosit pana acum nici un produs de la Benefit si din acest motiv, daca voi avea norocul sa castig, te-as ruga pe tine Adela sa-mi sugerezi ce produs de la Benefit ar trebui sa-l incerc negresit!!!
Te urmaresc prin GFC cu numele munteanuluiza si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail munteanuluiza@yahoo.com
Multumim din suflet si succes fetelor!

Sissy spunea...

Buna Adela,
Complimente pentru frumosul tau blog! ...de fiecare data cand il citesc e ca o evadare din nebunia de la birou..evadare in lumea minunata a lucrurilor care ne fac viata mai stralucitoare, mai glamour. Legat de produsele benefit, iti multumesc deoarece am aflat de ele de pe blogul tau. Am citit review-ul despre "Some kind-a gorgeous" de zeci de ori si dat fuga la Bucuresti, de la Brasov pentru a-l cumpara. Acum insa aici ninge ca in povesti, e un motiv de bucurie dar pe mine ma intristeaza deoarece imi e imposibil sa mai fac un drum la Bucuresti...si cutiuta mea "Some kind-a gorgeous" e pe terminate. Mi-as dori foarte mult ca in seara de Craciun sa fiu asa cum m-a obisnuit "Some kind-a gorgeous": stralucitoare, increzatoare si plina de optimism . Salutari dintre fulgii mari de nea :)!

Rotsin spunea...

Buna.
Te urmaresc cu numele Rotsin (bebe_skump25@yahoo.com)
Nu o sa imi schimb optiunea,imi doresc in continuare setul "Some Beauty To Love" (daca mai este disponibil) pentru ca este ceea ce am nevoie pentru un look cat mai simplu si tin sa iti multumesc pentru aceasta sansa.
Sper ca de data aceasta sa fiu si eu una din cele 6 norocoase castigatoare. (Mosule,ma auzi? ) :P

Mirela spunea...

O sa raman la prima alegere Celebutante, pentru ca pot sa incerc mai multe din produsele lor, in special Benetint, la care mi-a ramas gandul de cand am citit review-ul tau. Cred ca e exact ce cautam pentru buze.

Eu spunea...

Gandul la tine se suprapune intotdeauna cu un citat al lui Paler''Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face soarele niciodata:sa lumineze in intuneric''.
Asa ai fost tu pentru mine,o lumanare intre luminile aprinse in suflet de cei dragi.Tu,necunoscuta,nestiuta,aparuta de nicaieri intr-o zi de primavara,ca un ghiocel pe drumul prafuit si mlastinos al unei zile,pe care ma ratacisem si nu mai speram nimic.Si dintr-o data te luminezi.Citesti petale de ganduri si zambesti.A venit primavara!-am exclamat atunci,fara niciun motiv,decat al primaverii randurilor tale.ce reusise sa ma scoata din iarna mea sufleteasca fara mos craciun si fara dorinte.
De atunci,chiar daca intre timp s-a facut lumina si in suflet,tu ai ramas lumanarea care mi-a aprins odata intunericul.Ai ramas prima carte pe care-o deschideam cand ma intorceam acasa,alaturi de singurul prieten-cana de ceai.(cum ti-am scris intr-o seara).Poate ai sa ridici din spranceana,dar a fost o vreme cand mi-ai fost una din putinele bucurii ale intoarcerii acasa.
''Voi care vă întoarceţi acasă
şi după ce-aţi închis uşa
spuneţi “bună seara”
voi nu ştiti ce-nseamnă
să intri pe o uşa tăcând.''

Eu spunea...

P.s. In ultima vreme am fost departe.M-am intors acasa si te-am cautat.Am gasit postarile tale cu Benefit.Doamne,cat de inebunita le cautasem intr-o vreme,imi amintesc ca ti-am cerut detalii despre pudra ,,hello flawless'',eu sunt din Dr.Tr.Severin,nu puteam nicicum ajunge la SEPHORA.Tu m-ai indrumat atunci sa astept totusi sa ajung la magazin,in loc sa comand pe net.N-am mai ajuns.Insa am ajuns aici.
Si m-am gandit ca daca te ocupi acum de aceasta actiune,care implica drumuri,timp pierdut,si alte eforturi,sa indraznesc sa te rog sa-mi trimiti si mie pudra,in cazul in care pui si alte colete,contra cost,e de ajuns efortul si deranjul.
Oricum,iti multumesc pentru tot si iti urez si eu,de pe acum, sa iti urmezi visurile, sa crezi in tine si in destinul pe care Dumnezeu ti l-a scris, dar pe care il poti influenta.
Sa ai un Craciun si un Revelion pe care sa le tii minte!
P.S.2 Am pus si eu pe blogul meu acest giveaway,ca un ren in plus la sania cadourilor tale.

ioana spunea...

Buna.Te urmaresc de mai mult timp , acum am dat si follow,cu numele de bioana.Imi doresc foarte mult "the fab lane" deoarece contine trei produse uimitoare:hoola bronzing powder ,
BADgal lash mascara,that gal

The land of vintage spunea...

Te urmaresc cu numele de alicik_bv. La newsletter sunt abonata cu adresa de mail:alicik_bv@yahoo.com.
Am posta aici despre giveaway: http://landofvintage.blogspot.com/2010/12/cadou-de-craciun-de-la-adela.html
Imi doresc ca mosul sa-mi aduca Her Name Was Glowla!:*

Elluttzza spunea...

Te urmaresc cu numele Elluttzza.
Mi-as dori trusa Her Name was Glowla in primul rand pt ca are fardul de obraz Coralista si in al doilea rand ca ar tot ce iti trebuie pt un machiaj impecabil.
Multumim pt giveavay :)

MikyAndy spunea...

Produsul pe care as vrea sa mi-l aduca Mos Craciun este paleta Celebutante&The Benefit Times pentru ca are multe produse care ma incanta! Mi-am schimbat dorinta deoarece m-am gandit mai bine, Mosul ar trebui sa vina cu ceva mai "diversificat", sa zicem.

E-mailul meu este mihaela_prettydoll@yahoo.com

Deea D. spunea...

Ade, imi incerc iar norocu' :-).
Imi doresc acelasi lucru ca si data trecuta: Confessions of a concealaholic, voi avea nevoie de anticearcane buuune dupa sarbatorile astea :-)).

MikyAndy spunea...

Imi cer scuze pentru comentariul anterior, m-am grabit si am scris denumirea produsului gresit. Vroiam, de fapt, Benefit Celebutante personal stylist makeup kit.
Copiasem din graba numele postarii tale in care descriai kit-ul. Mi l-as dori pentru simplul fapt ca vreau sa incerc mai multe mini-produse pentru a-mi forma o parere despre cosmeticele Benefit.
E-mailul meu este mihaela_prettydoll@yahoo.com

Ps. te rog mult sa stergi comentariul anterior, nu ar fi corect sa ma "inscriu" de doua ori.

Magda spunea...

felicitari castigatoarelor de Mos Nicolae!!!
again,imi doresc paleta BIG BEAUTIFUL EYES ptr ca vreau sa am big % beautiful eyes.because it's all about looking good right now!.Acesta ar fi cel mai generos cadou de la Mos Craciun.multumim mosule :*

Paula-Ana spunea...

Ceau,
Eu imi doresc Her name was glowla, pentru ca vreau sa incerc produsele benefit si cred ca in trusa asta gasesc cate putin din toate.
Iti urez Sarbatori Fericite cu multe cadouri!!!!!

Betty spunea...

Buna Adela! M-am bucurat si mai tare cand am vazut cat de generos poate fi Mosul in acest an :D. Te urmaresc cu nick-name-ul Betty.
Cadoul perfect de Craciun,pentru mine,ar fi trusa Confessions of a Concealaholic. Am citit si auzit numai lucruri bune despre aceasta trusa,despre textura senzationala a corectoarelor ce ofera o foarte buna acoperire,despre calitatea pensuselor din set... Aceasta trusa mi-ar face fiecare dimineata mai frumoasa,cand cearcanele se incapataneaza sa dispara sau cand vreun cos gigantic isi face aparitia neasteptat :)).
M-am abonat la Google Friend Connect si la feedburner si mi-am validat mail-ul (betty_hpfan@yahoo.com). Nu am blog inca,dar planuiesc ca,la anul,cand imi va permite timpul,sa imi fac unul :D.
Multumim pt bunatatea de care dai dovada si pt ca intr-adevar te gandesti la noi :*! Iti doresc numai bine si niste sarbatori minunate!

DeeDee1811 spunea...

Salut! Te urmaresc sub numele de DeeDee1811, iar adresa pentru newsletter este af_dobre@yahoo.com
Ca si data trecuta, raman la Her Name Was Glowla, deoarece, documentandu-ma si mai mult, am constatat ca in ea gasesc exact ce am nevoie pentru un machiaj sic si simplu in acelasi timp.

ally spunea...

Te urmaresc cu numele de ally, iar pe mail mandrutaa@yahoo.com (activat).
Eu mi-as dori de la Mosu cel mare si tare Tinted love, care are si benetint ales data trecuta. De ce? Pentru ca sunt blonda si mi-ar prinde bine putina culoare in obraji si pe buze. De cand sunt mamica nu prea am mai folosit nici farduri, nimic, nu mai zic ca au expirat toate... Deci mi-ar fi de folos daca ar veni si la mine mosu'!
Pe blog, dupa cum am spus si data trecuta nu am postat nimic, il am mai mult ca sa citesc alte bloguri (nici nu stiu cum sa fac si cu copilul nu prea am avut timp).
Pupicei si sarbatori fericite!!!

ladybug spunea...

Buna,
ma bucur pentru a doua sansa cu produsele benefit:)
~te urmaresc cu numele: ladybug,
~sunt abonata la newsletter cu adresa de mail:ardeiutablue@yahoo.com,
Raman la "Her name was glowla", deoarece are tot ce iti trebuie pentru a deveni o "diva" :P
Bafta tuturor!
pupici

Brindi spunea...

Hey:) te urmaresc cu numele de Brindi
M-am abonat la newsletter cu adresa de black_road17@yahoo.com.

Am postat despre acest giveaway aici:
http://colourfulbrindi.blogspot.com/2010/12/adela-sirghies-giveaway-for-christmas.html

De Mos Nicolae mi-am dorit Her name was glowla dar intre timp cineva a fost atat de dragut incat sa mi-o ia asa ca de data asta as alege Confessions of a shopaholic:)

cLyyy0 spunea...

buna,
te urmaresc cu numele: εїз Li Li εїз
adresa de mail cu care sunt abonata: lili_adder[at]yahoo[dot]com
postul de pe blog:http://pulberedediamant.wordpress.com/?p=625&preview=true
produsul pe care mi-l doresc: "Her name was Glowla" pentru Coralista, dar si pentru Bad Gal; sunt innebunita dupa mascara.

Nico spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele de nico si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: nico_19tm[at]yahoo[dot]com.
Imi doresc foarte mult Confessions of a Concealaholic.

Alexa1202 spunea...

Buna.
Imi doresc Her name is Glowla pentru ca are aproape tot ce e nevoie (inclusiv Coralista), e practica. Nu am incercat nici un produs Benefit pana acum, dar de multe ori mi le-am dorit.

GFC: Alexa1202
Sunt abonata cu adresa: alexa12_02[at]yahoo[dot]com
Blogpost: http://alexa1202.blogspot.com/2010/11/giveaways-only-for-romania.html

Iti multumesc pentru aceasta ocazie,
Alexa

Madeline Von D spunea...

Te urmaresc sub numele Mada M prin google connect iar adresa de mail e madda20@yahoo.com.
De la benefit imi doresc trusa Her name was Glowla, pt. ca de mult vreau un produs care sa-mi arate tenul stralucitor. De asemenea, mi se pare ca are cea mai buna combinatie de produse.

Dana R. spunea...

Hihi, mai avem o sansa! Eu te urmaresc prin GFC cu numele Dana R. si mi-ar placea o trusa Confessions of a Concealaholic, pentru ca am cearcane mari care nu trec cu nicio crema, asa ca singura solutie e sa le maschez.

Trebuie sa zic si adresa de mail cu care m-am abonat la newsletter? Ca parca nu as scri-o aici (cred ca sunt putin paranoica :D )

Anicka Maya spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele de anna si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: annax_trt[at]yahoo[dot]com.
Am postat despre acest concurs si pe blogul meu : http://beautifulanickamaya.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Imi doresc foarte mult trusa brows a-go-go.
Multumim pentru aceasta ocazie...:*

Oana-Lucia M. spunea...

WOW!Un nou giveaway Benefit cu 6 castigatoare norocoase *beauty heaven*(keeping my fingers crossed).
Sunt abonată la newsletter
(oana_lucia_90@yahoo.com), prin care am aflat şi de minunatul giveaway, si te urmaresc si prin GFC( Oana-Lucia).
Mi-a fost greu să aleg cadoul pe care sper sa il primesc de Craciun:liste pro şi contra, review-uri,sfaturi,vise, dar m-am hotarat intr-un final:m-a impresionat kitul "Confessions of a Concealoholic".De ce?Pentru ca oricat de extravagant sau simplu ar fi machiajul, acesta nu arata perfect decât pe o pânză uniformă,netedă,flawless,radiantă şi consider ca acest kit ascunde orele nedormite şi încăpăţânatele coşuri de dinainte de menstruatie.
Please Santa Claus!I' ve been nice, you can check it twice ;)

Unknown spunea...

buna te urmaresc sub numele de georgiana_chila cu adresa de mail : georgiana_chila@yahoo.com..prima data m'am imprietenit cu produsele benifit la varsta de 17 ani cand am fost in vizita in u.s.a si mi'am achizitionat cateva de acolo..mi'as dori some kind-a gorgeus foundation pentru ca stiu ca este fenomenal..ca orice alt produs de la benefit

Alexandra din padure spunea...

Hey. te urmaresc cu numele de alexandra din padure, sunt abonata cu adresa gaburc@gmail.com iar linkul catre blogul meu este http://padureaaurita.wordpress.com/2010/12/12/mos-craciun-e-tot-adela/
mi-as dori tot Laugh With Me Lee Lee pentru ca miroase superb, imi aduce aminte de calatoria mea in Irlanda si pentru ca este prea scump pentru buzunarul meu.
Multumim Adela!Succes fetelor!

adelina e.p. spunea...

dorinta mea suprema este Confessions of a concealaholic :))
te urmaresc cu adelina e.p.

WhisperOfSecret spunea...

Hello. Numele meu este Iulia si te urmaresc cu numele WhisperOfSecret. Mail-ul cu care sunt abonata este whisperofsecret[@]gmail[.]com

Mie mi-ar placea sa imi aduca mosul Her Name Was Glowla pentru ca are in primul rand Coralista si in afara de asta pentru ca are cam tot ce folosesc eu in general pentru un machiaj zi de zi.

Craciun fericit, sa iti aduca mosul tot ce iti doresti!

Demi spunea...

Urmaresc de ceva timp comunitatea de beauty de pe youtube si mai mereu eram dezamagita pentru ca nu reuseam sa gasesc un beauty guru din Romania care sa-si prezinte parerile in legatura cu produse care se gasesc pe piata autohtona.

Cu toate acestea acum cateva saptamani am gasit blogul tau :X.

Iti multumesc pentru profesionalismul de care dai dovada si pentru ca investeti atat de mult timp si efort in acest blog.


De la mosul Benefit mi-as dori confessions of a concealaholic pentru ca o pereche de cearcane nu se asorteaza cu nicio tinuta de sarbatori :).

Sunt abonata la newsletter cu adresa demoiselle_mely@yahoo.com

Agnes spunea...

Hey Adela sunt abonata la newsletter si Google cu Agnes stii tu...eu imi doresc Confessions of a Concealaholic :*

Cristina I. spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele kitty00_7 si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail kitty00_7@yahoo.com. Am postat despre acest giveaway aici:
http://kittyvintageboutique.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html si nu renunt la trusa Her name was Glowla. Poate, daca vede Mosul cat de mult mi-o doresc, se va indura si mi-o va aduce! Imi doresc aceasta trusa atat de mult deoarece are cate putin din tot ce ai nevoie, iar acel "putin" e de o calitate deosebita, si, alt motiv intemeiat este ca pentru a merge la serviciu trebuie sa fiu foarte matinala, iar cu ajutorul acestui kit, care are tot ce-mi trebuie intr-un singur "loc", nu as mai fi stresata de timp, cautand peste tot ceea ce am nevoie!

Bia'a spunea...

Buna!
Eu vreau acelasi lucru pe care i l-am cerut si lui Mos Nicolae - Beauty In A Box,deoarece contine ce vreau cel mai mult sa incerc (Some Kind-A Gorgeous The Foundation Faker si That Gal- Brightening Face Primer) si ce mi-ar fii cel mai folositor (Erase Paste - am cearcane oricat as dormi).
M-am abonat la newsletter (biasaysno@yahoo.com) si te urmaresc cu numele Bia'a.

Andreea spunea...

Buna Adela!
Am facut postarea acestui giveaway aici,pe blogul meu:
http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/va-veni-din-nou-mos-benefit.html

Te urmaresc cu numele de Andreea.M-am abonat de data trecuta la newsletter ul tau cu bazardeimpresii@yahoo.com
Am uitat sa specific ce produs mi-as dori:
Confessions of a Concealaholic

pupici!

coco spunea...

lip stain benetint...mmmmm...mi-ar place...

coco spunea...

daca ma gandesc la cadouriiiiii...am uitat...carmen_g39@yahoo.com...adica coco...

Mihaela spunea...

Buna Adela, te urmaresc cu numele "Mihaela", sunt abonata la newsletter cu adresa: mihaelatudor2010@yahoo.com, am postat pe blogul meu: http://mihaela-sunshine.blogspot.com/2010/12/mos-craciunbenefit.html
Imi doresc, ca si data trecuta, setul: "Her Name Was Gowla"
Sper sa vina si la mine Mosul :)

Claoo spunea...

Buna! Sunt abonata la newsletter si te urmaresc cu numele: Claoo
Imi doresc mult corectorul Erase Paste.Am cearcane si de mult caut un corector bun. Sarbatori fericite!

Chocolate spunea...

Hello!
Mai intrebi?
Cum am spus si prima data: Her Name Was Glowla!!! :D
Revin cu link-ul unde postez despre giveaway.

Chocolate.

Alex spunea...

Buna,te urmaresc cu numele Alex si sunt abonata cu lolzex@yahoo.com. Mosul as vrea sa vina la mine cu Confessions of a concealaholic.Cred ca numai trusa asta dragalasa se descurca cu ce am eu de acoperit :P

ioana97 spunea...

Salut!
Desi iti urmaresc blogul de ceva timp, nu m-am hotarat sa ma abonez la el pana acum. Te urmaresc cu e-mail balmezandrada@yahoo.com

Ce vreau eu de la Mos Craciun si poate sa imi ia in timp ce se opreste pe la Benefit? Cred ca cel mai mult si cel mai mult mi-ar placea...,,Some beauty to love'' pentru ca pur si simplu il ador si pentru ca mi-l doresc de mult timp, dar nu am avut niciodata fondurile necesare. Are(in opinia mea) tot ceea ce ii trebuie fetei mele in fiecare zi pentru a arata mai mult decat bine si aici ma refer in mod special la Coralista si la primer.

Si succes si celorlalte participante!

iri spunea...

buna adela! multumim pentru noua sansa de a castiga produse benefit.
m-am abonat la newsletter, te urmaresc sub numele de iri, iar adresa de mail este iri_rocks@yahoo.co.uk
am scris despre giveawayul organizat de tine pe adresa www.irimlg.blogspot.com
mi-ar placea sa primesc posietint, pentru ca mi se pare extrem de discret, de elegant, dar totusi mai potrivit varstei mele decat ceva intr-o culoare extrem de puternica. plus ca poate fi folosit in orice moment al zilei
multumim :*

Cami spunea...

Te umaresc prin GFC cu numele Cami87 si m-am inscris la newsletter cu adresa blogulcuhainutze@yahoo.com.
Am postat despre giveaway aici http://blogulcuhainutze.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html. Imi doresc de la mos Her name was Glowla, contine produse pe care sunt tare curioasa sa le incerc.
Multumesc pentru sansa!

siginutz spunea...

Salu, sunt pe Google cu siginutz si mail la fel, pe yahoo :), inca n-am incercat Benefit, dar mi-ar placea niste farduri maro :)
this is mz mention http://www.sigina.ro/2010/12/particip-adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si-minunat-giveaway-de-la-benefit/

unika spunea...

Buna dimineata!Te urmaresc cu numele de unika si sunt abonata de newsletter cu adresa:dobindatatiana@yahoo.com.
Am zis sa-mi incerc si eu norocul cu Mos Craciun, ca Mos Nicolae a fost mai saracut anul asta, cu toate ca am fost foarte cuminte :(
Nu am nici un produs de la Benefit, dar as vrea foarte mult ca Mosul sa scoata din sacul lui Confessions of a concealaholic.Am citit atat de multe pareri bune incat cred ca este colacul meu salvator pentru cearcanele, care de ceva timp nu mai poate fi ascuns doar cu fdt.
O saptamana reusita :)

Madlen spunea...

buna.nu am pana acum nici un produs de la ei ,insa mi-ar placea mult sa castig trusa Her Name was Glowla sau o baza de machiaj ..sper sa fiu norocoasa si sa vina mosul la mine:X...te urmaresc cu numele de madalinasiescu si mailul meu este madalinasiescu@yahoo.com.Iar pe blog am scris aici:http://mada-noname.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-si-un-minunat-giveaway-de.html
M-am abonat si la newsletter.
Sper sa vina mosul,caci am fost cuminte:D...

Just_Me spunea...

Draga mos Craciun,

Mi-as dori trusa Celebutante pentru ca mi-a placut mult cum ai descris-o si mi-o doresc de cand am citit review-ul tau.
M-am abonat la Google Friend Connect si la newsletter-ul feedburner cu adresa de mail me.blogging(at)gmail(dot)com.
Am preluat giveaway-ul cu poza, link si descriere aici:http://neinspiratie.blogspot.com/2010/12/giveaway-adela-sirghie.html
PS: Azi am luat decizia de a-mi face blog. :)
PPS: Daca mosul considera ca sunt prea pretentioasa, ma multumesc si cu Sugarbomb.
Multumesc mult.

Julia spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele Julia si sunt abonata la newsletter cu adresa iulia.goaga@gmail.com. Tare mi-as dori Her name was Glowa.
Multumesc!

Jules spunea...

Buna Adela,
Te urmaresc cu numele Jules prin GFC. La newsletter sunt inscrisa cu emailul julie.manea@yahoo.com, pentru ca pe mailul de gmail nu a vrut de nicio culoare, nu-mi dau seama de ce.

Cel mai mult imi doresc Her name was Glowla, in primul rand pentru ca sunt a "highlighter addict", desi tenul meu lucios ar trebui sa imi ajunga. Trusa asta contine absolut tot ce imi doresc de la Benefit, Coralista, iluminatoarele, pur si simplu geniale dupa umila mea parere, un gloss pe care probabil l-as adora si un mascara pe care stiu ca trebuie sa il incerc, totul intr-o trusa frumoasa si cu un nume mai mult decat apetisant.
Am postat despre giveaway-ul acesta si pe blogul meu, aici : aici: http://beautybyjules.com/anunturi/giveaway-mania/ ( Sper sa nu te superi ca am mai inclus doua giveaway-uri pe langa al tau, insa imi place sa imi mentin cititoarele informate)

Adresa de email la care as dori sa fiu contactata in caz ca...pica fericirea peste mine...este juleslikesmakeup[@]gmail.com

Amy spunea...

hey :D te urmaresc cu numele de a.melody91

Cel mai si cel mai mult mi-as dori She Laq pentru ca niciodata nu am reusit sa am un contur la ochi asa cum mi-=m dorit..pentru ca am pleoapele "heavy" cum se zice,orice creion sau eyeliner crema ajunge sub sprancene..:(..nu stiu daca este disponibil in Romanaia pentru ca nu am Sephora in oras..:( daca nu este disponibil, mi-as dori Dr.Feelgood pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el..este exact ce am nevoie la tenul meu gras cu pori mariti..
merci si la cat mai multe giveaway-uri din astea :*

Madalina spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Madalina, iar la newsletter m-am inscris cu adresa: okicaprui_m@yahoo.com. Imi doresc mult trusa "Her name was Gowla", pentru ca am auzit atatea lucruri bune despre ea si pentru ca in componenta ei intra toate produsele necesare realizarii unui machiaj frumos. Complexitatea si caracterul practic o fac ideala pentru voiaje.
Sarbatori cu bine, mult succes cu blogul si la cat mai multi followeri!

Madalina

Unknown spunea...

Buna, Adela, numele meu este Stefania si te urmaresc cu numele stefania.florea prin Google Friend Connect. La newsletter sunt abonata cu adresa de email ingerasa303@yahoo.com.
Sunt o incepatoare in ale "cosmeticaraielor" cum spun eu. Am cam 3 ani de cand incerc sa folosesc numai cosmetice bune si pana acum nu am avut sansa sa incerc ceva si de la Benefit.
Daca as castiga, mi-as dori mult Confessions of a concealaholic, pentru ca abia am trecut de varsta adolescentei si am ramas cu ceva urme care pana sunt tratate, vor trebui acoperite, iar setul acesta le contine pe toate cele necesare.
Multumim pentru organizarea acestui giveaway, poate il trimiti pe Mos Benefit si pe la mine!

ank_eliza_01 spunea...

wow :X ma bucur foarte mult ca putem alege si kit-uri :D as vrea sa primesc de la Mosu' Her Name Was Glowla Sper sa nu considere Mosul ca sunt prea lacoma. Nu am prea multe produse de make-up.. sunt incepatoare si cred ca este un set care ma va ajuta.

te urmaresc cu GFC cu nikname-ul ank_eliza_01
mail-ul meu este ank818@yahoo.com (cu care m-am inscris si la FeedBurner)

Camelia M. spunea...

Buna!!!
Te urmaresc cu numele Camelia M., sunt abonata la newsletter cu adresa camelia.marica@gmail.com si am pus link-ul giveaway-ului tau aici: http://pixysstyle.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-giveaway-de-la-benefit.html
E greu sa aleg ce mi-as dori de la Benefit ... ar fi o lista foatte lunga (ar fi "stay don't stray" sau "moon beam" yummy!)Insa daca tot tre' sa aleg ... imi doresc foarte mult kitul "beuty be-bop"!! De ce ? Pentru ca am deja o mostra de High Beam, pe care il adoooor si imi doresc sa incerc si some kind-a gorgeous lite, the foundation faker !!!

deamyworld spunea...

Buna, te urmaresc pe Google Friend cu numele de deamyworld si sunt abonata la newsletter cu adresa de e-mail deamyworld@gmail.com.
Daca accesezi http://deamyworld.blogspot.com/2010/12/un-super-give-away-de-la-adela-sirghie.html, vei vedea un post despre concursul pe care il organizezi.
Eu imi doresc foarte mult trusa Confessions of a Concealaholic, deoarece am niste cearcane de "toata frumusetea", am citit numai lucruri bune despre aceasta trusa si nu in ultimul rand Sephora nu exista in Timisoara, deci nici nu am alta sansa sa cumpar aceasta trusa.
Multumesc frumos de oportunitate si succes la toata lumea!

abra, spunea...

Buna, Adela!

Te urmaresc cu numele abra. iar adresa mea de e-mail este crazy_angel57@yahoo.com


Mi'as dori ca Mosul sa imi aduca paleta 'Confessions of a concealaholic' deoarece sunt adolescenta, acneea inca nu a trecut de tot si , desi am grija de fata mea, imi trebuie totusi aceasta paleta. De asemenea, as imparti`o cu mama, care are cearcane.
Sper ca Mosul va trece pe la noi! ^^

Multumesc, Adela!
keep doing this good job!

Unknown spunea...

heeeeeeeey!
te urmaresc cu numele Andra si sunt abonata la newsletter cu bubu_babydoll at yahoo dot com;
am postat aici despre giveaway http://cerceloosh.blogspot.com/2010/12/mos-benefit-vine-din-nou-pe-blogul.html

iaaaar ce imi doresc eu de la Mosulica benefit este din nou "her name was Glowla"pentru e ca tot ce imi pot dori pentru un machiaj perfect si pentru ca trusa arata retro si glam :d >:D<

Anonim spunea...

Buna, te urmaresc cu numele Aky si sunt abonata la newsletter cu adresa lil_aky@yahoo.com. Mi-as dori sa castig paleta Her Name was Glowla, pentru ca imi doresc sa incerc celebrele coralista, high beam si badgal lash mascara.
Sarbatori fericite iti doresc

Cristina spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Cristina. Sunt abonata la newsletter cu adresa de mail : cryss_cryss_95@yahoo.com Imi doresc mult setul Her Name Was Glowla deoarece toata lumea il lauda. Iti multumesc pentru acest giveaway si iti urez sarbatori fericite!

Lucia Popa spunea...

Bunaaa Adela!!! Super giveaway !

Te urmaresc sub numele de Lucia , sunt abonata la newsletter-ul feedburner cu email-ul meu lucya_2008_lucya@yahoo.com si postarea cu give-away'ul este pe pagina mea : http://lucyagabriela.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html !
Produsul pe care l-as vrea de la Benefit este confessions of a concealaholic deoarece am cateva defecte (pistrui,cearcane si pete) ...si chiar mi-as dori sa le estompez cu acest superb kit ! te pup !

Oana spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele de Oana si sunt abonata si la newsletter (adresa de mail prefer sa o trimit pe privat)
Am postat de asemenea si pe blogul meu http://boutique-bijoux.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Mi-as dori foarte mult Her Name Was Glowla pentru ca te ajuta sa iti faci un machiaj super.
Mosule te astept cu drag! Sa nu ma uiti

Camelia Andrasescu spunea...

Buna,
te urmaresc cu nemele Camelia Andrasescu
Sunt abonata la newsletter(andrasescu.camelia@gmail.com
De la mosul imi doresc tot ce mi-am dorit si data trecuta si anume kitul "Her name was Glawla",pentru ca imi da ocazia sa incerc mai multe "bunatati".

raluca spunea...

Buna Adela! Iti citesc de ceva timp postarile de pe blog, insa m-am abonat la newsletter recent, tentata fiind de cadoul pe il faci cititoarelor tale de Craciun. Te urmaresc cu numele Raluca, iar newsletterul il primesc pe adresa raluca_miron02@yahoo.com Ce mi-as dori eu de Craciun...ar fi Her Name Was Glowla pt. ca pe langa blush-ul Coralista, care e absolut superb, are si o paleta de farduri care cred ca mi s-ar potrivi de minune.

Carmen spunea...

Buna!...ce frumos e la tine aici...eu sunt noua in toata nebunia asta cu blogurile, daca ai timp poate iti arunci o privire si lasi si o parere despre bloguletul meu:)http://mybeautytested.blogsopt.com.Concursul e fain rau, dar eu nu am castigat mai nimic ever asa ca...
Eu te urmaresc cu Camy si adresa mea e camy832003@yahoo.com.Bafta!:)

Carmen spunea...

Scuze acum am vazut ca te urmaresc cu Camy si ca trebuie sa scriu ce mi-as dorii.O pudra bronzanta Hola:)pupici

Lira spunea...

buna!

te urmaresc cu numele Lira si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail counting.stars24@yahoo.com.
Am postat despre acest giveaway (la vederea caruia am fost foarte entuziasmata, nu credeam ca mai am sanse:) aici: http://prettywind.blogspot.com/2010/12/un-altfel-de-mos-craciun.html.
In continuare imi doresc foarte mult trusa Celebutante, mai ales pentru ca are lip stainul la care visez de cand l-ai prezentat pe blog (cred ca e produsul ideal pentru necesitatile mele) si sper ca mi-ar face viata in ceea ce priveste make up issues mai frumoasa.

Keep up the very good work!

Corina B. spunea...

Buna,
Imi doresc si eu, ca majoritatea fetelor, "Her Name was Glowla", pentru Coralista, desigur, dar si pentru ca vreau sa incerc "High Beam". N-am folosit iluminator pana acum, iar din ce-am citit pe net, cel de la Benefit e printre cele mai bune. Asa ca impusc doi iepuri, plus celelalte "bunatati". ;)

Elena S spunea...

Buna!

Inca un concurs SUPER!! Multumim!!
Eu te urmaresc cu numele ELena Serban, iar adresa de mail e elena_serban87@yahoo.com.
Cel mai mult si mai mult mi-as dori de la Mos Craciun :D o paleta de farduri de la Benefit, de tipul Scene Queen, Sunday Funday sau Smokin Eyes. Poate o sa le gasesc sub brad... :)

NinaG spunea...

Buna Adela! Te urmaresc zi de zi si desi concursul a inceput de ceva vreme abia azi m-am hotarat sa iti scriu. Nu am incercat niciodata un produs de la Benefit si cum nu am avut niciodata un blush cred ca acesta ar fi cadoul perfect de la Craciunita.
Cu sau fara cadou, iti urez sarbatori fericite de pe acum !

Mona spunea...

Buna,
te urmaresc cu numele Mona, m-am abonat si la newsletter cu mailul gangxta_gurl08@yahoo.com
postarea de pe blogul meu http://mona-s-blog.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Imi doresc acelasi cadou ca si data trecuta Confessions of a concealholic :)

Simona spunea...

Ca si lui Mos Nicolae ii voi cere lui Mos Craciun un set Her name was gowla, e foarte feminin si are tot ce imi trebuie. Te urmaresc pe google sub acelasi nume

Unknown spunea...

Buna! te urmaresc cu numele de Sorina Mihaela. si sunt si abonata la newsletter cu adresa de mail: sorinabanica@yahoo.com.
M-am decis sa ma inscriu dupa ce ti-am citit ultimul post ca sa-i dau lui Mos Craciun sansa sa-mi aduca un cadou de la Benefit si anume, Her name was Glowla, daca Mos Nicolae nu a reusit sa-mi aduca Confessions of a concealaholic:(
Multumesc mult si e o placere sa-ti citesc blogul!
Mos Craciun exista:P

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 286   Mai noi› Cele mai noi»